• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

kızlar ben de 6 7 kaşık semizotu yemeği 2 3 kaşık Kıymalı makarna 3 kaşık yoğurt ve avuç içi kadar pide yedim . biliyorum makarna da var ama ahh şu bol Susamlı ramazan pidesi bitiriyorsun benii :KK11::KK17::KK17::KK17:

canım hiç de kötü gelmexi bana da .. hatta dedim acaba hepimiz mi paylaşşak daha bi mi motive olcz sanki .. tabağına yemekleri alıp bunları yicz yada yedik diye çeksek mi diye düşünmedim değil yani :KK66:
E enuref ciğim bence de demlicaykeyfi demlicaykeyfi de uygun görürse öyle mükellef bi sofra falan değil de bi kaşarlı yeşillikli ton balıklı sandviç fotosu falan olabilir belki.. o an içimden geldi ben paylaştım zaten bi omlet bi yeşil çay ve zeytin vardı :) hani ucu açık bir olay olur mu bilemedim :)) ama en mütevazi en akşam fakiri bir porsiyon paylaşabiliriz belki bi canlılık da olur ;)

canım ben bi ara diyetisyene gitmiştim kahve kilo vermeye yardım ediyormus. sabah kahvaltı yerine aç

canım bi ara yazayim kahve diyetini . bugün oğlumla tuvalet eğitimine başladım pek yazamıyorum . zor bigün bugün ve ilerleyen günler benim için .. ramazanda yapamayacağını bi diyet.ama ramazandan sonra mutlaka yapalım . diyetisyene gitmiştim bi ara o yazmıştı . etkili . yazcm bi ara.. :KK66:
Kolay gelsinn canım eğer lazımlık kullanmıyorsanız tavsiye ederim çünkü çok rahat ediyor minişler :KK66:

Yaa kizlar ben yedikçe yiyesim geliyo 2 3 gündür kendimi durduramiyorum :KK43: yine çok yedim

1 kase nohutlu yarmali yogurt çorbası
2 avuç içi kadar pide yeşillik

Ara dondurma ama biraz fazla yedim :KK11:
Bana çok gelmedi bu menü eğer bi de tüm gün oruçsan.. sahuru hafifletirsin ;)

İftarda yine davete gittik..
:)

Yine yarmalı nohutlu yoğurtlu çorba
4 - 5 kaşık bamya
Izgara tavuk ve salata
Yine gazlı içeceklere dönüp bakmadım bile ;)

Tatlıyı yedim o da bir büyük dilim kekti yanında da iki yemek kaşığı dondurma
ama canlarım pişman değilim.. sahurda az yiyip yatacağım..

sizlerle yazışmak çoook güzel.. hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..

Kızlar perşembeye azkaldı ama ben bugün tartıda Fazla çıktım 2. Hafta Kilo verme düştü bende galiba.bu iki hafta çok ümitliydim.çünkü diğer haftalar evimde olmuycam biraz düzen kaçacak yine de dikkat edicem tabi ama.evimde Bira dahha fazla Kilo verseydim sevincektim.

İftarda yine davete gittik..
:)

Yine yarmalı nohutlu yoğurtlu çorba
4 - 5 kaşık bamya
Izgara tavuk ve salata
Yine gazlı içeceklere dönüp bakmadım bile :KK66:

Tatlıyı yedim o da bir büyük dilim kekti yanında da iki yemek kaşığı dondurma
ama canlarım pişman değilim.. sahurda az yiyip yatacağım..

sizlerle yazışmak çoook güzel.. hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..
İftar menüsü güzelmiş canım gayet sağlıklı olmuş.o kekide artık arada olur sahurda telagi edersin.gerçekten hepiniz iyi ki varsınız kızlar:KK19: én büyük kkEn Büyük KK:KK15::KK15:

Ayakları yere basınca daha rahat oluyorlar eğer tuvaletiniz klozetse...
canım ikisini de yaptırmaya çalışıyorum. sadece klozet e akışına ilerde okullarda problem oluyor. o yüzden 2 wc ye de alıştırmaya çalışıyorum. klozet için de şu ikea nin yükselticisi varya tabure gibi onu kullanıyorum. eğitime başlamadan önce araç gereçleri tamamladık ;)

Bu arada, arada 1 bardak süt içtim.Sonra eşimle Biraz yürüyüş yaptık 15 dk falan,eve geldik jilian ile 5. Günümü tamamladım. E enuref sen kaçıncı günündesin yaptın mı bakim:KK19:
canım ben 2. günümü sabah yaptım. ben regl olduğum için gündüzleri yapıyorum şimdilik. bi 5-6 gününü gündüz yaparım da sonra iftardan sonra yaparım heralde. Bu arada bi fark hissediyo musun canım sen . daha erken ama sanki ise yarayacak gibi geliyor bana .. Karın kaslarımda ve baldirlarimda ağrı hissediyorum.

Hayirli sahurlar canlarimmm
Sahur hazirlarken sayfamiza goz atmayi ihmal etmedim =)
Yazip cikayim, birazdan eşim uyanir :KK48:
Alintilayacagim mesajlarinizi insallah :KK68:

canım ben 2. günümü sabah yaptım. ben regl olduğum için gündüzleri yapıyorum şimdilik. bi 5-6 gününü gündüz yaparım da sonra iftardan sonra yaparım heralde. Bu arada bi fark hissediyo musun canım sen . daha erken ama sanki ise yarayacak gibi geliyor bana .. Karın kaslarımda ve baldirlarimda ağrı hissediyorum.
Evet canum hcok issediyorum inşallah farkedecekadar inanıyorum:KK66:

Canlarım yazdıklarınızı okuyamadım, yarın okuycam ben öğlen az pidenin arasına ğeynir koydum. Akşam da tarhana çorbası 2 kepçe , 1 parça ızgata tavuk yedim. 1 saat yürüyüş yaptık. Ananem geldi bize yatıya, onla ilgilenmekten size dönemedim:( sahur yaptım eşimle, omlet, beyaz peynir, zeytin, pide yedim. Annemle ananem olunca lafla sohbetle sahur oldu. Patates kızartmıştım, 1 dilim koktu diye yedim. Ama pide ne kadar yedim bilmiyorum, lafa daldım saymayı unuttum:( yarın okuyup, siZlere de yorum yapıcam.. İyi sabhalar kızlar

Back