- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Bekliyorum canım beni izleh
hmm tamam canım öyle yapayım o zaman . 3 gün farkla peşindeyim tatlım ..
teşekkürler canımerhaba ben de çok merak ediyorum inşallah inceliriz
Canim nasil yaptin temizligi yaa, gerci ozel gunlerinde olan arkadaslar vardi, sen de oyle miydin bilemedim ama benim de yapmam lazim, oruclu oruclu nasil olacak bilmiyorumBekliyorum canım beni izle
teşekkürler canımerhaba ben de çok merak ediyorum inşallah incelirizben de.şimdi temizliği bitirdim baya yorulmuşum kızlar
Tebrik ediyorum canım, süper irade vallahiCanlarım merhaba. Ben de misafirlikten geliyorum. Ve inanın sayenizde süper geçti
1 kase yayla çorba
1 adet z.yağlı patlıcan dolması
1 küçük porsiyon hünkarbeğendi ( patlıcan ve et) kendim alırım zahmet etmeyin diyerek tadımlık aldım.
kendi yaptığım ve oraya götürdüğüm börekten 1 dilim
.. su ( içeceklere dönüp bakmadım bile)
.. salata
tatlı.. bir dilim ev yapımı baklava _tadımlık_
sahura omlet inş.
öpüldünüz.. iyi geceler
Yarım tabakta kalabilmeni alkışlıyoruummmmerhaba kızlar dün giremedim regl oldum biraz erken oldum o yüzden tartılınca bu defa 60.2 çıktım3 kilom kaldı bu arada dün yarım tabak mantı yedim sonrasındada biraz kraker ama çok az
Ben spordan hiç anlamam ama, benim eşim sporcu, o sabah akşam yapıyor, sana ağır gelmesinnkızlar ben de bu sabah itibari ile oruca ara vermiş bulunuyorum ve sabah sabah ilk yaptığım şey de jilian 30 days level 1 oldune etkili bir spormus kızlar yaa tam olarak yapamadım bile doğru düzgün . bi ter bi ter ki sormayin . kızlar siz kaçıncı gününüzü yapıyorsunuz 30 günlük programda. ben daha 1. günü yaptım bugün . bide akşam da yapabilirsem yapmalı miyim sizce aynı sporu ??
Çok güzel yemişsin canım beniö, afiyet olsunSlm arkadaslar
Sahurum
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
7_8 catal kavun
Benşm de menü aynı, süper oluyor yemek derdi olmayınca
Çok güzel olmuş canım benim, 20dk da olsa hareket etmişsin tebrik ederimİftarda
1 tabak karisik corba
1 tabak etli yaprak sarma (bitirdik bugün) =)
1 kase yogurt.
Ekmek pide yok herzamanki gibi ama bugün 1 dilim güllaç yedim kizlar.
Evde yaparsam cok olur cok yeriz diye marketten aldim 2 parca, market de eve 20dk yurume mesafesinde.
yani az ama 20dk da yurumus olduk
Canım ben bölerek yaptım, yani ilkk gün toz aldım süpürdüm, sonra ertesi gün banyoları ovdum, evi sildim, ertesi gün de cam kenarlarını silip, dılapları hallettim, parça parça rahatladımCanim nasil yaptin temizligi yaa, gerci ozel gunlerinde olan arkadaslar vardi, sen de oyle miydin bilemedim ama benim de yapmam lazim, oruclu oruclu nasil olacak bilmiyorum
Canım valla bi güç geldi bugün yaptımCanim nasil yaptin temizligi yaa, gerci ozel gunlerinde olan arkadaslar vardi, sen de oyle miydin bilemedim ama benim de yapmam lazim, oruclu oruclu nasil olacak bilmiyorum
Canımmm seni okumadan ben de bi tatlı itiraf ettim az önce..İftarda yemek derdim yoktu benim de kızlar.1 kepçe çorba,1 tane orta boy biber dolması,5 tane sarma,yoğurt,patlıcan salatası.
Yalnız ben arkadaşıma gittim ve tatlı yedim kızlarkemalpaşalı muhallebi hemde kocaman bir parça çok pişmano
Merhabalar. Bende gelebilirmiyim kizlarrr. Ya suan yediklerimi yazarken utandim resmen. Kizlar ben ramazanda kilo vermek degil sadexe kilo almamak istiyorum. Sizce menum cok mu fazla
Bir kepce sehriyeli yogurt corbasi. Nerdeyse yagsiz.
Pizza tavasinda cok az yagla pismis orta boy patates.
1peynirli mantar dolmasi. Sifir yag. Mantar dolmasi dedigim kayisi kadar bisey. Tek lokma
3 kasik yogurtlu makarna. Sifir yag
1sb ev yapimi limonata
1 kase kadar yesil salata. Salatalik tere maydonoz dere otu kivircik
5kucuk yaprak sarma
İftardan sonra bi bardak cayla 3 tane fistikli baklava. Kucuk olanlarindan.
Ve az oncede bi bardak asitli sari icecek
Dunyalari yedi bugunn. Misafirlik bana iyi gelmiyo sohbet muhabbet derken cok yiyorum
Hos geldin canim.Merhabalar. Bende gelebilirmiyim kizlarrr. Ya suan yediklerimi yazarken utandim resmen. Kizlar ben ramazanda kilo vermek degil sadexe kilo almamak istiyorum. Sizce menum cok mu fazla
1peynirli mantar dolmasi. Sifir yag. Mantar dolmasi dedigim kayisi kadar bisey. Tek lokma
1sb ev yapimi limonata
5kucuk yaprak sarma
Dunyalari yedi bugunn. Misafirlik bana iyi gelmiyo sohbet muhabbet derken cok yiyorum
hoş geldin canım, zaten ramazanda kilo almanın en büyük nedeni aşırı yüklenmek. Tatlı ve asitli hakkında diğer arkadaşlar yorum yapmış da ben şehriyeli çorba ve makarnanın aynı anda tenmemesi taraftarıyım.. Yine de abarttığın gibi değil menün, afiyet olsunMerhabalar. Bende gelebilirmiyim kizlarrr. Ya suan yediklerimi yazarken utandim resmen. Kizlar ben ramazanda kilo vermek degil sadexe kilo almamak istiyorum. Sizce menum cok mu fazla
1sb ev yapimi limonata
5kucuk yaprak sarma
Pişman olma arkadaşım, yütüyerek ya da spor yapatak yak o tatlıyİftarda yemek derdim yoktu benim de kızlar.1 kepçe çorba,1 tane orta boy biber dolması,5 tane sarma,yoğurt,patlıcan salatası.
Yalnız ben arkadaşıma gittim ve tatlı yedim kızlarkemalpaşalı muhallebi hemde kocaman bir parça çok pişmano
Evet bazen oluyor işte, boşver yakmaya bak sen de dıkıntı yookİyi geceler kızlar
İftar menüm: Yayla çorba (bulgurlu) -bahtıma sürekli yayla sizde mercimek bende yayla-
Bir büyük porsiyon güveç ( bol fasulyeli bir iki patatesli ve biraz patlıcanlı)
Yoğurtlu kırmızı biber
Bir incecik dilim ekmek
Sonrasında fıstık ezmesi yedim niye yedim bilmiyorum affedinneyse çok mu yedim? Yok be yaw :) ama az da yemedim iki kaşık dolusu yedim..
Bazen olucak demek ki ama nadiren olsa iyi olur.. bakalım.. yarın p.tesi günlüğümde kilomu paylaşıcam.. sahur karbonhidratsız geçecek ama bundan eminim. Öpüyorummm..
Geçmiş oldun canım, dikkat edin, bitsmindiz kalınca da güçten düşülüyorCanlarim hayirli sahurlar
Biz butun kis hasta olmadik yazı bekledik hasta olmak icin esimle
İkimiz de bogaz agrisi, halsizlik ve diger malum belirtiler içerisindeyiz.
Dun oglen 1 de uyanan ben, iftardan sonra kafayi vurup yatabildim o derece
Sahur yapip tekrar uyucam insallah.
Sizi seviyorum yol arkadaşlarim
Aman dikkat edin, sicak diye ceyranda kaldik biz ettik siz etmeyin
Opuyorum
Canlarim hayirli sahurlar
Opuyorum
Niye kötü gelsin, aksine beni motive etti ve sağlıklı menün sevindirdiKızlar umarım bu paylaşımım ayıp olmamıştır.. Sahur menüm. Ekmek yok. Omlette bol maydanoz biraz süt iki yumurta ve iki kaşık yulaf ezmesi ile biraz peynir var.. Tok tutma hissi tarif edilemez.. çok tok tutuyor ve sağlıklı bir içeriği var. Çok abartısız can çektirmiycek çeşit çeşit yiycekten oluşmayan bu fotoğraf umarım kötü gelmez sizlere.. hayırlı sahurlar..
Canlarim hayirli sahurlar
Opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?