- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Canim senin mesajin teşvikiyle kalktim 46 dk 4,8 km leslie yaptimKeske içebilsek canimçok sevindim seni de spor aşkina getirdiğim için sende spor sonrasi bi kahve keyfi yap kuzum berabeer icmiş olalim
Evet canim ya ne kadar az yapsak da artiyormantıklı canım, sınava 1 hafta kaldı ta gece gündüz temizlik yapmak istemiyorum, ama gelenim gidenim de çok oluyor.. En mantıklısı senin dediğin gibi canım sağol
Aynen 2 kişi olunca yemekler bitmiyor malesef... El ayarımı yapamadım bi türlü diyordum ama yaknız değilmişim:) ben de gelen gidene mahçup olmamak adına yapıyorum zaten, yoksa çok da umrumda olmaz da:) enuref in dediği gibi deniyim diyorum, büyük kısmı ben de regl e bırakıcam
Teşekkürler kızlarr:)
Evet canim ya ne kadar az yapsak da artiyoraa sinava az kalmis, insallah cok guzel gecer, gonlundeki yere atanirsin dualarimiz seninle olacak kuzum, Allah emeklerinin karsiligini enn guzel sekilde versin.
Rica ederim kuzumAmiiinnn teşekkür ederim güzel dualarınız için
Oh harika, bunlari duyuncaCanlar ara ogun
18 kiraz ve 100 mekik çekmiştim baska spora halim yoktu sizi.okuyunca kalktım 20 dk leslie 50 mekik daha
Sahur
1 yımurta
1 kk kadar peynir
2 kücük köy biberi
6-7 catal kavun
1 bardak yesil cay
Canim diyetisyenin verdigi listede 5 hurma 1 porsiyon meyve diyordu ama hurma konusunda farkli porsiyon bilgileri goruyorumSahur menüm,
1,6 haşlanmış yumurta
2 dilimden biraz fazla tam bugday ekmeği
1kk kadar süzme peynir
Domates, salatalık, yeşillik
1bardak süt ile kahve yaptım
Yanında da 5 hurma (benim bu hurma sevdam nolcak bilmiyorum )
Oo cok guzel canım niye uzulüyorsun cok guzel vermissin sen farketmiyorsundur banada kendim zayıflamadım gibi geliyo ama inşallah tartı zayıfladın der.Günaydınkızlar bu sabah tartida 62.5 kiloyu gördüm ama fiziksel olarak hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi
Kızlar ben tartıldım 4.30 bana cok gec oluyo 01 gibi yiyip yatıyorum sabahta 7 gibi kalkıyorum. Simdiye zaten eridi yediklerim aksama kadar bekleyip gereksiz bi mutluluk yasamak istemiyorum. Cünkü vücüt cok su kaybediyo.demlicaykeyfi hani aksam 7nden sonra bişey yemeyen sabah 7 de tartiliyo muhabbeti yapmistik ya o simdi bana sacma geldi cunku o arada saat diliminin cogunu uyuyarak geciriyoruz cok fazla kalori harcamiyoruz ama.simdi sabahtan aksam 4.30 a kadar surekli hareket halindeyiz ve vucutta bisey kalmiyo diye dusunuyorum o yuzden ben erken tartilmayi istiyorum ve tartildim
İsteeeeee
Geliyooooo
Ve
Geldiiiii
Eki Görüntüle 1565115
Tesekkur ederim canim darisi sana :)bravooo
Tamam canim, tebrik ederimGünaydın Arkadaşlar..
Ben 17 Haziranda 71.3 kg. mışım :) Günlüğümde fotoğrafı var.
Burdan da konuşmuştuk akşam 4,5 da tartılalım diye, ancak ben iş yerindeyim böyle bir imkanım yok :)
17 Haziran 2015 Sabah 7.30 ---- 71,3
24 Haziran 2015 Akşam 18.00----70.8
eğer sıkıntı olmazsa 25 Haziran Perşembeye dün akşam ki kilomu koyabilir miyiz? Bir gün geriden gideceğim ben.
Bundan sonraki bildirimlerimde fotoğraf da göndereceğim.
Cok tatlisin sen yaTekrar merhaba arkadaşlar
Sizlere bir iyi bir de kötü haberim var :)
İyi olanı dün akşam nihayet 70,8 i görerek 200 gr.lık bir düşüşle mutlu oldum..
Kötü olan dün iftar menüm (iftara davetliydik)
Bir küçük kase tarhana çorba
Bir porsiyon ev yapımı, domates soslu MANTI (yazıyı küçülteyim bari)
Fırın tavuk (üç dört hurma büyüklüğünde)
Salata
Bir lokma peynir, üç zeytin, iki lokma pide..
Şekersiz Türk kahvesi
1 küçük dilim ev yapımı güllaç (süt dolu ve hafifti)
Eve gidince (23.30) hemen 500 ml. su + 1 koca bardak yeşilçay
Sahurda:
iki ince dilim tambuğday ekmeğin arasında peynir ve közlenmiş kırmızı biber
Kuşburnu çayı
500ml. su (kızlar iftarı sahurla dengelemeye çalıştım azcık peynir ekmek ve büyük bir kırmızı biber yedim)
Dün akşam tartıda gördüğüm 70.8 yani 70'li rakamların elimden kayıp gitmesine izin veremem veremem.. verememmm
Canim tebrik ederim, bu mesaji nasil begenecegimi şaşirdimKızlar ben tartıldım 4.30 bana cok gec oluyo 01 gibi yiyip yatıyorum sabahta 7 gibi kalkıyorum. Simdiye zaten eridi yediklerim aksama kadar bekleyip gereksiz bi mutluluk yasamak istemiyorum. Cünkü vücüt cok su kaybediyo.demlicaykeyfi hani aksam 7nden sonra bişey yemeyen sabah 7 de tartiliyo muhabbeti yapmistik ya o simdi bana sacma geldi cunku o arada saat diliminin cogunu uyuyarak geciriyoruz cok fazla kalori harcamiyoruz ama.simdi sabahtan aksam 4.30 a kadar surekli hareket halindeyiz ve vucutta bisey kalmiyo diye dusunuyorum o yuzden ben erken tartilmayi istiyorum ve tartildim
İsteeeeee
Geliyooooo
Ve
Geldiiiii
Eki Görüntüle 1565115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?