- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
- #1.001
E enuref ciğim bence decanım hiç de kötü gelmexi bana da .. hatta dedim acaba hepimiz mi paylaşşak daha bi mi motive olcz sanki .. tabağına yemekleri alıp bunları yicz yada yedik diye çeksek mi diye düşünmedim değil yani
Hayır canım normal bi ara yapmışsın ama tabİ miktarı önemli.1kızlar bu saatte sütlü kahve kuru üzüm ve leblebi kaçamağı yaptım . kaçamak sayılmaz ama demi
Kolay gelsinn canım eğer lazımlık kullanmıyorsanız tavsiye ederim çünkü çok rahat ediyor minişlercanım ben bi ara diyetisyene gitmiştim kahve kilo vermeye yardım ediyormus. sabah kahvaltı yerine aç
canım bi ara yazayim kahve diyetini . bugün oğlumla tuvalet eğitimine başladım pek yazamıyorum . zor bigün bugün ve ilerleyen günler benim için .. ramazanda yapamayacağını bi diyet.ama ramazandan sonra mutlaka yapalım . diyetisyene gitmiştim bi ara o yazmıştı . etkili . yazcm bi ara..
Bana çok gelmedi bu menü eğer bi de tüm gün oruçsan.. sahuru hafifletirsinYaa kizlar ben yedikçe yiyesim geliyo 2 3 gündür kendimi durduramiyorumyine çok yedim
1 kase nohutlu yarmali yogurt çorbası
2 avuç içi kadar pide yeşillik
Ara dondurma ama biraz fazla yedim
canım biz direk tuvalete basladik bakalım nasıl olck..Kolay gelsinn canım eğer lazımlık kullanmıyorsanız tavsiye ederim çünkü çok rahat ediyor minişler
Ayakları yere basınca daha rahat oluyorlar eğer tuvaletiniz klozetse...canım biz direk tuvalete basladik bakalım nasıl olck..
İftar menüsü güzelmiş canım gayet sağlıklı olmuş.o kekide artık arada olur sahurda telagi edersin.gerçekten hepiniz iyi ki varsınız kızlarİftarda yine davete gittik..
:)
Yine yarmalı nohutlu yoğurtlu çorba
4 - 5 kaşık bamya
Izgara tavuk ve salata
Yine gazlı içeceklere dönüp bakmadım bile
Tatlıyı yedim o da bir büyük dilim kekti yanında da iki yemek kaşığı dondurma
ama canlarım pişman değilim.. sahurda az yiyip yatacağım..
sizlerle yazışmak çoook güzel.. hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum..
canım ikisini de yaptırmaya çalışıyorum. sadece klozet e akışına ilerde okullarda problem oluyor. o yüzden 2 wc ye de alıştırmaya çalışıyorum. klozet için de şu ikea nin yükselticisi varya tabure gibi onu kullanıyorum. eğitime başlamadan önce araç gereçleri tamamladıkAyakları yere basınca daha rahat oluyorlar eğer tuvaletiniz klozetse...
canım ben 2. günümü sabah yaptım. ben regl olduğum için gündüzleri yapıyorum şimdilik. bi 5-6 gününü gündüz yaparım da sonra iftardan sonra yaparım heralde. Bu arada bi fark hissediyo musun canım sen . daha erken ama sanki ise yarayacak gibi geliyor bana .. Karın kaslarımda ve baldirlarimda ağrı hissediyorum.
Evet canum hcok issediyorum inşallah farkedecekadar inanıyorumcanım ben 2. günümü sabah yaptım. ben regl olduğum için gündüzleri yapıyorum şimdilik. bi 5-6 gününü gündüz yaparım da sonra iftardan sonra yaparım heralde. Bu arada bi fark hissediyo musun canım sen . daha erken ama sanki ise yarayacak gibi geliyor bana .. Karın kaslarımda ve baldirlarimda ağrı hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?