• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Sabah 10
1 tost
1 yumurta
1er domates,biber
Rezene cayi
Saat 14 gibi
1 cay barsagi sekersiz turk kahvesi
1ceviz
1tatli.kasigikadar kuru uzum(5_6)
Saat 17.30
Karpuz
İftarda
1 kase mercimek.corbasi
1.tabak kabak yemegi
1 bardak ayran
Sonra
12 kiraz

Bilemiyorum.. sanki ben de diyorum ki ömür boyunca dikkat etçen.. ömüüür boyu.. arkadaşın günde 1 litre bile su içmeyip löp löp kekleri börekleri öğlen yemekte çıkanları yiyip bi gıdım almazken sen ömür boyu dikkat etçen. Bu da bizim bünye demek ki :)
evet aslinda bu bir imtihan herkesinki farkli farkli omur boyu dikkat etmek zorda olsa basarmak zorundayiz

Canim regliyim oruc degilim dun aksam iftarda
yemistim sabah kalkinca tartildim
aksama tartilsam fazla bile cikarim :)
haaa bu arada 1600gr canim gecen
hafta 71.7 dum :) :) :)
evet canim simdi anladim hem yanlista hesaplamisim cok iyi bu kilo basarilar

Kizlar iftar i yazayim daha onceki yemelerim atistirmalik
İftar
1 kase corba
4-5 kasik etli barbunya
3-4 kasik bulgur
Biraz haslanmis tavuk .
Salata kArpuZ
Cok az nerdeyse sekersiZ kunefe

Ramazanin 16. Gununden hepinize merhaba kizlar,
Guncel liste ilk sayfa ilk mesajda.
Ben yine hastayim, burnum akiyor sesim gitti vs vs durumlari, cok halsizim dolayisiyla keyifsizim.

Opuyorum diyecektim ama durun opmiyim de size de gecmesin canlarim.

Bugun yeni ve guzel bir gun.
Regl olanlar dikkat edin gun icinde yediklerinize.
Oruclu arkadaslarim da iftara dikkat etsinler, tatliya ve karbonhidrata.
Hadi bakalim :KK49:

Ramazanin 16. Gununden hepinize merhaba kizlar,
Guncel liste ilk sayfa ilk mesajda.
Ben yine hastayim, burnum akiyor sesim gitti vs vs durumlari, cok halsizim dolayisiyla keyifsizim.

Opuyorum diyecektim ama durun opmiyim de size de gecmesin canlarim.

Bugun yeni ve guzel bir gun.
Regl olanlar dikkat edin gun icinde yediklerinize.
Oruclu arkadaslarim da iftara dikkat etsinler, tatliya ve karbonhidrata.
Hadi bakalim :KK49:
Cok gecmiş olsun canım inşallah taz zamanda kavusursun saglıgına. Liste içinde ellerine emegine saglık

Canım yaa üzülme, iki güne kadar hafifleyeceksindir eminim.
Biliyorum senin için çok fazla 61 ama ben o rakama inebilmek için 10 kilo vermeliyim.. [üzüntü ve muz kabuğu :KK43: ]
Sağol canım, aynen haftaya daha rahat olacağım..
Kızlar dün iftarda: 1 kepçe tarhana, 1 adet etki biber dolması(yoğurla) 2 yk zeytinyağlı fasulyr yedim. 1 saat yürüyüş yaptık eşimle. Dahurda da, bir avuç pideye beyaz peynirli tost yedim. Birazdan yine aynısından yapıp yiyiceğim. Kızlar bugün ve yarın beni affedin.. Yarın sınav var. Bu akşam son tekrar ve denem yapıcam, yarın da sınavdan sonra biraz kafa dağıtacağım. Yarın sahurda yazarım, zaten inşallah yarın gece oruca da başalyacağım

Sağol canım, aynen haftaya daha rahat olacağım..
Kızlar dün iftarda: 1 kepçe tarhana, 1 adet etki biber dolması(yoğurla) 2 yk zeytinyağlı fasulyr yedim. 1 saat yürüyüş yaptık eşimle. Dahurda da, bir avuç pideye beyaz peynirli tost yedim. Birazdan yine aynısından yapıp yiyiceğim. Kızlar bugün ve yarın beni affedin.. Yarın sınav var. Bu akşam son tekrar ve denem yapıcam, yarın da sınavdan sonra biraz kafa dağıtacağım. Yarın sahurda yazarım, zaten inşallah yarın gece oruca da başalyacağım
Allah muvaffak etsin canim. Dualarim seninle...

meraba hanımlar menulerinize baktım bence iftarda bazı kaçamaklar olması normal sahura dikkat edilirse inş netice elde edilir demliçay geçmiş olsun tartıldım 63.6 çıktım herkese kolay gelsin

Cok gecmiş olsun canım inşallah taz zamanda kavusursun saglıgına. Liste içinde ellerine emegine saglık
Cok sag ol canim ben iyilestim sanmistim daha kotu oldum, uyuyordum az once uyandim.
Rica ederim canim, ne demek, ayrica tekrar tebrik ediyorum seni de, masallah.

Back