• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Canlar, aksam mercimek corbasi, türlü, salata, yogurt ve kucuk kutu ton baligi yedim.
Ayca kaya bugun instagramda iftarda corba, sebze, salata, yogurt ve et balik turunden bir cesitle 5 çeşidiniz olsun sofrada yazmisti :kk77:

Herkese iyi aksamlar kızlar bu akşam iftarı hafif yedim çok mutluyum :) bi kase mercimek çorbası bi kaşık taze fasulye bi kaşık mantı ve kocaman bir tabak salata :) usenmeyip bi de spor yapsam tam olcak
Hadi bakalim canim :KK49: yaparsin sen :KK49:

Kızlar benim menüm,
1kase tarhana çorbası
1kase yogurt
1tabak kabak yemeği ve
2dilim kadar tam buğday ekmeği
Salata yok bugün üşendim :KK48:

Şimdide 1adet 2si birarada nescafe
3kare %70 kakaolu bitter:KK52:

Birazdan yarım saat eliptik bisiklet yapcam
Afiyet olsun canim, guzel :kk77:

kızlar ben bu aksam biraz kaçırdım malesef yaa:( 2.5 kepçe domates çorbası - 6 7 kaşık cokertme kebabı - 1 kutu cocacola light :KK17: fazla kaçırdım biraz
ara olarak da az önce 1 adet kakaolu dondurma yedim. abartmisim biraz demi.
sahur yapamadım ya dün gece çok açıkmis im ya kızlar .. o_Oo_Oo_O

kızlar ben bu aksam biraz kaçırdım malesef yaa:KK43: 2.5 kepçe domates çorbası - 6 7 kaşık cokertme kebabı - 1 kutu cocacola light :KK17: fazla kaçırdım biraz
ara olarak da az önce 1 adet kakaolu dondurma yedim. abartmisim biraz demi.
sahur yapamadım ya dün gece çok açıkmis im ya kızlar .. o_Oo_Oo_O
Canim kola olmasaydi yine iyiydi light da icsen zero da icsen tatlandirici katiyorlar degisen bir sey yok yani. Hani her seye tamam ama asitli icecege :KK12: yemeklerden aldigin kaloriyi spor yaparak yakabilirsin ama asitli icecekler karacigerimiz icin cok zararli, siz ictikce ben soyleyecegim canlarim sizin sagliginiz icin, kusuruma bakmayin bu konuda o_O
Spor yapma şansin varsa degerlendir derim canim.

Iftar menüm

1 kase mercimek çorbası
1 tabak çoban salata
Bi iki tane biber turşusu
1 köfte ( 2 tane yicektim kizim kapti :p )

Ara 1 yemek kaşığı dondurma :kk77:
bu sefer iyi sanki ha:KK76:

Kiz uyusun hemen spor yapicam bi ara daha yapip bi yesil elma yerim belki :kk77:

Iftar menüm

1 kase mercimek çorbası
1 tabak çoban salata

Kiz uyusun hemen spor yapicam bi ara daha yapip bi yesil elma yerim belki :kk77:
Canm cook güzel olmuş menündee ara ögünlerde harika ne yalan söyliyim valla harika olmuş :KK52:

Iftar menüm

1 kase mercimek çorbası
1 tabak çoban salata

Cok guzel canim, guzel menuye ne denir ki :KK52::KK19:

Kızlar ben de 1,5 kepçe çorba, işte 4 yk etli pilav yedim.. Ve çok arttı, sanırım yarın da böyle olacak:( bir de ayran yanında... Ama bugn çok yürüdük, şimdi geldik düşünün;) tabi eve gelir gelmez de 2 dilim karpuz:) şimdi biraz uzanıcam.. Kızlar ne sorucam?? Ramazanda ev işi olayını nasıl yapıyırsunuz? Benim yardımcım vardı, ekimde diyete başlamıştım, o zaman temizlik spor olsun diye bıraktım. Her hafta kendim yapıp, ayda 1 büyük temizlik için kadın alıyodum.. Şimdi ramazan, kimseyi oruçlu oruçlu temizlik yaptıramam:( bugün biraz kendim yaptım ama 2 odada pilim bitti, ütüye devam ettim. E yarın da yapıcam.. Çok zor böyle.. Sizden akıl alayım dedim

Kızlar ben de 1,5 kepçe çorba, işte 4 yk etli pilav yedim.. Ve çok arttı, sanırım yarın da böyle olacak:KK43: bir de ayran yanında... Ama bugn çok yürüdük, şimdi geldik düşünün:KK66: tabi eve gelir gelmez de 2 dilim karpuz:) şimdi biraz uzanıcam.. Kızlar ne sorucam?? Ramazanda ev işi olayını nasıl yapıyırsunuz? Benim yardımcım vardı, ekimde diyete başlamıştım, o zaman temizlik spor olsun diye bıraktım. Her hafta kendim yapıp, ayda 1 büyük temizlik için kadın alıyodum.. Şimdi ramazan, kimseyi oruçlu oruçlu temizlik yaptıramam:KK43: bugün biraz kendim yaptım ama 2 odada pilim bitti, ütüye devam ettim. E yarın da yapıcam.. Çok zor böyle.. Sizden akıl alayım dedim
canım ben ramazanda süpürge işini gündüz yapıp toz alma işini aksama bırakıyorum. sahura kadar uyumuyorum genellikle .. tabi eğer ertesi gün ise gitmeyecekseniz.. daha rahat oluyor hem yedıklerım eriyor ;) yada büyük temizlikleri özel günlerimin son günlerine bırakıyorum ..

Kızlar ben de 1,5 kepçe çorba, işte 4 yk etli pilav yedim.. Ve çok arttı, sanırım yarın da böyle olacak:KK43: bir de ayran yanında... Ama bugn çok yürüdük, şimdi geldik düşünün:KK66: tabi eve gelir gelmez de 2 dilim karpuz:) şimdi biraz uzanıcam.. Kızlar ne sorucam?? Ramazanda ev işi olayını nasıl yapıyırsunuz? Benim yardımcım vardı, ekimde diyete başlamıştım, o zaman temizlik spor olsun diye bıraktım. Her hafta kendim yapıp, ayda 1 büyük temizlik için kadın alıyodum.. Şimdi ramazan, kimseyi oruçlu oruçlu temizlik yaptıramam:KK43: bugün biraz kendim yaptım ama 2 odada pilim bitti, ütüye devam ettim. E yarın da yapıcam.. Çok zor böyle.. Sizden akıl alayım dedim
Cok iyi yapmişsin canim. Olsun artsin, yemekler kalmasin diye dusunurken midemize yazik etmeyelim, benim de artiyor ne kadar az yapsam da, ki her zaman az yaparim yemekleri sonucta iki kisiyiz ve iki gunden fazla kalmasini istemiyorum, inanir misin iki kabak iki patlicandan bir tencere turlu cikti bugun yine...
Temizligi ramazandan onceki gun yapmistim simdi bir hafta oldu tabi. Evi aralarda fantom'la aliyorum, mutfagi falan, pratik oluyor. Ayrintili işleri ben de reglime birakacagim zaten bir on gune gelir gunu. Yani ya da oda oda yapilabilir, buyuk supurge cok yoruyor açikçasi o_O

Kızlar herkese afiyet olsun
Benim menüm
1 kase mercimek corbası
1 kase cacık
1 adet fırında kalcalı but
3 dilim patetes, 1 tane pişmiş sogan
Cok guzel kirmizim cokkk :KK74:

Sporumu yaptim kizlaarr

♥ insanity max 30 tabata power ( 30 dk + 2 dk soğuma :) )

♥ 300 thing master ( yarisi minik mink paslar halinde )
Bacak açarak soguma:KK49:
az sütlü şekersiz nescafe keyfi yapıyorum:KK50:
Oh afiyet olsun kuzum, mumkun olsa da karsilikli icsek degil mi :KK50:
Kahve keyfini fazlasiyla hak etmişsin, sporunu yapmişsin, spor konusunda örnek arkadaşlarimizdansin canim, hatta beni de şuan mesajin teşvik etti ben de leslie yapayim sahura kadar zaman gecsin :KK49:

Oh afiyet olsun kuzum, mumkun olsa da karsilikli icsek degil mi :KK50:
Kahve keyfini fazlasiyla hak etmişsin, sporunu yapmişsin, spor konusunda örnek arkadaşlarimizdansin canim, hatta beni de şuan mesajin teşvik etti ben de leslie yapayim sahura kadar zaman gecsin :KK49:

Keske içebilsek canim :KK50: çok sevindim seni de spor aşkina getirdiğim için:KK49: sende spor sonrasi bi kahve keyfi yap kuzum berabeer icmiş olalim:KK50:

canım ben ramazanda süpürge işini gündüz yapıp toz alma işini aksama bırakıyorum. sahura kadar uyumuyorum genellikle .. tabi eğer ertesi gün ise gitmeyecekseniz.. daha rahat oluyor hem yedıklerım eriyor :KK66: yada büyük temizlikleri özel günlerimin son günlerine bırakıyorum ..
mantıklı canım, sınava 1 hafta kaldı ta gece gündüz temizlik yapmak istemiyorum, ama gelenim gidenim de çok oluyor.. En mantıklısı senin dediğin gibi canım sağol;)
Cok iyi yapmişsin canim. Olsun artsin, yemekler kalmasin diye dusunurken midemize yazik etmeyelim, benim de artiyor ne kadar az yapsam da, ki her zaman az yaparim yemekleri sonucta iki kisiyiz ve iki gunden fazla kalmasini istemiyorum, inanir misin iki kabak iki patlicandan bir tencere turlu cikti bugun yine...
Temizligi ramazandan onceki gun yapmistim simdi bir hafta oldu tabi. Evi aralarda fantom'la aliyorum, mutfagi falan, pratik oluyor. Ayrintili işleri ben de reglime birakacagim zaten bir on gune gelir gunu. Yani ya da oda oda yapilabilir, buyuk supurge cok yoruyor açikçasi o_O

Cok guzel kirmizim cokkk :KK74:

Aynen 2 kişi olunca yemekler bitmiyor malesef... El ayarımı yapamadım bi türlü diyordum ama yaknız değilmişim:) ben de gelen gidene mahçup olmamak adına yapıyorum zaten, yoksa çok da umrumda olmaz da:) enuref in dediği gibi deniyim diyorum, büyük kısmı ben de regl e bırakıcam;)

Teşekkürler kızlarr:)

Back