• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Kızlar ben tartıldım 4.30 bana cok gec oluyo 01 gibi yiyip yatıyorum sabahta 7 gibi kalkıyorum. Simdiye zaten eridi yediklerim aksama kadar bekleyip gereksiz bi mutluluk yasamak istemiyorum. Cünkü vücüt cok su kaybediyo. demlicaykeyfi demlicaykeyfi hani aksam 7nden sonra bişey yemeyen sabah 7 de tartiliyo muhabbeti yapmistik ya o simdi bana sacma geldi cunku o arada saat diliminin cogunu uyuyarak geciriyoruz cok fazla kalori harcamiyoruz ama.simdi sabahtan aksam 4.30 a kadar surekli hareket halindeyiz ve vucutta bisey kalmiyo diye dusunuyorum o yuzden ben erken tartilmayi istiyorum ve tartildim
Canim ne zaman isterseniz tartilin tabi ki, ornegin calisan arkadas da eve gelip iftardan once tartilacak, bosver bu saat olayina cok takilmayalim, mesela sen 7de kalkiyorsun, ben sahurda 4 gibi uyuyup gunduz 1 gibi uyaniyorum falan, cok degisik herkesin duzeni, biz aşiri yememe konusunda elimizden geleni yapalim sporumuzu yapalim zaten guzel sonuclar alacagimiza inaniyorum. Bu duzenimizin son üç haftasi kaldi, ramazan geldi gidiyor bile, bayramdan sonra herkes saat kacta uyaniyorsa tartilir kuzum :KK49:

Günaydın kizlarr sahur menüm

2 haşlanmış yumurta maydanoz ve yesil soğanla salata
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 minik salatalik
yarim domates
1 küçük kırmızı biber
1 çorba kasesi karpuz
sanırım iftar sahur arasi 1 buçuk litre su içtim :KK50:
Cok guzel canim, afiyet olsun
Kızlar dün akşam yazamadım.sahur menüm 1 dilim tam buğday ekmeği,1 az yağla omlet,domates salatalık,1 bardak süt.
İftar menüm 1 tane karnıyarık,1 kepçe çorba,1 dilim ekmek,1 kase cacik
Cok hafif gayet guzel kuzum
Günaydınkızlar bu sabah tartida 62.5 kiloyu gördüm ama fiziksel olarak hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi :KK43:
Canim bu yuzden başta vücut ölculerimizi alip bir kenara yazalim demistim, insana kilo verdim gibi gelmese de bir ay sonra tekrar olculdugunde goruyor farki. Bu mesajini bildirim olarak aliyor muyum tatlim? İlk hafta 64,6ymişsin buarada cok guzel :KK9:

Kızlar ben tartıldım 4.30 bana cok gec oluyo 01 gibi yiyip yatıyorum sabahta 7 gibi kalkıyorum. Simdiye zaten eridi yediklerim aksama kadar bekleyip gereksiz bi mutluluk yasamak istemiyorum. Cünkü vücüt cok su kaybediyo. demlicaykeyfi demlicaykeyfi hani aksam 7nden sonra bişey yemeyen sabah 7 de tartiliyo muhabbeti yapmistik ya o simdi bana sacma geldi cunku o arada saat diliminin cogunu uyuyarak geciriyoruz cok fazla kalori harcamiyoruz ama.simdi sabahtan aksam 4.30 a kadar surekli hareket halindeyiz ve vucutta bisey kalmiyo diye dusunuyorum o yuzden ben erken tartilmayi istiyorum ve tartildim
İsteeeeee
Geliyooooo
Ve
Geldiiiii
Eki Görüntüle 1565115
Kirmizim 69a cok az kaldi :KK49::KK55:

Bende tartildim şimdi kizlar ilk kilom 58.1 di veeee şimdiiii

20150625_125936.jpg

:KK49:

Aynen kuzum, masallah bildirimler harika ya cok mutlu oldum tebrik ediyorum :KK9:

Canim harika valla ne diyim nasil begenecegimk sasiriyorum hepiniz harikasiniz:KK9:

Saol canimmmm bende ćok mutlu oldum ramazan sonuna 53 olurum belki :KK71:

Kirmizim 69a cok az kaldi :KK49::KK55:
Ayyyy hadi inşallah canım ya asıl bu hafta daha önemli benim için muhtemelen yavaslayacak ilk hızlo gidiyo ya ama olsun 100 gr bile eksilsek kardır.
Bütün arkadaslarıma özellikle grup kaptanım demlicaykeyfi demlicaykeyfi ne cooookkkk coookkk tesekkürler. Sizleride merakla bekliyorum

Tamam sevgili arkadaşım sööööz sööz bu akşam ve yarın akşam tatlının tek bir lokması bile geçemeyecek benden..
Desteğin için çok teşekkür ederim demlicaykeyfi demlicaykeyfi
canım ben de sana katılmak istiyorum . hadi seninle sözleselim iki akşam tatlı yemeyelim ☺ aksama sorcm Bak sana ... ;)

Kızlarr ben dışarı çıkcam bu akşam o yüzden erken tartıldım şuanda güncel kilom 71,8. Ama dün akşam 71,5 görmüştüm, tabi ozaman saat 18.00 gibiydi akşama kadar yine su kaybı ve lavobaya çıkmamla 71,5 olurum belki ama kilom sabit kalmıs oluyo dünden bu yana. kızlar reglime 4 5gün var ondanmıdır bu kilo fazlalıgı yada sabit kiloda kalmak :eek:

Ayyyy hadi inşallah canım ya asıl bu hafta daha önemli benim için muhtemelen yavaslayacak ilk hızlo gidiyo ya ama olsun 100 gr bile eksilsek kardır.
Bütün arkadaslarıma özellikle grup kaptanım demlicaykeyfi demlicaykeyfi ne cooookkkk coookkk tesekkürler. Sizleride merakla bekliyorum
Olsun canim, cogu insan ramazanda kilo alirken biz 1. Kilo almiyoruz 2. Uzerine kilo veriyoruz, inanin butun gun oruc tutup aksam da iştahimizi kontrol etmek az sey degil :KK12: buyuk basari ve meyvelerini de goruyoruz cok sukur :KK73:ben de sizlere tesekkur ederim bu yoldaki destekleriniz, ilginiz icin ve zaman ayirdiginiz icin :KK60:

Kızlarr ben dışarı çıkcam bu akşam o yüzden erken tartıldım şuanda güncel kilom 71,8. Ama dün akşam 71,5 görmüştüm, tabi ozaman saat 18.00 gibiydi akşama kadar yine su kaybı ve lavobaya çıkmamla 71,5 olurum belki ama kilom sabit kalmıs oluyo dünden bu yana. kızlar reglime 4 5gün var ondanmıdır bu kilo fazlalıgı yada sabit kiloda kalmak :eek:
Masallah diyorum 74ten bu kiloya :KK9::KK73: regl zamani diyetisyenler de tartidaki rakama bakmiyor canim. Hepimiz ayni sureci yasayacagiz, o donem kilomuz moral bozmasin, ben 2011de diyetisyene gitmistim o bile kiloya dikkat etmiyordu, yag su kas olcup onun uzerinden degerlendiriyordu, biz de ayni dusunelim. Zaten masallah harika bir düşüş var canim :KK73::KK55:

Back