- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Hadi bakalim canimHerkese iyi aksamlar kızlar bu akşam iftarı hafif yedim çok mutluyum :) bi kase mercimek çorbası bi kaşık taze fasulye bi kaşık mantı ve kocaman bir tabak salata :) usenmeyip bi de spor yapsam tam olcak
Afiyet olsun canim, guzelKızlar benim menüm,
1kase tarhana çorbası
1kase yogurt
1tabak kabak yemeği ve
2dilim kadar tam buğday ekmeği
Salata yok bugün üşendim
Şimdide 1adet 2si birarada nescafe
3kare %70 kakaolu bitter
Birazdan yarım saat eliptik bisiklet yapcam
Canim kola olmasaydi yine iyiydi light da icsen zero da icsen tatlandirici katiyorlar degisen bir sey yok yani. Hani her seye tamam ama asitli icecegekızlar ben bu aksam biraz kaçırdım malesef yaa2.5 kepçe domates çorbası - 6 7 kaşık cokertme kebabı - 1 kutu cocacola light fazla kaçırdım biraz
ara olarak da az önce 1 adet kakaolu dondurma yedim. abartmisim biraz demi.
sahur yapamadım ya dün gece çok açıkmis im ya kızlar ..
Canm cook güzel olmuş menündee ara ögünlerde harika ne yalan söyliyim valla harika olmuşIftar menüm
1 kase mercimek çorbası
1 tabak çoban salata
Bi iki tane biber turşusu
1 köfte ( 2 tane yicektim kizim kapti)
Ara 1 yemek kaşığı dondurma
bu sefer iyi sanki ha
Kiz uyusun hemen spor yapicam bi ara daha yapip bi yesil elma yerim belki
Canm cook güzel olmuş menündee ara ögünlerde harika ne yalan söyliyim valla harika olmuş
Cok guzel canim, guzel menuye ne denir kiIftar menüm
1 kase mercimek çorbası
1 tabak çoban salata
Bi iki tane biber turşusu
1 köfte ( 2 tane yicektim kizim kapti)
Ara 1 yemek kaşığı dondurma
bu sefer iyi sanki ha
Kiz uyusun hemen spor yapicam bi ara daha yapip bi yesil elma yerim belki
canım ben ramazanda süpürge işini gündüz yapıp toz alma işini aksama bırakıyorum. sahura kadar uyumuyorum genellikle .. tabi eğer ertesi gün ise gitmeyecekseniz.. daha rahat oluyor hem yedıklerım eriyorKızlar ben de 1,5 kepçe çorba, işte 4 yk etli pilav yedim.. Ve çok arttı, sanırım yarın da böyle olacakbir de ayran yanında... Ama bugn çok yürüdük, şimdi geldik düşünün tabi eve gelir gelmez de 2 dilim karpuz:) şimdi biraz uzanıcam.. Kızlar ne sorucam?? Ramazanda ev işi olayını nasıl yapıyırsunuz? Benim yardımcım vardı, ekimde diyete başlamıştım, o zaman temizlik spor olsun diye bıraktım. Her hafta kendim yapıp, ayda 1 büyük temizlik için kadın alıyodum.. Şimdi ramazan, kimseyi oruçlu oruçlu temizlik yaptıramam bugün biraz kendim yaptım ama 2 odada pilim bitti, ütüye devam ettim. E yarın da yapıcam.. Çok zor böyle.. Sizden akıl alayım dedim
Cok iyi yapmişsin canim. Olsun artsin, yemekler kalmasin diye dusunurken midemize yazik etmeyelim, benim de artiyor ne kadar az yapsam da, ki her zaman az yaparim yemekleri sonucta iki kisiyiz ve iki gunden fazla kalmasini istemiyorum, inanir misin iki kabak iki patlicandan bir tencere turlu cikti bugun yine...Kızlar ben de 1,5 kepçe çorba, işte 4 yk etli pilav yedim.. Ve çok arttı, sanırım yarın da böyle olacakbir de ayran yanında... Ama bugn çok yürüdük, şimdi geldik düşünün tabi eve gelir gelmez de 2 dilim karpuz:) şimdi biraz uzanıcam.. Kızlar ne sorucam?? Ramazanda ev işi olayını nasıl yapıyırsunuz? Benim yardımcım vardı, ekimde diyete başlamıştım, o zaman temizlik spor olsun diye bıraktım. Her hafta kendim yapıp, ayda 1 büyük temizlik için kadın alıyodum.. Şimdi ramazan, kimseyi oruçlu oruçlu temizlik yaptıramam bugün biraz kendim yaptım ama 2 odada pilim bitti, ütüye devam ettim. E yarın da yapıcam.. Çok zor böyle.. Sizden akıl alayım dedim
Cok guzel kirmizim cokkkKızlar herkese afiyet olsun
Benim menüm
1 kase mercimek corbası
1 kase cacık
1 adet fırında kalcalı but
3 dilim patetes, 1 tane pişmiş sogan
Oh afiyet olsun kuzum, mumkun olsa da karsilikli icsek degil miSporumu yaptim kizlaarr
♥ insanity max 30 tabata power ( 30 dk + 2 dk soğuma :) )
♥ 300 thing master ( yarisi minik mink paslar halinde )
Bacak açarak soguma
az sütlü şekersiz nescafe keyfi yapıyorum
Oh afiyet olsun kuzum, mumkun olsa da karsilikli icsek degil mi
Kahve keyfini fazlasiyla hak etmişsin, sporunu yapmişsin, spor konusunda örnek arkadaşlarimizdansin canim, hatta beni de şuan mesajin teşvik etti ben de leslie yapayim sahura kadar zaman gecsin
mantıklı canım, sınava 1 hafta kaldı ta gece gündüz temizlik yapmak istemiyorum, ama gelenim gidenim de çok oluyor.. En mantıklısı senin dediğin gibi canım sağolcanım ben ramazanda süpürge işini gündüz yapıp toz alma işini aksama bırakıyorum. sahura kadar uyumuyorum genellikle .. tabi eğer ertesi gün ise gitmeyecekseniz.. daha rahat oluyor hem yedıklerım eriyoryada büyük temizlikleri özel günlerimin son günlerine bırakıyorum ..
Cok iyi yapmişsin canim. Olsun artsin, yemekler kalmasin diye dusunurken midemize yazik etmeyelim, benim de artiyor ne kadar az yapsam da, ki her zaman az yaparim yemekleri sonucta iki kisiyiz ve iki gunden fazla kalmasini istemiyorum, inanir misin iki kabak iki patlicandan bir tencere turlu cikti bugun yine...
Temizligi ramazandan onceki gun yapmistim simdi bir hafta oldu tabi. Evi aralarda fantom'la aliyorum, mutfagi falan, pratik oluyor. Ayrintili işleri ben de reglime birakacagim zaten bir on gune gelir gunu. Yani ya da oda oda yapilabilir, buyuk supurge cok yoruyor açikçasi
Cok guzel kirmizim cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?