• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

canım allah yardimcin olsun . sana küçük bi tavsiye sınavda soruları cevaplayıp ya settar de sürekli . allahın kusurları örten hataları göstermeyen anlamında .. ben hep öyle yapardım :KK66: ise yarıyor :)
Canım çok sağol, deneyeceğim, sağol canım benim
Kizlar iftara 30 dk kala orucum gitti.
İki hastalik bir araya gelince biraz sarsti beni.
Hemen demirimi icecegim.
Hayirli iftarlar diliyorum hepimize...
Canım geçmiş olsuunn, dikkat et kendine..
Canı gönülden başarılar diliyorum.. gönlünce olsun her şey :KK66:
Canımmm, çook teşekkür ediyorumm, çok sağol
gulit_me gulit_me Canim basarilar diliyorum. Allah yardimcin olsun
Çok sağolll canıım beniim
Vee sporum

♥ 50 twist haraketi
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 köpek işeme
♥ 50 makas
♥ 20 bacaklar aşşagi yukari
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 bisiklet haraketi
♥ 20 tam mekik
♥ 25 bacaklar bükük topuklar birlesik şekilde mekik ( üst bedenle beraber bacaklarda inip kalkiyor )
♥ 10 yarım şinav
♥ 50 SQUAT :)
♥ 200 thing master aleti
Soğumaaa :KK49:
Canım çok tebrik ediyorum senii.. Süpersin

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. hep oyle oluyor zaten duruyor duruyor son dakikalarda gidiyor oruc .... :KK66:
Sag ol kuzummm
Canlarım ben de bu aksam dışarda iftardaydim..
1 kase ezogelin çorbası - 1 porsiyon Adana - 1 kutu ayran -avuç içinin yarısı yada minik bi pide buraya kadar herşey Güzel

ara olarak bi dilim trilice (hafif bi tatlı ama ... dayanamıyorum tatlıya .sahurda telafi edecek insallh ) benden de bu kadar... :)

Afiyet olsun canim. Telafi edersin insallah
gulit_me gulit_me cok sag ol tatlimm
SekerPancarii SekerPancarii sporun goz kamastiriyor canim, insallah bayrama istedigini alir giyersin

Sag ol canim.
Bu haftaki bilanco ortada, sanirim kacamak yaparken içi rahat edecekler ve etmeyecekler de ayni sekilde ortada :KK59:
Birbirimizi kaçamaga degil, daha az yemeye yonlendirmek icin actik canim bu sayfayi, yoksa bize surekli kacamak yap diyen bir ses var zaten hepimizin icinde :KK66: 'ye bir sey olmaz' diyor o ses :KK66:

Ne kadar şirin özetlemişsin konuyu canımsın yaaa.. harbiden o ses var yaaa o ses heey ses.. sesini kessss :KK11: :KK48:

Annemler iftara bana geldi yazamadım..

Mantar çorba
Bezelye
Salata
Yoğurtlu mısırlı semizotu
Üç kaşık pilav ve bir parça tavuk

Ara
Çay + bim in elmalı kurabiyesinden bir tane ve bim in mozaik pastası var avuç içi kadar üçgen dilim onu ben 5 e bölüm misafirler ve çocuklara /5 te 1 ini yedim.

Sahuuur
Yulaf ezmeli bir büyük kase müsli.. süt

Listeye baktımdaaa hani bizim azmimiz dedim doğrusu.. biraz hızlansak fena olmayacak çok yavaş iniyoruz şu cısss kaçamaklardan..

Canlarim gunaydin :KK68:
İki gundur hastalik yaza yaza burayi bir derdim var'a cevirdim :oops:
Dun sahurdan sonra 4'te yattim hop sabah 7de ayaktayim:KK12: adet sancisina uyandim, nasil gecer diye dusunurken trt iyi fikir'de izledigim akupunktur noktasi geldi aklima, ona baktim.
Size de yazayim, belki birinin isine yarar, ayagimizin iç kismindan ayak bilegimizin oraya elimizi koyuyoruz, üç parmak yukariya 4 dk kadar buzla masaj yapiyoruz veya o noktaya sabah aksam 30 kere iki ayagimizdaki yere de parmagimizla bastiriyoruz. Baya iyi geldi şuan, ya da psikolojik bilemiyorum o_O belki sizin de işinize yarar canlarim

Canlarim gunaydin :KK68:
İki gundur hastalik yaza yaza burayi bir derdim var'a cevirdim :oops:
Dun sahurdan sonra 4'te yattim hop sabah 7de ayaktayim:KK12: adet sancisina uyandim, nasil gecer diye dusunurken trt iyi fikir'de izledigim akupunktur noktasi geldi aklima, ona baktim.
Size de yazayim, belki birinin isine yarar, ayagimizin iç kismindan ayak bilegimizin oraya elimizi koyuyoruz, üç parmak yukariya 4 dk kadar buzla masaj yapiyoruz veya o noktaya sabah aksam 30 kere iki ayagimizdaki yere de parmagimizla bastiriyoruz. Baya iyi geldi şuan, ya da psikolojik bilemiyorum o_O belki sizin de işinize yarar canlarim

Günaydın! Güzel bi gün olsun... Yöntem çok ilginçmiş, ben de deneyeyim:))

merhaba kızlar dunku menumde davetteydim az yemeğe calıştım ev sahibi bayan olarak bir beni çagırırsa kamuflede olamayınca menum böyle
iftar 1 kase çorba
1 kepçe kadar mantı
1 börek
1 islim kebabı
yarım kase bamya
çok az pilav ve salata
çay molasında biraz tatlı
sahur su ve madensuyu
spor yok

Kızlaaar merhaba

5-6 kaşık bamya
5-6 kaşık pilav
10 kaşık bezelye
2 kaşık nohut
yoğurtlu semizotu salata
Çoban salata

Evde olan ve az kalan yemekleri bitirmek gerekti, nohut ne alaka derseniz bugün pişirdim canım çekti iki yemek kaşığı tadına baktım. Ekmek hiç yemedim. Bu yazdıklarımla patlayacak kadar şiştim.

Şimdi saat 22.30 şekersiz türk kahvemi içiyorum ;)

Kızlaaar merhaba

5-6 kaşık bamya
5-6 kaşık pilav
10 kaşık bezelye
2 kaşık nohut
yoğurtlu semizotu salata
Çoban salata

Evde olan ve az kalan yemekleri bitirmek gerekti, nohut ne alaka derseniz bugün pişirdim canım çekti iki yemek kaşığı tadına baktım. Ekmek hiç yemedim. Bu yazdıklarımla patlayacak kadar şiştim.

Şimdi saat 22.30 şekersiz türk kahvemi içiyorum :KK66:
Canim cok guzel menun ;) afiyet olsun

Iyi akşamlar kizlar iftar menüm

1 kepçe domatesli şehriye çorbası
2 tane tavuk kelebek ( küçük ve derisiz )
Çoban salata
1 kase yoğurt
köz kırmızı biber :kk77:

Ara yesil çay
2 buçuk yemek kaşigi dondurma
baş parmağindan biraz küçük cevizli sucuk:kk77:

Back