- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Canim ne zaman isterseniz tartilin tabi ki, ornegin calisan arkadas da eve gelip iftardan once tartilacak, bosver bu saat olayina cok takilmayalim, mesela sen 7de kalkiyorsun, ben sahurda 4 gibi uyuyup gunduz 1 gibi uyaniyorum falan, cok degisik herkesin duzeni, biz aşiri yememe konusunda elimizden geleni yapalim sporumuzu yapalim zaten guzel sonuclar alacagimiza inaniyorum. Bu duzenimizin son üç haftasi kaldi, ramazan geldi gidiyor bile, bayramdan sonra herkes saat kacta uyaniyorsa tartilir kuzumKızlar ben tartıldım 4.30 bana cok gec oluyo 01 gibi yiyip yatıyorum sabahta 7 gibi kalkıyorum. Simdiye zaten eridi yediklerim aksama kadar bekleyip gereksiz bi mutluluk yasamak istemiyorum. Cünkü vücüt cok su kaybediyo. demlicaykeyfi hani aksam 7nden sonra bişey yemeyen sabah 7 de tartiliyo muhabbeti yapmistik ya o simdi bana sacma geldi cunku o arada saat diliminin cogunu uyuyarak geciriyoruz cok fazla kalori harcamiyoruz ama.simdi sabahtan aksam 4.30 a kadar surekli hareket halindeyiz ve vucutta bisey kalmiyo diye dusunuyorum o yuzden ben erken tartilmayi istiyorum ve tartildim