Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

h

hmm tamam canım öyle yapayım o zaman . 3 gün farkla peşindeyim tatlım ..
Bekliyorum canım beni izle

elcin_k ve @enuref harikasiniz kizlar, sporunuzun 30 gun sonunda sonucunu cok merak ediyorum
Biz de markete falan gittik eşimle.
Aksama menum ayni, karisik corba, etli dolma ve yogurt.
bugun biraz boyleyim
Ev temizlik istiyor hatta
teşekkürler canımerhaba ben de çok merak ediyorum inşallah incelirizben de.şimdi temizliği bitirdim baya yorulmuşum kızlar

İftarda
1 tabak karisik corba
1 tabak etli yaprak sarma (bitirdik bugün) =)
1 kase yogurt.

Ekmek pide yok herzamanki gibi ama bugün 1 dilim güllaç yedim kizlar.
Evde yaparsam cok olur cok yeriz diye marketten aldim 2 parca, market de eve 20dk yurume mesafesinde.
yani az ama 20dk da yurumus olduk

Bekliyorum canım beni izle

teşekkürler canımerhaba ben de çok merak ediyorum inşallah incelirizben de.şimdi temizliği bitirdim baya yorulmuşum kızlar
Canim nasil yaptin temizligi yaa, gerci ozel gunlerinde olan arkadaslar vardi, sen de oyle miydin bilemedim ama benim de yapmam lazim, oruclu oruclu nasil olacak bilmiyorum

İftarda neler yedik bakalim canlarim
İlk 10 gunu geride biraktik... Yarin 12. Gün hatta...

Tebrik ediyorum canım, süper irade vallahi
merhaba kızlar dün giremedim regl oldum biraz erken oldum o yüzden tartılınca bu defa 60.2 çıktım 3 kilom kaldı bu arada dün yarım tabak mantı yedim sonrasındada biraz kraker ama çok az
Yarım tabakta kalabilmeni alkışlıyoruummm
Ben spordan hiç anlamam ama, benim eşim sporcu, o sabah akşam yapıyor, sana ağır gelmesinn
Slm arkadaslar
Sahurum
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
7_8 catal kavun
Çok güzel yemişsin canım beniö, afiyet olsun
elcin_k ve @enuref harikasiniz kizlar, sporunuzun 30 gun sonunda sonucunu cok merak ediyorum
Biz de markete falan gittik eşimle.
Aksama menum ayni, karisik corba, etli dolma ve yogurt.
bugun biraz boyleyim
Ev temizlik istiyor hatta
Benşm de menü aynı, süper oluyor yemek derdi olmayınca
Çok güzel olmuş canım benim, 20dk da olsa hareket etmişsin tebrik ederim
Canim nasil yaptin temizligi yaa, gerci ozel gunlerinde olan arkadaslar vardi, sen de oyle miydin bilemedim ama benim de yapmam lazim, oruclu oruclu nasil olacak bilmiyorum
Canım ben bölerek yaptım, yani ilkk gün toz aldım süpürdüm, sonra ertesi gün banyoları ovdum, evi sildim, ertesi gün de cam kenarlarını silip, dılapları hallettim, parça parça rahatladım

Kızlar ben şuan itibari ile regl oldum, oruca 1 hafta ara düzenim anlattığım gibi olacak, sahur, öğlen, iftar
Ben bugün iftarda, 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 adet zeytinyağlı dolma yediiimmm şimdi yürüyüşe kızlarrr

Merhabalar. Bende gelebilirmiyim kizlarrr. Ya suan yediklerimi yazarken utandim resmen. Kizlar ben ramazanda kilo vermek degil sadexe kilo almamak istiyorum. Sizce menum cok mu fazla

Bir kepce sehriyeli yogurt corbasi. Nerdeyse yagsiz.
Pizza tavasinda cok az yagla pismis orta boy patates.
1peynirli mantar dolmasi. Sifir yag. Mantar dolmasi dedigim kayisi kadar bisey. Tek lokma
3 kasik yogurtlu makarna. Sifir yag
1sb ev yapimi limonata
1 kase kadar yesil salata. Salatalik tere maydonoz dere otu kivircik
5kucuk yaprak sarma

İftardan sonra bi bardak cayla 3 tane fistikli baklava. Kucuk olanlarindan.

Ve az oncede bi bardak asitli sari icecek

Dunyalari yedi bugunn. Misafirlik bana iyi gelmiyo sohbet muhabbet derken cok yiyorum

İftarda yemek derdim yoktu benim de kızlar.1 kepçe çorba,1 tane orta boy biber dolması,5 tane sarma,yoğurt,patlıcan salatası.
Yalnız ben arkadaşıma gittim ve tatlı yedim kızlar kemalpaşalı muhallebihemde kocaman bir parça çok pişmano

İyi geceler kızlar

İftar menüm: Yayla çorba (bulgurlu) -bahtıma sürekli yayla sizde mercimek bende yayla-
Bir büyük porsiyon güveç ( bol fasulyeli bir iki patatesli ve biraz patlıcanlı)
Yoğurtlu kırmızı biber
Bir incecik dilim ekmek

Sonrasında fıstık ezmesi yedim niye yedim bilmiyorum affedin neyse çok mu yedim? Yok be yaw :) ama az da yemedim iki kaşık dolusu yedim..

Bazen olucak demek ki ama nadiren olsa iyi olur.. bakalım.. yarın p.tesi günlüğümde kilomu paylaşıcam.. sahur karbonhidratsız geçecek ama bundan eminim. Öpüyorummm..

Canımmm seni okumadan ben de bi tatlı itiraf ettim az önce.. olucak... ama insanız.. nadiren olsun bu tatlılar bu da bize yeter..

Merhaba arkadaşım..
İftar menün güzel bence
Sonrası biraz fazla kaçmış.. özellikle su ve ev yapımı dışındaki içecekleri içmemeye çalışıyorum.. dikkat etme çabasındayız bizler de..

Hos geldin canim.
İftar menun makul lakin asitli icecek ve baklava cıs olmuş, emin ol baklava asitli icecekten bile masumdur
Gunlukte biri asitli icecek ictiginde ben alarm veriyorum, her seferinde
Cunku daha dun aksam tekrar tekrar dinledim doktorlardan ki siroz yapiyor ve karacigerin baş düşmani.
1 bardagi bile zararli.
Onun disinda menun guzel gorunuyor, tatlilari 3 degil 1 e indirmek amacimiz, baklavanin 1 dilimi 1 dilim ekmege tekabul eder cunku.
Yarin tartilip bildirirsen en azindan siradaki persembe olan bildirime kadar kendini az buçuk ölçmüs olursun.
Cok mu korkuttum kusuruma bakma, asitli gorunce alarm veriyorum
Haydi bakalim bugun yeni bir gun

Canlarim hayirli sahurlar
Biz butun kis hasta olmadik yazı bekledik hasta olmak icin esimle
İkimiz de bogaz agrisi, halsizlik ve diger malum belirtiler içerisindeyiz.
Dun oglen 1 de uyanan ben, iftardan sonra kafayi vurup yatabildim o derece
Sahur yapip tekrar uyucam insallah.
Sizi seviyorum yol arkadaşlarim
Aman dikkat edin, sicak diye ceyranda kaldik biz ettik siz etmeyin
Opuyorum

hoş geldin canım, zaten ramazanda kilo almanın en büyük nedeni aşırı yüklenmek. Tatlı ve asitli hakkında diğer arkadaşlar yorum yapmış da ben şehriyeli çorba ve makarnanın aynı anda tenmemesi taraftarıyım.. Yine de abarttığın gibi değil menün, afiyet olsun
Pişman olma arkadaşım, yütüyerek ya da spor yapatak yak o tatlıy
Evet bazen oluyor işte, boşver yakmaya bak sen de dıkıntı yook
Geçmiş oldun canım, dikkat edin, bitsmindiz kalınca da güçten düşülüyor

Ben sahurda Haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin ve 2 dilim pide yedimm öpüldünüz kızlarrr görüşürüzz

Oyyy çok geçmiş olsun.. dinlenip toparlarsın inşallah tez zamanda.

Kızlar umarım bu paylaşımım ayıp olmamıştır.. Sahur menüm. Ekmek yok. Omlette bol maydanoz biraz süt iki yumurta ve iki kaşık yulaf ezmesi ile biraz peynir var.. Tok tutma hissi tarif edilemez.. çok tok tutuyor ve sağlıklı bir içeriği var. Çok abartısız can çektirmiycek çeşit çeşit yiycekten oluşmayan bu fotoğraf umarım kötü gelmez sizlere.. hayırlı sahurlar..

Eklentiler

• 2015-06-29 03.22.22.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 68
Niye kötü gelsin, aksine beni motive etti ve sağlıklı menün sevindirdi harika olmuş canım, eline sağlık ve afiyet olsuuunn

Günaydın kizlarr iftar menüm

Yarim kase ezogelin çorbası
yarım tabak bulgurlu patlican yemeği yogurtlu
çoban salata
1 çatal makarna :)

Ara büyük dilim pasta

Sahur yok dün çok sağlıklı olmadi ama söz bugün daha düzgün olacak menüm

Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…