Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Selaamm kizlar..
Masallah ne güzel kilolar verilmis..
Demlicay tatlim benim kilom simdi tartildim 72.5
Bende verebilirimm ins orucken
Spor olarak cam sildimm..
Bi tane kocaman hala duruyor..
O da birazdan..))

Selaamm kizlar..
Masallah ne güzel kilolar verilmis..
Demlicay tatlim benim kilom simdi tartildim 72.5
Bende verebilirimm ins orucken
Spor olarak cam sildimm..
Bi tane kocaman hala duruyor..
O da birazdan..))
Selam cesminaz, verirsin insallah. Ahh cam silmek de zor dun de ben temizlik yaptim, supurgeyi ileri geri yapmaktan elim uyustu yaa. Kolay gelsin buarada

Tesekkur ederim canim saolasin insallah dahada gidecek kurtulacagiz bu kilolardan

Kızlar bayadır katılamadım sizlere ve hemen kilo vermemde azalma oldu
Başlangıç 64.6
1.hafta 62.5
2.hafta 61.7
İnşallah ramazan bitmeden istediğimiz rakamlara ulaşırız . artık ara vermeden bildirimlei devam
İnsallah canim, yine de ekside cikmissin tebrik ederim.
64.700 arkadaşlar bende +100 gr dayım benim beklentime göre çok iyi ben 1 kilo almışımdır diyordum
hiç dikkat edemedim çünkü
bu bana moral oldu haftaya daha iysi olun inşallah
İnsallah canim. Bu hafta daha guzel olur insallah.
Kizlar iftara misafirim var kosturuyorum hemen tartildim

Gecen hafta 56.7
Bu hafta 56.8
birkaç gündür pek dikkat edemiyorum ama hemen toparlanicam söz
Kolay gelsin canim. Bu hafta toparlanacagiz insallah grupça

Kızlaaar gelsin kilo bildirimim...
Telefonumun şarjı bitti.. iki kez tartıldım.. saat 16.30 da ve şimdi yani 18.00 de kilo aynıydı..

70.2

Ehh tadımlıktı vs derken az da olsa eksilmişim çok şükür.. tüm gün oruç olmamıza bu yüzden davette sofrada yemekler yememize ve gece beslenmemize rağmen

Eklentiler

• 2015-07-02 17.35.50.jpg
    464,4 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar benimde çok iç açıcı değil durum ama geçen hafta 56.5 400 gram eksilmişim yine de iyi sayılırEki Görüntüle 1571506

Ilk hafta sanırım herkesin verdiği kilo miktarı daha fazlaydı belki de bedenlerimiz bu düzene alıştığı için kilo verme azalmış olabilir moralini bozma canım daha dikkatli olarak ve sporu arttırarak daha da kilo verebiliriz bence :)

Canlar iftar menüm:
Nihayet çorbam değişti tarhana çorba
Bamya + üç yemek kaşığı pirinç pilavı
Tavuk nugget 2 adet (hazır tavuk cısss ama arada oluyo nadiren oluyo)
Kırmızı köz biberli yoğurt salata
Roka

ben de daha yemeğe başlamadım ama hayırlısı diyelim Şu an ısınan pişen yemeklerim bunlar..

Kizlar ayakta uyuyorum bugun tek tek cevap veremedim, tum bildirimler geldiginde olusturacagim listemizi.
İftarda tavuk corbasi ve 1 lahmacun var, ayran tabi ki.
Afiyet olsunnn

Çok bozuk moralim.. Regl olduğum için böyle olacağını biliyordum, her zaman 2 kilo fazla çıkar.. Ağlıycam!!

Eklentiler

• image.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 60
Bakın bu da regl olmadan tartılmıştım, nolur bana moral verin, doğruları biliyorum, ama 1 2 söze ihtiyacım var

Eklentiler

• image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 57
Bakın bu da regl olmadan tartılmıştım, nolur bana moral verin, doğruları biliyorum, ama 1 2 söze ihtiyacım var
Canim iki fotograf cikiyor, 61,2 ve 59,1 hangisi senin kilon, bir karisiklik oldu galiba, derken anladim, benim de kafam 1500.
Canim moralini bozma bu hafta cogumuz artı ciktik, ozel gunler sebebiyle. Bittigimde goreceksin eksileri, spor yapmayi da ihmal etmeyelim.
Guzel sonuclar alacagiz ben inaniyorum

Kizlar kaydettigim tablo siteden silinmiş yarin sabah tekrar yapip guncelleyecegim.
Moral bozmak yok, yarin yeni bir gün.
Haydi bakalim

Evet işte biliyorum, hep 2 kilo fazla geliyorum regl dönemimde.. Bunu bile bile üzülüyorum, bir yandan da demek 59,2 çıkacaktım diye seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…