Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Cok gecmis olsun canim. Biran once sagliginiza kavusursunuz insallah

İftar menum
1 kase topalak.corba
1 tabak.taze fasulye icinde patateste var
1 kase cacik
Sahur menum
1dilim.ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1biber,1 domates,1/2 salatalik ama hepsi minyaturdu :)
4-5 catal kavun
1 bardak.yesil cay

Offff ne yemisim yaaaa uaz yaz bitmedi :)

Hepsi de sağlık dolu :) Afiyet olsun..

Canımmm bence yine hep sağlık dolu bir liste.. Tebrik ederim

canım hiç de kötü gelmexi bana da .. hatta dedim acaba hepimiz mi paylaşşak daha bi mi motive olcz sanki .. tabağına yemekleri alıp bunları yicz yada yedik diye çeksek mi diye düşünmedim değil yani

kızlar ben de dün regl olduğum için iftar da eşimle az biraz yedim ne yedigimi bile hatırlamıyorum karın ağrısından . sahur yapmadım zaten . çok geç yattim az önce de regl döneminde kahve diyeti yapmaya karar verdim o bana acayip verdiriyir. ramazandan sonra hepimiz mutlaka yapalım. az önce Kahvemi içtim şimdi de sporumu yapacağım Julia 30 days level 1 day 2.. hadi öptüm hepinizi.. her ne kadar bu hafta vermemiş bile olsam da hatta biraz şişlik ten almış bile olabilirim... hepinizi seviyorum.. keşke aynı şehirde olsak kızlar acayip anlaştık biz farkında mısınız toplanır gezer dik hepberaber

Sag ol kuzum. Menun gayet guzel.
Oyyy çok geçmiş olsun.. dinlenip toparlarsın inşallah tez zamanda.
Amin kralicem insallah, omletin gayet guzel ve saglikli gozukuyor, benim açimdan hicbir sorun yok arkadaslar menulerinizi fotograf ekleyerek paylasabilirsiniz, gorsel açidan da guzel olur.
Geçmiş olsun canim
Sag ol canim, menundeki pastayi telafi edersin sen, inaniyorum

Cok gecmis olsun canim. Biran once sagliginiza kavusursunuz insallah
Cok sag ol kirmizim, menulerin de harika canim
canım hiç de kötü gelmexi bana da .. hatta dedim acaba hepimiz mi paylaşşak daha bi mi motive olcz sanki .. tabağına yemekleri alıp bunları yicz yada yedik diye çeksek mi diye düşünmedim değil yani
Aynen kuzum ya arada bir biz de yapalim bunu, dedigin gibi motive eder.
Gecmis olsun canim. Ben de bu hafta hasta oldugum icin spor pek yapamayacagim gibi gorunuyor. Ne yapalim, sağlik olsun kahve diyeti nasil canim, merak ettim. Canim karin agrisiyla 30 days de yapmişsin, kiyamam. Azim budur işte
Gercekten ben de sizlerle gorusmek isterdim kizlar nasip, bakarsiniz o da olur bir gun

Bu aralar hep kaçamak yapıyoruzz, neyse arada bir kaçamaktan zarar gelmez, zaten yürüyüşle falan da yakılır o, dert etme

Çok sağlıklı beslenmişsin ama. Zaten ben senin menülerine bayılıyorum, hem sağlıklk hem az kalorili
Kahve diyeti ne? Ben kahveyi çok severim merak ettim.. Bir de evet yaaa, valla iyi anlaştık, nazar değmesin bize yaa çok tatlıyııızzz:) ben çok sevdim sizleri yaa

Hem böylece yediklerimizin miktarlarini da görmüş oluruz bence de güzel fikir

Kesinlikle canim bugün dikkatli olup sporumuda yapicam kizlar ben aslinda haftada 6 gün spor yapıyorum ama ramazanda hergün yapamayabiliyorum bugün yapicam inşallah

Haftasonlarini biraz zor atlatiyorum eşim evde sahura kadar beraber oturuyoruz ve olanlar oluyo

Ayyy canım benim cok mutlu oldum böyle dusunmene. İnsallah topigimizde hep böyle hareketli olur

canım ben bi ara diyetisyene gitmiştim kahve kilo vermeye yardım ediyormus. sabah kahvaltı yerine aç
canım bi ara yazayim kahve diyetini . bugün oğlumla tuvalet eğitimine başladım pek yazamıyorum . zor bigün bugün ve ilerleyen günler benim için .. ramazanda yapamayacağını bi diyet.ama ramazandan sonra mutlaka yapalım . diyetisyene gitmiştim bi ara o yazmıştı . etkili . yazcm bi ara..

Tamam kuzum. Yaa nasil gidiyor, tuvaletini soylemek istiyor mu?
Esimin kuzeninin kizi 3 yasinda ama hic yanasmiyor, neden tuvalete yapmiyorsun diyorum, cunku bir suru bezim var babam aldi diyor .
Kolay gelsin canim insallah kolayca alisir oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…