- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Canım mantı yediğinde, diğer yemeklerden mi yememeli acaba? Bilemiyorum ki.. Ya ara ara kaçamak da olur.. Sonuçta ramazan, zaten aç kalıyoruzTekrar merhaba arkadaşlar
Sizlere bir iyi bir de kötü haberim var :)
İyi olanı dün akşam nihayet 70,8 i görerek 200 gr.lık bir düşüşle mutlu oldum..
Kötü olan dün iftar menüm (iftara davetliydik)
Bir küçük kase tarhana çorba
Bir porsiyon ev yapımı, domates soslu MANTI (yazıyı küçülteyim bari)
Fırın tavuk (üç dört hurma büyüklüğünde)
Salata
Bir lokma peynir, üç zeytin, iki lokma pide..
Şekersiz Türk kahvesi
1 küçük dilim ev yapımı güllaç (süt dolu ve hafifti)
Eve gidince (23.30) hemen 500 ml. su + 1 koca bardak yeşilçay
Sahurda:
iki ince dilim tambuğday ekmeğin arasında peynir ve közlenmiş kırmızı biber
Kuşburnu çayı
500ml. su (kızlar iftarı sahurla dengelemeye çalıştım azcık peynir ekmek ve büyük bir kırmızı biber yedim)
Dün akşam tartıda gördüğüm 70.8 yani 70'li rakamların elimden kayıp gitmesine izin veremem veremem.. verememmm
Günaydınkızlar bu sabah tartida 62.5 kiloyu gördüm ama fiziksel olarak hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi
İnan ben de.. Birazda resim yükleyeceğim 1,8 gr gitmiş Ama, su kaybı bence bu diyip duruyorum. Tebrik ederim kuzum
Kızlarr ben dışarı çıkcam bu akşam o yüzden erken tartıldım şuanda güncel kilom 71,8. Ama dün akşam 71,5 görmüştüm, tabi ozaman saat 18.00 gibiydi akşama kadar yine su kaybı ve lavobaya çıkmamla 71,5 olurum belki ama kilom sabit kalmıs oluyo dünden bu yana. kızlar reglime 4 5gün var ondanmıdır bu kilo fazlalıgı yada sabit kiloda kalmak
Evet canım, ben denerim hep regl zamanı 2 kilo fazla çıkarım hep. Onun çok etkisi var, sıkma canını