- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
- #1.181
evet aslinda bu bir imtihan herkesinki farkli farkli omur boyu dikkat etmek zorda olsa basarmak zorundayizBilemiyorum.. sanki ben de diyorum ki ömür boyunca dikkat etçen.. ömüüür boyu.. arkadaşın günde 1 litre bile su içmeyip löp löp kekleri börekleri öğlen yemekte çıkanları yiyip bi gıdım almazken sen ömür boyu dikkat etçen. Bu da bizim bünye demek ki :)
evet canim simdi anladim hem yanlista hesaplamisim cok iyi bu kilo basarilarCanim regliyim oruc degilim dun aksam iftarda
yemistim sabah kalkinca tartildim
aksama tartilsam fazla bile cikarim :)
haaa bu arada 1600gr canim gecen
hafta 71.7 dum :) :) :)
Canım yaa üzülme, iki güne kadar hafifleyeceksindir eminim.Çok bozuk moralim.. Regl olduğum için böyle olacağını biliyordum, her zaman 2 kilo fazla çıkar.. Ağlıycam!!
Bence çok az ama vitamini yeterli güzel bir menü afiyet olsunİftarda 2 kepçe tarhana çorbası, 2 tane köfte,yoğurtlu biber ama kızartma malesef1 dilim ekmek
kızlar ben de akşam iftarda 2 kepçe yuvarlama çorbası - salata -1 kaşık Kuskus -salata - 2 parmak pide yedim.
ara olarak 1 tane Kemalpaşa tatlisi(yemeseydim iyiydi ) az dondurma
sahurda ise 1 bardak tarcinli süt
Cok gecmiş olsun canım inşallah taz zamanda kavusursun saglıgına. Liste içinde ellerine emegine saglıkRamazanin 16. Gununden hepinize merhaba kizlar,
Guncel liste ilk sayfa ilk mesajda.
Ben yine hastayim, burnum akiyor sesim gitti vs vs durumlari, cok halsizim dolayisiyla keyifsizim.
Opuyorum diyecektim ama durun opmiyim de size de gecmesin canlarim.
Bugun yeni ve guzel bir gun.
Regl olanlar dikkat edin gun icinde yediklerinize.
Oruclu arkadaslarim da iftara dikkat etsinler, tatliya ve karbonhidrata.
Hadi bakalim
Sağol canım, aynen haftaya daha rahat olacağım..Canım yaa üzülme, iki güne kadar hafifleyeceksindir eminim.
Biliyorum senin için çok fazla 61 ama ben o rakama inebilmek için 10 kilo vermeliyim.. [üzüntü ve muz kabuğu]
Allah muvaffak etsin canim. Dualarim seninle...Sağol canım, aynen haftaya daha rahat olacağım..
Kızlar dün iftarda: 1 kepçe tarhana, 1 adet etki biber dolması(yoğurla) 2 yk zeytinyağlı fasulyr yedim. 1 saat yürüyüş yaptık eşimle. Dahurda da, bir avuç pideye beyaz peynirli tost yedim. Birazdan yine aynısından yapıp yiyiceğim. Kızlar bugün ve yarın beni affedin.. Yarın sınav var. Bu akşam son tekrar ve denem yapıcam, yarın da sınavdan sonra biraz kafa dağıtacağım. Yarın sahurda yazarım, zaten inşallah yarın gece oruca da başalyacağım
Cok sag ol canim ben iyilestim sanmistim daha kotu oldum, uyuyordum az once uyandim.Cok gecmiş olsun canım inşallah taz zamanda kavusursun saglıgına. Liste içinde ellerine emegine saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?