- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
kızlarrrr hepimizi tebrik ediyorum....
gitsin kilolar
gelsin fıstık gibi kızlar...,
ramazanda iftarlar , sahurlar..
bayramda harika vücutlar.....
heyoooo heyoooo zayiflayalim
Az önce de yazmıştım bu notuna ekleyeyim , beni listenize dahil ettiğin için de emeğine de çok tşk ederim. Hedef 60 ama bi hata olmasın ramazan ayı bitesiye kadar 65! Fazla uçmayayım di mi gerçekçi bir hedef 65! Öpüyoruuuum tekrar çoook tşk.Canlarim işte listemiz
Tamamlandiginda ilk sayfadaki mesajimda guncelleyecegim hepimizi cok cok tebrik ederim
Toplamda 15,4 kilo verilmiş sanki ben 15 kilo vermişim kadar mutluyum hepimizin adina.
goldenheart canim ramazan bayramina kac kilo olmak hedefin? Onu da yaz, ekleyeyim
Ben de seni kutluyorum canim. İftardan sahura kadar elimizden geldigi kadar su içelim de, artik ne kadar az su kaybedersek o kadar iyidir canim.Kızlar akşam eve gelince hemen tartıldim
66.1 idim bugün 64.6 yani 1.5 gitmiş
Vücudun suyu bitti aslında ama başlangıç için iyi moral oldu
kilo veren bütün fistiklari kutluyorum
ellerine sağlık. Çok teşekkürler.. benim hedef kilom 60demlicaykeyfi :) :)
Tamamdir canim. Rica ederim, ben de sizlere tesekkur ederim, saglikli beslenmemi kolaylastiriyor desteginiz canlarim.Az önce de yazmıştım bu notuna ekleyeyim , beni listenize dahil ettiğin için de emeğine de çok tşk ederim. Hedef 60 ama bi hata olmasın ramazan ayı bitesiye kadar 65! Fazla uçmayayım di mi gerçekçi bir hedef 65! Öpüyoruuuum tekrar çoook tşk.
üye | hedef | 17.06.2015 | 25.06.2015 | fark | 02.07.2015 | |
---|---|---|---|---|---|---|
Ayse021288 | 60 | 66,1 | 64,6 | -1,5 | ||
Demlicay | 74,7 | 78,7 | 77,5 | -1,2 | ||
Deniz365 | 58,6 | 64,6 | 62,5 | -2,1 | ||
21denizasmen | 57 | 61,5 | 61 | -500gr | ||
Elcin_k | 55 | 58,5 | 56,5 | -2 | ||
Enuref | 64 | 68,4 | 67 | -1,4 | ||
Guilt_me | 54,9 | 61,5 | 59,7 | -1,8 | ||
Gulsayszey | 79,9 | 86,8 | 86,4 | -400gr | ||
Kiirmiizi | 69 | 74 | 71,7 | -2,3 | ||
Kralicem77 | 65 | 71,3 | 70,8 | -500gr | ||
Sekerpancari71 | 53 | 58,1 | 56,7 | -1,4 | ||
Tugcekpln | 69,9 | 74 | 71,8 | -2,2 | ||
Canım benim boy 1.64 yaş 23 evett kilolarımız aynı valla tebrik ederim senide bu haftada aynı cıknıs kilolarımız hatta :)tugcekpln canım senin boyun kaçtı kilolarımız aynıymıs
Ellerine saglıkk kuzumm haftadan haftaya düşcek o rakamlarVe ramazanda saglikli beslenen hatunlarin ilk hafta sonucunun listesinin son hali karşinizda
Ayni zamanda ilk sayfadaki ilk mesaj da guncellendi.
Hepinize vaktinde yaptiginiz bildiriminiz, buraya ayirdiginiz zamaniniz, ilginiz, emeginiz, çabaniz icin tesekkur ederim1 haftamiz bitti, ramazandan 3 haftamiz kaldi. Haftadan haftaya hafifleyerek bayrama ulaşma dilegiyle
üye hedef 17.06.2015 25.06.2015 fark 02.07.2015 Ayse021288 60 66,1 64,6 -1,5 Demlicay 74,7 78,7 77,5 -1,2 Deniz365 58,6 64,6 62,5 -2,1 21denizasmen 57 61,5 61 -500gr Elcin_k 55 58,5 56,5 -2 Enuref 64 68,4 67 -1,4 Guilt_me 54,9 61,5 59,7 -1,8 Gulsayszey 79,9 86,8 86,4 -400gr Kiirmiizi 69 74 71,7 -2,3 Kralicem77 65 71,3 70,8 -500gr Sekerpancari71 53 58,1 56,7 -1,4 Tugcekpln 69,9 74 71,8 -2,2
Yok canim cok degil, belki ekmek bir dilim olabilirdi ama ziyani yok, sahurda iki dilim ekmek yersen gayet normal bir menu olur.Kızlar iftar menüm
2 kepçe ezogelin çorbası,
7 8kaşık diyet yeşil mercimek yemeği,
2köfte kadar haşlanmıs tavuk göğsü,
1koca kase yogurt
1tabak 1 tk zeytinyaglı salata
2dilim tambugday ekmeği
Ya cok mu oldu kızlar bu akşam
Evet canimcim insallah, tablomuz coştu bu haftaEllerine saglıkk kuzumm haftadan haftaya düşcek o rakamlar
Sayariz tabi canim, olsun sahura 2 dilim ekmek hakkin var hala bence. Tatlida da kendine iyi hakim olmuşsun, tebrik ederimBen bugün dünden kalan etli pilavımı bitirmek için çorba içmedim. 7 yk yedimçok oldu ama ayran dışında başka bir şey yemedim.. Hmm tatlı mevzusuna gelince, sütlü muriyenin en küçük dilimini seçip (avucumun içi kadar) yarısını yedim.. Bugün eşimin başı tuttu, yürüyüş yapamıyoruz.. Ama bugün saat 3 ten 6 buçuğa kadar, temizlik yaptım onu spor sayarız bence yaa, değil mi
Cok guzel kirmizim.İftarım
1 kase sehriye corbası
1 tabak dolusu mantar sote
1 kase yogurt
Tamam canim bugunluk boyle olsun o zamanBenimde menüm biraz kötüydü bugün ama artık Kilo vermemizin şerefine olsun
1 kepçe çorba
paneli tavuk (ama kızarttım)
bir de yağsız salata.ekmek yemedim galeta unu olduğu için Tavukta.
Tamamdir canim, tatlisiz menu cok iyiAkşam eşim beni iş yerine çağırdı, ona da yemek getirmemi rica etti..
Hemen bir ton balığı kaptım, ev yoğurduma BİM'in közlenmiş patlıcanını karıştırdım, kepekli sandviç ekmek (küçük), dereotu, kaşar peyniri ve limonu sardım.
İftarım:
Kaşarlı ton balıklı dereotlu sandviç, yoğurtlu patlıcan. dört lokmalık -daha az olabilir ama daha fazla olamaz- dürüm çiğ köfte.
İftardan sonra 15 dakikalık bir tur attım, eve gelince önce hasretle şekersiz Türk kahvemi içtim.
Şimdi de bollll sütlü nescafe içiyorum.
Şeker yokk! Tatlı yokkk :)
Allahım nasip ederse suyumu bolca içip bir saat sonra yatacağım. sahurumu yarın iş yerinde yazarım kızlar..
Canim cok tatlisin sen yaa, bu üslubun cok hosuma gidiyorE enuref ciiim naaptın? tatlı yemedim yemek de istemedim.. kendimce epey sağlıklı hafifçe bi de iftar geçirdim..
Arkadaşlartugcekpln cim inanır mısın yeterince su içip akşam da baya bi aç kalırsan regl döneminde dahi azalıyorsun, kilo vermeye devam edebiliyorsun. bak denedim ben de 6 dan sonra bişiy yemeyip su içince regl megli bana mısın demiyor.moralini bozma sakın ama şişkinlik vücutta su toplaması da olmuyo değil sonuçta.
bir de arkadaşlar size bir şey itiraf edeceğim, siz de zannımca aynısınızdır,
ben afedersiniz eşşek gibi biliyorum nasıl kilo verileceğini.. öğrendim.. bi iki farklı tiyo vardır muhakkak metabolizmayı hızlandıran vs. vs. ama neyim mi eksik? kendimi hala güzel buluyorum, uzaktan nasıl göründüğüme nadiren bakıyorum, yedikçe yiyorum güya gündüzleri dikkat ediyorum falan su yeşil çay içiyorum ama eve geldiğimde eğer kek varsa 5 dilim yiyip yanına koca bi bardak bazen iki bardak süt içebiliyorum.. hiç 75 olmadım tekrar ama 74 e kadar geldim.. (69'larda idim) yaaa a dostlar :)) İstikrar olmalı hükümet gibi :) İstikrar için bu günlükler şahane!
Gecmis olsun canim, hafif tutmuşsun, iyi yapmişsin, mide zaten birden yiyince kotu oluyorIyi aksamlar kizlar Iftar menüm
1 kaseden az mercimek çorbası
2 küçük köfte
az çoban salata
1 kase yoğurt
Ara yok canim istemiyor bugün kizlar başımda ağriyor yaticam hemen
Canm cok tşkkr ederim cvbın için. Bende biliyorum aslında nasıl verilcegni dediğin gibii tutamıyorum bazen kendmii meselaa az önce 1kiloluk dondurmanon yarısınndan fazlasını yedim kardesim elimden almasa hepsini yicektim bu demek oluyoki ekstra 1500 cal yani benimm 1günlük almam gereken kalori. Arada böyle yeme atakları geliyo durduramıyorum suan napcam bilmiyorumE enuref ciiim naaptın? tatlı yemedim yemek de istemedim.. kendimce epey sağlıklı hafifçe bi de iftar geçirdim..
Arkadaşlartugcekpln cim inanır mısın yeterince su içip akşam da baya bi aç kalırsan regl döneminde dahi azalıyorsun, kilo vermeye devam edebiliyorsun. bak denedim ben de 6 dan sonra bişiy yemeyip su içince regl megli bana mısın demiyor.moralini bozma sakın ama şişkinlik vücutta su toplaması da olmuyo değil sonuçta.
bir de arkadaşlar size bir şey itiraf edeceğim, siz de zannımca aynısınızdır,
ben afedersiniz eşşek gibi biliyorum nasıl kilo verileceğini.. öğrendim.. bi iki farklı tiyo vardır muhakkak metabolizmayı hızlandıran vs. vs. ama neyim mi eksik? kendimi hala güzel buluyorum, uzaktan nasıl göründüğüme nadiren bakıyorum, yedikçe yiyorum güya gündüzleri dikkat ediyorum falan su yeşil çay içiyorum ama eve geldiğimde eğer kek varsa 5 dilim yiyip yanına koca bi bardak bazen iki bardak süt içebiliyorum.. hiç 75 olmadım tekrar ama 74 e kadar geldim.. (69'larda idim) yaaa a dostlar :)) İstikrar olmalı hükümet gibi :) İstikrar için bu günlükler şahane!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?