• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

meraba hanımlar menulerinize baktım bence iftarda bazı kaçamaklar olması normal sahura dikkat edilirse inş netice elde edilir demliçay geçmiş olsun tartıldım 63.6 çıktım herkese kolay gelsin
Sag ol canim.
Bu haftaki bilanco ortada, sanirim kacamak yaparken içi rahat edecekler ve etmeyecekler de ayni sekilde ortada :KK59:
Birbirimizi kaçamaga degil, daha az yemeye yonlendirmek icin actik canim bu sayfayi, yoksa bize surekli kacamak yap diyen bir ses var zaten hepimizin icinde ;) 'ye bir sey olmaz' diyor o ses ;)

Tam zamani o halde,dun kg bildirimi yapildiysa ben de bugunden itibaren baslayayim.72 kg.iftarda yediklerimi yazarim
Evet hatta yaptığı çorbada kabakları tavuk suyu ile haşladı, en son ıspanak ve dereotu ekledi blendırdan geçirdi:KK15: evet bazlamayı kendim yapıyorum, ama bu 2. Yapışım olacak, tavsiye ederim yapımı çok kolay. 4 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı şeker, yarım paket kuru maya(ılık su ile eritip) malzemeleri karıştırıyosun, iyiyce yoğurup 3 saat mayalanması için bekletiyosu, sonra bezelere ayırıyosun (8beze çıktı) 15 dk daha bekliyosun. Merdane ile açıp, iyice ısıttığım tavada pişiriyorsuuunnn:KK51: bu kadaaarr, afiyet olsun, ben hamburger büyüklüğünde 1 tane yiyicem, kalorisi kaçtı bu arad canım ya?

Canım kayısı tok tutacak mı seniiiio_O

Menengiç bayılırııııımmmmmm, bi ortak yön daha:KK54: ohh benim için de iç vlla

Canım, geç kalmadın:KK66: amam devamlılık için 1 hafta düzenli menü bildirimi yapımca listeye ekliyoruz demlicaykeyfi demlicaykeyfi sana yardımcı olacaktır:KK66: perşembe de kilo bildirim günüEn Büyük KK

Sag ol canim.
Bu haftaki bilanco ortada, sanirim kacamak yaparken içi rahat edecekler ve etmeyecekler de ayni sekilde ortada :KK59:
Birbirimizi kaçamaga degil, daha az yemeye yonlendirmek icin actik canim bu sayfayi, yoksa bize surekli kacamak yap diyen bir ses var zaten hepimizin icinde :KK66: 'ye bir sey olmaz' diyor o ses :KK66:
benim maksadım kaçamaklara teşvik etmek olabilirmi bazı menulerde ki pişmanlık adına sahura daha çok dikkat edilirse iftardaki kaçamaklar halledilir babından yazdım

Sağol canım, aynen haftaya daha rahat olacağım..
Kızlar dün iftarda: 1 kepçe tarhana, 1 adet etki biber dolması(yoğurla) 2 yk zeytinyağlı fasulyr yedim. 1 saat yürüyüş yaptık eşimle. Dahurda da, bir avuç pideye beyaz peynirli tost yedim. Birazdan yine aynısından yapıp yiyiceğim. Kızlar bugün ve yarın beni affedin.. Yarın sınav var. Bu akşam son tekrar ve denem yapıcam, yarın da sınavdan sonra biraz kafa dağıtacağım. Yarın sahurda yazarım, zaten inşallah yarın gece oruca da başalyacağım
canım allah yardimcin olsun . sana küçük bi tavsiye sınavda soruları cevaplayıp ya settar de sürekli . allahın kusurları örten hataları göstermeyen anlamında .. ben hep öyle yapardım ;) ise yarıyor :)

Kizlar iftara 30 dk kala orucum gitti.
İki hastalik bir araya gelince biraz sarsti beni.
Hemen demirimi icecegim.
Hayirli iftarlar diliyorum hepimize...

Sağol canım, aynen haftaya daha rahat olacağım..
Kızlar dün iftarda: 1 kepçe tarhana, 1 adet etki biber dolması(yoğurla) 2 yk zeytinyağlı fasulyr yedim. 1 saat yürüyüş yaptık eşimle. Dahurda da, bir avuç pideye beyaz peynirli tost yedim. Birazdan yine aynısından yapıp yiyiceğim. Kızlar bugün ve yarın beni affedin.. Yarın sınav var. Bu akşam son tekrar ve denem yapıcam, yarın da sınavdan sonra biraz kafa dağıtacağım. Yarın sahurda yazarım, zaten inşallah yarın gece oruca da başalyacağım
Canı gönülden başarılar diliyorum.. gönlünce olsun her şey ;)

Canlarim iftarda 1 kase domates corbasi (unsuz, domates puresinden)
Kuru kabak biber patlican haşlamasi (tavsiye ederim, yazdan kup kup dograyip kurutuyorsunuz, kisin da onlari haslayip yogurt dokup yiyorsunuz)
3 kofte ve biraz da firinda patates yedim.

İftardan sonra eşimle cay icmeye gittik, toplam 45 dk'dan fazla yurumusuzdur, hastayim ama gezme olunca karnim belim agriya agriya gittim :-) :confused: :KK39:

Canlarım ben de bu aksam dışarda iftardaydim..
1 kase ezogelin çorbası - 1 porsiyon Adana - 1 kutu ayran -avuç içinin yarısı yada minik bi pide buraya kadar herşey Güzel

ara olarak bi dilim trilice (hafif bi tatlı ama ... dayanamıyorum tatlıya .sahurda telafi edecek insallh ) benden de bu kadar... :)

Iyi geceler kizlar hepinizden özür dilerim kaç gündür menu paylasmiyorum yüzüm yok çünkü kendimi kaybetmiş gibi yiyordum ama bugün son dedim artik bayrama bişey kalmadi ve kendime pantolon alcam bu gidişle 36 beden hayaall olcak ve o zaman da almanin bi anlami yok benim için yüksek bel skiny jean in ićinde mükemmel görünmek istiyorum veee fazla uzatmayim bu iftarda kötü geçti ama hemen sporumu yaptim ve sahuru çok hafif gecirip yarin düzenli beslenmeye devam ediyorum bayrama kadar 2 kilo versem super ;)

Vee sporum

♥ 50 twist haraketi
♥ 50 ayakta arkaya tekme
♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 köpek işeme
♥ 50 makas
♥ 20 bacaklar aşşagi yukari
♥ 50 selülit savar haraketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 bisiklet haraketi
♥ 20 tam mekik
♥ 25 bacaklar bükük topuklar birlesik şekilde mekik ( üst bedenle beraber bacaklarda inip kalkiyor )
♥ 10 yarım şinav
♥ 50 SQUAT :)
♥ 200 thing master aleti
Soğumaaa :KK49:

Back