• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Tekrar merhaba arkadaşlar
Sizlere bir iyi bir de kötü haberim var :)
İyi olanı dün akşam nihayet 70,8 i görerek 200 gr.lık bir düşüşle mutlu oldum..

Kötü olan dün iftar menüm (iftara davetliydik)
Bir küçük kase tarhana çorba
Bir porsiyon ev yapımı, domates soslu MANTI (yazıyı küçülteyim bari) :KK17:
Fırın tavuk (üç dört hurma büyüklüğünde)
Salata
Bir lokma peynir, üç zeytin, iki lokma pide..

Şekersiz Türk kahvesi
1 küçük dilim ev yapımı güllaç (süt dolu ve hafifti)

Eve gidince (23.30) hemen 500 ml. su + 1 koca bardak yeşilçay

Sahurda:
iki ince dilim tambuğday ekmeğin arasında peynir ve közlenmiş kırmızı biber
Kuşburnu çayı
500ml. su (kızlar iftarı sahurla dengelemeye çalıştım azcık peynir ekmek ve büyük bir kırmızı biber yedim)

Dün akşam tartıda gördüğüm 70.8 yani 70'li rakamların elimden kayıp gitmesine izin veremem veremem.. verememmm :KK12::KK12:
Canım mantı yediğinde, diğer yemeklerden mi yememeli acaba? Bilemiyorum ki.. Ya ara ara kaçamak da olur.. Sonuçta ramazan, zaten aç kalıyoruz

Günaydınkızlar bu sabah tartida 62.5 kiloyu gördüm ama fiziksel olarak hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi :KK43:

İnan ben de.. Birazda resim yükleyeceğim 1,8 gr gitmiş Ama, su kaybı bence bu diyip duruyorum. Tebrik ederim kuzum;)
Kızlarr ben dışarı çıkcam bu akşam o yüzden erken tartıldım şuanda güncel kilom 71,8. Ama dün akşam 71,5 görmüştüm, tabi ozaman saat 18.00 gibiydi akşama kadar yine su kaybı ve lavobaya çıkmamla 71,5 olurum belki ama kilom sabit kalmıs oluyo dünden bu yana. kızlar reglime 4 5gün var ondanmıdır bu kilo fazlalıgı yada sabit kiloda kalmak :eek:

Evet canım, ben denerim hep regl zamanı 2 kilo fazla çıkarım hep. Onun çok etkisi var, sıkma canını

merhaba kızlar fotoyu çekemedim ama güncel kilom 61.00 çekince atarım :KK45:bu arada sahurda yoğurt 1 dilim ekmek 1 haslanmış yumurta ve çok çok az helva yedim şöyle catalın ucuyla ....
Tebrik ederim canim :KK9::KK73:bak bu hafta 500 gr daha hafifsin :KK49: o 500 gr.ı arti olarak degil eksi olarak gormenin tadini çikar canim :nazar:

Kizlar tablet bi yarim saat sarj olsun ben de marketten geldim, aldiklarimi yerlestireyim, gelecegim :KK55::KK55:

image.jpg Arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum:) sıra bende:) 1,8 gr gitmiş ama su falan da içmiyoruz ya, ondan galiba.. Haftaya da regl olucam, yine 60ları görücem of ya:( neyse bu haftalık sevincimi yaşayayım:) kızlar bir de biliyosunuz, ben tatlı hakkımı hep dondurmadan yana kullanıyorum, ama bugün, eşim sütlü nuriye alacak, 1 dilim yemeyi planlıyorum, ödül gibi;) zaten yemeğim de aynı, ama ben bugün çorba içemeyeceğim, pilav yiyicem ya yine, onu dengelemek için.. Ve sıraa geldi fotoyaaa

Eki Görüntüle 1565294 Arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum:) sıra bende:) 1,8 gr gitmiş ama su falan da içmiyoruz ya, ondan galiba.. Haftaya da regl olucam, yine 60ları görücem of ya:KK43: neyse bu haftalık sevincimi yaşayayım:) kızlar bir de biliyosunuz, ben tatlı hakkımı hep dondurmadan yana kullanıyorum, ama bugün, eşim sütlü nuriye alacak, 1 dilim yemeyi planlıyorum, ödül gibi:KK66: zaten yemeğim de aynı, ama ben bugün çorba içemeyeceğim, pilav yiyicem ya yine, onu dengelemek için.. Ve sıraa geldi fotoyaaa
canım çok iyi ya süpersin Tebrikler....

Canım mantı yediğinde, diğer yemeklerden mi yememeli acaba? Bilemiyorum ki.. Ya ara ara kaçamak da olur.. Sonuçta ramazan, zaten aç kalıyoruz
gulit_me gulit_me haklısın.. sadece bi de ben misafir olunca başkasına çorba ekmeksiz, fırın tavuk yağsız ve bi avuç.. yedim işte.. bu yediklerimizin yansımasını zaten haftaya perşembe daha iyi göreceğiz.
Ramazan demek iftar davetleri demek öyle değil mi?
Ben dün akşam akıllıca davranmaya çalıştım, ekstra dondurma koydu ev sahibi, keçi sütünden, ama dibimde biten kızıma hemen %85'ini verdim çaktırmadan :) Ben naaptım, tadına baktım.
Akıllıca davranıp evde olduğumuzda hasarsız, davetteysek çaktırmadan, ya da ben kendim alırım diyip mutfakta tadımlık alaraktan eee artık zayıfliycaz işteee..
Az kalori alıp çok harcayacağız..

Motivasyonunuza minnettarım arkadaşlarım.. sağolun demlicaykeyfi demlicaykeyfi kiirmiizii kiirmiizii gulit_me gulit_me E enuref @tugcekpln ve diğer tüm arkadaşlar..

merabalar kızlar,

özlemişim yazmayı...
valla bravo hepinize, harikasınız. tebrik ediyorum sizleri...

ben de eve gidince tartılcam. ilk gün 1 saat kala benim oruç gidince moraller alt üst, benim de bahaneye ihtiyacım varmış sanırsam; yedim de yedim.
bi ara tokken tartılmıştım 89'u bile gördüm düşünün yani.
inşallah toparlayabilmişimdir. bugün görecez bakalım.

ayy heyecanlandım ben...

merabalar kızlar,

özlemişim yazmayı...

ben de eve gidince tartılcam. ilk gün 1 saat kala benim oruç gidince moraller alt üst, benim de bahaneye ihtiyacım varmış sanırsam; yedim de yedim.

ayy heyecanlandım ben...
canım az da olsa dikkat ettik hepimiz bence kesin fark edecek ;)

Kızlar hepiniz çok iyisiniz kurtuluyoruz artık kilolardan çok mutluyum :KK6::KK6:bende 2 Kilo vermişim inanamıyorum hala ne zamandır bu kiloya inmeyi bekliyorum azmin sonu hepimizi tebrik ediyorum ve iyi ki varsınız diyorum
Kızlar ben resim yükleyemiyorum yaa niye böyle oldu yazsam olurmu. Yine denerim ama.58,5tan 56,5:KK73::KK73::KK73:

Eki Görüntüle 1565294 Arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum:) sıra bende:) 1,8 gr gitmiş ama su falan da içmiyoruz ya, ondan galiba.. Haftaya da regl olucam, yine 60ları görücem of ya:KK43: neyse bu haftalık sevincimi yaşayayım:) kızlar bir de biliyosunuz, ben tatlı hakkımı hep dondurmadan yana kullanıyorum, ama bugün, eşim sütlü nuriye alacak, 1 dilim yemeyi planlıyorum, ödül gibi:KK66: zaten yemeğim de aynı, ama ben bugün çorba içemeyeceğim, pilav yiyicem ya yine, onu dengelemek için.. Ve sıraa geldi fotoyaaa
Tebrik ederim canim, sen bu haftanin tadini cikar, regl olunca hepimiz fix menu fazla cikiyoruz, sonraki hafta yine eksileri gorursun insallah. Canim tartida eksi gordugune gore beslenmende dengeyi kurmuşsun, afiyet olsun ödülü hak ettin kuzum
Eki Görüntüle 1565297
evt kızlar sıra bende ben de 16.30 u bekleyeceğim. veee geçen haftaya göre - 1400 gr . bana da biraz fazla gibi geldi ama oruçlu olmanın da etkisi var tabi ..ama harika bi duygu.. kızlarrrr biz bu isi basaracagiz :)
Tebrik ederim canim. Ya su kaybi da bir yere kadar, iftardan sahura kadar içebildigimiz kadar su içiyoruz, dakika basi lavaboya gidiyorum :oops: ramazani kilo almadan hatta kilo vererek tamamlayip bayrama çifte bayram edecegiz insallah, cici cici kiyafetler giyecegiz bayrama:KK73:
merabalar kızlar,

özlemişim yazmayı...

ayy heyecanlandım ben...
Sonuc ne olursa olsun, yarin yeni bir gun canim, umudumuzu kaybetmeden yola devam :KK55:

canım çok iyi ya süpersin Tebrikler....
Teşekkür ederim canımmm:KK53:

Eki Görüntüle 1565297
evt kızlar sıra bende ben de 16.30 u bekleyeceğim. veee geçen haftaya göre - 1400 gr . bana da biraz fazla gibi geldi ama oruçlu olmanın da etkisi var tabi ..ama harika bi duygu.. kızlarrrr biz bu isi basaracagiz :)

Aynen orucun etkisi var ama motive kaynağımız;) yine se süperiz benceeee;)
merabalar kızlar,

özlemişim yazmayı...

ayy heyecanlandım ben...
Moral bızmak yoookk;) bekliyoruz seni deee

Kızlar hepiniz çok iyisiniz kurtuluyoruz artık kilolardan çok mutluyum :KK6::KK6:bende 2 Kilo vermişim inanamıyorum hala ne zamandır bu kiloya inmeyi bekliyorum azmin sonu hepimizi tebrik ediyorum ve iyi ki varsınız diyorum
Kızlar ben resim yükleyemiyorum yaa niye böyle oldu yazsam olurmu. Yine denerim ama.58,5tan 56,5:KK73::KK73::KK73:

Tebriklerrr canıııımmmmm;)
Veee demliçayin bildirimi gelsin :KK73::KK73:
Gece 3.15e kadar sahur yapiyoruz, sahurdan sonra uyumustum ve bugun saat 15.00da tartildim canlarim
17sinde 78,7 kg ve 25 haziranda 77,5 kg, -1,2 kg gitmiş canlarim
8gyaar.jpg

Tebrik ediyorum canım benim;)

Azmin zaferiyiz kızlaarrr:KK54:

Olur tabi canim, tebrik ederim :KK73:hep beraber ne guzel sonuclar aliyoruz, masallah canlarim:KK6:

Back