Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Sevgili canlarim,
Neredeyse 100 sayfamiz doldu beraber.
Burada ''ce'' diyip kacanlarla kendisi ve grubu icin emek harcayanlari ayirt etmek icin bundan sonra aramiza katilmak isteyen arkadaslarin 1 hafta boyunca duzenli menu bildirimi yapip yapmadigina gore listeye almaya karar vermeyi dusunuyorum, siz ne dersiniz?
Şuan ilk sayfada bulunan guncel listemizde 12 kişiyiz, bu kural ise bu 12 kisiden sonra katilmak isteyenler icin gecerli olacak.

Allah kolaylik versin canim kać yaşında ogluşun ben kizima 1 buçuk yaşında öğrettim sabirli ol canim 2 gün kafayi yicektim bu kiz öğrenmicek dedim ama 3 güne alıştı

Canim çok iyi düşünmüssün bence ben katılıyorum sana

Allah kolaylik versin canim kać yaşında ogluşun ben kizima 1 buçuk yaşında öğrettim sabirli ol canim 2 gün kafayi yicektim bu kiz öğrenmicek dedim ama 3 güne alıştı
Oy masallah canim 1,5 yasinda nasil ogrettin? Ogretene kadar nasil alistirdin cok merak ettim. İlerde bizim de işimize yarar tüyolarin.
Canim çok iyi düşünmüssün bence ben katılıyorum sana
Sag ol kuzum

Oy masallah canim 1,5 yasinda nasil ogrettin? Ogretene kadar nasil alistirdin cok merak ettim. İlerde bizim de işimize yarar tüyolarin.

Sag ol kuzum

Canim valla akli yetmeden atsin bezi dedim yaz günüydü zaten evde çok sicakti kilot bile giydirmedim sürekli ciş geldi mi diye sordum tabi cevap alamadim bakiyodu öyle önce kendi klozetine oturtmaya alistirdim ama ilk iki gün hiç yapmadi klozete hep haliya yapti en son 3. gün büyük tuvaleti geldi ve anne bezimi bagla dedi anladim hemen klozetine oturttum bikere yapti oraya ve bidaha hep söyledi şimdi iki buçuk yasinda maşallah gece bile altini baglamiyorum kendi kalkiyor cisi geldiginde ama o iki günden sonra halilari yikamaya verdim sabirli olup hiç kizmamak lazim haliya yaptığında

Canim tebrik ederim seni, 1,5 yasinda cok iyi ogretmişsin. Bizlere de guzel ornek oldu.

bazen yapmak istiyor bazen unutuyor. hadiii ondan sonra şiril siril akıyor bilemedim ben de daha ilk günümüz bakalım insallh sorun çıkarmaz

kötü gelir mi hiç canım aksine motive eder iyi düşünmüşsün.bizler de yapabiliriz böyle bir sakıncası olmaz diğer arkadaşlar için de..

süpersin canım bu gayretle gidicez inşallah ve incecik kalıcazzz yaşassınnnn

Kesinlikle canim bugün dikkatli olup sporumuda yapicam kizlar ben aslinda haftada 6 gün spor yapıyorum ama ramazanda hergün yapamayabiliyorum bugün yapicam inşallah
canım bazen spor yapamayabiliyoruz kendini suçlu hissetme ramazanda zor oluyor bi de senin çocuğun var o kadr işin arasında spora vakit ayırman bile çok güzel seni tebrik ediyorumm

Al benden de o kadar tatlim

Masallah canim harikasin ornek menu ornek spor
teşekkürler canım dğn akşam ki o tatlıyı yedikten sonra spor kaçınılmaz oldu

kızlar bu arada menüm de şöyle
yalancı paça çorbası(tavuk ile)
z. yağlıtaze fasulye
cacık
kalan yaprak sarmalarım
eşiminde canı sigara böreği istemiş(ben yemeği düşünmüyorum ama yine de söz vermiyim

Bizim de ayni menunun 3. Gunu kizlar
Corba
Etli biber dolmasi (yapraklar bitti)
Yogurttt

Yaa kizlar ben yedikçe yiyesim geliyo 2 3 gündür kendimi durduramiyorum yine çok yedim

1 kase nohutlu yarmali yogurt çorbası
2 avuç içi kadar pide yeşillik

Ara dondurma ama biraz fazla yedim

İftar da 2 kepçe çorba,3kaşık taze fasulye,1 tane sigara Böreği,2 tane sarma,4 kaşık cacık.dayanamadım sigara Böreği yedim kızlar ekmek yemedim ama
Olsun canim 1 tane yemişsin, porsiyon kontrolu de onemli
Yaa kizlar ben yedikçe yiyesim geliyo 2 3 gündür kendimi durduramiyorum yine çok yedim

1 kase nohutlu yarmali yogurt çorbası
2 avuç içi kadar pide yeşillik

Ara dondurma ama biraz fazla yedim
Kuzum reglin mi yaklasiyor? Belki ondandir iştah artisi?

Ben de bir tabak corba
4 minik etli biber dolmasi
Ve 1 kase yogurt
1 hurma

Arada ise biraz karpuz ve birkac tane kiraz yedim.
Hala hasta oldugum icin birazdan sahura kadar uyuyacagim canlarim.
İmkani ve enerjisi olanlarin spor yapmasini tavsiye ederim

Olsun canim 1 tane yemişsin, porsiyon kontrolu de onemli

Kuzum reglin mi yaklasiyor? Belki ondandir iştah artisi?

Valla canim reglim yeni bitti 4 5 gün oluyo ama reglide bile bu kadaar tatliya düşmedim sahurda sadece protein alip omlet mi yesem

Valla canim reglim yeni bitti 4 5 gün oluyo ama reglide bile bu kadaar tatliya düşmedim sahurda sadece protein alip omlet mi yesem
Aa oyle mi, o zaman oructan dolayi canin bir seyler istiyor kuzum...
Sahurda omletle domates salatalik falan yersen olabilir canimcim.
Yaninda 1 dilim ekmek de yesen olur yani, oruc tutarken de zorlamasin seni.

Aa oyle mi, o zaman oructan dolayi canin bir seyler istiyor kuzum...
Sahurda omletle domates salatalik falan yersen olabilir canimcim.
Yaninda 1 dilim ekmek de yesen olur yani, oruc tutarken de zorlamasin seni.

Galiba canim aslinda tatliya çok düşkün değilim ama ramazanda baska biri oldum tatliya dayanamayan sahuru hafif yapmaya alisigim canim omlet yerim yaninda biraz karpuz yerim o kadar :) bide eşim bugün demez mi ben icerde yaticam cami açıp püfür püfür diye amaaa ben icerde spor yapiyorummm bakalım bugün spor yapabilcem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…