• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Keske içebilsek canim :KK50: çok sevindim seni de spor aşkina getirdiğim için:KK49: sende spor sonrasi bi kahve keyfi yap kuzum berabeer icmiş olalim:KK50:
Canim senin mesajin teşvikiyle kalktim 46 dk 4,8 km leslie yaptim :KK55:

İşte bildirimler bu yuzden cok onemli. Bir mesaj bizim kac yuz kalori yakmamiza vesile olabiliyor :KK49:
Simdi de sahur hazirlayayim bakalim :kk77: gercekten ramazanin basindan beri kahve icmedim, yapayim hemen :KK50:

mantıklı canım, sınava 1 hafta kaldı ta gece gündüz temizlik yapmak istemiyorum, ama gelenim gidenim de çok oluyor.. En mantıklısı senin dediğin gibi canım sağol:KK66:

Aynen 2 kişi olunca yemekler bitmiyor malesef... El ayarımı yapamadım bi türlü diyordum ama yaknız değilmişim:) ben de gelen gidene mahçup olmamak adına yapıyorum zaten, yoksa çok da umrumda olmaz da:) enuref in dediği gibi deniyim diyorum, büyük kısmı ben de regl e bırakıcam:KK66:

Teşekkürler kızlarr:)
Evet canim ya ne kadar az yapsak da artiyor :KK48: aa sinava az kalmis, insallah cok guzel gecer, gonlundeki yere atanirsin :KK68: dualarimiz seninle olacak kuzum, Allah emeklerinin karsiligini enn guzel sekilde versin.

Sahur menüm,
1,6 haşlanmış yumurta
2 dilimden biraz fazla tam bugday ekmeği
1kk kadar süzme peynir
Domates, salatalık, yeşillik

1bardak süt ile kahve yaptım
Yanında da 5 hurma (benim bu hurma sevdam nolcak bilmiyorum ) :oops:

Amiiinnn teşekkür ederim güzel dualarınız için:KK68:
Rica ederim kuzum
Canlar ara ogun
18 kiraz ve 100 mekik çekmiştim baska spora halim yoktu sizi.okuyunca kalktım 20 dk leslie 50 mekik daha
Sahur
1 yımurta
1 kk kadar peynir
2 kücük köy biberi
6-7 catal kavun
1 bardak yesil cay
Oh harika, bunlari duyunca :KK76:cok seviniyorum
Sahur menüm,
1,6 haşlanmış yumurta
2 dilimden biraz fazla tam bugday ekmeği
1kk kadar süzme peynir
Domates, salatalık, yeşillik

1bardak süt ile kahve yaptım
Yanında da 5 hurma (benim bu hurma sevdam nolcak bilmiyorum ) :oops:
Canim diyetisyenin verdigi listede 5 hurma 1 porsiyon meyve diyordu ama hurma konusunda farkli porsiyon bilgileri goruyorumo_O yine de liflidir vitaminlidir, ne idiğü belirsiz paketli gidalardan iyidir tatlim.
Menun de guzel :kk77:

Kizlar ben de kucuk krepler yaptim, 3 parca yedim.
Yaninda beyaz peynir ve suzme peynir.
Krepte yumurta oldugu icin ekstra yumurta yemedim
Yarim muz, yarim armut, 2 taze kayisi
3 zeytin
Ve de biraz visne receli :oops: krep olunca recel yedim, aslinda sofraya bile koymam genelde :KK12:
İşte boyle canlar
Bugun bildirim yapmayi unutmayalim zira sabirsizlikla bekliyorum :KK73::KK73:

Günaydın Arkadaşlar..
Ben 17 Haziranda 71.3 kg. mışım :) Günlüğümde fotoğrafı var.
Burdan da konuşmuştuk akşam 4,5 da tartılalım diye, ancak ben iş yerindeyim böyle bir imkanım yok :)

17 Haziran 2015 Sabah 7.30 ---- 71,3
24 Haziran 2015 Akşam 18.00----70.8

eğer sıkıntı olmazsa 25 Haziran Perşembeye dün akşam ki kilomu koyabilir miyiz? Bir gün geriden gideceğim ben.
Bundan sonraki bildirimlerimde fotoğraf da göndereceğim.

Tekrar merhaba arkadaşlar
Sizlere bir iyi bir de kötü haberim var :)
İyi olanı dün akşam nihayet 70,8 i görerek 200 gr.lık bir düşüşle mutlu oldum..

Kötü olan dün iftar menüm (iftara davetliydik)
Bir küçük kase tarhana çorba
Bir porsiyon ev yapımı, domates soslu MANTI (yazıyı küçülteyim bari) :KK17:
Fırın tavuk (üç dört hurma büyüklüğünde)
Salata
Bir lokma peynir, üç zeytin, iki lokma pide..

Şekersiz Türk kahvesi
1 küçük dilim ev yapımı güllaç (süt dolu ve hafifti)

Eve gidince (23.30) hemen 500 ml. su + 1 koca bardak yeşilçay

Sahurda:
iki ince dilim tambuğday ekmeğin arasında peynir ve közlenmiş kırmızı biber
Kuşburnu çayı
500ml. su (kızlar iftarı sahurla dengelemeye çalıştım azcık peynir ekmek ve büyük bir kırmızı biber yedim)

Dün akşam tartıda gördüğüm 70.8 yani 70'li rakamların elimden kayıp gitmesine izin veremem veremem.. verememmm :KK12::KK12:

Günaydın kizlarr sahur menüm

2 haşlanmış yumurta maydanoz ve yesil soğanla salata
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 minik salatalik
yarim domates
1 küçük kırmızı biber
1 çorba kasesi karpuz
sanırım iftar sahur arasi 1 buçuk litre su içtim :KK50:

Kızlar ben tartıldım 4.30 bana cok gec oluyo 01 gibi yiyip yatıyorum sabahta 7 gibi kalkıyorum. Simdiye zaten eridi yediklerim aksama kadar bekleyip gereksiz bi mutluluk yasamak istemiyorum. Cünkü vücüt cok su kaybediyo. demlicaykeyfi demlicaykeyfi hani aksam 7nden sonra bişey yemeyen sabah 7 de tartiliyo muhabbeti yapmistik ya o simdi bana sacma geldi cunku o arada saat diliminin cogunu uyuyarak geciriyoruz cok fazla kalori harcamiyoruz ama.simdi sabahtan aksam 4.30 a kadar surekli hareket halindeyiz ve vucutta bisey kalmiyo diye dusunuyorum o yuzden ben erken tartilmayi istiyorum ve tartildim
İsteeeeee
Geliyooooo
Ve
Geldiiiii
P_20150625_093503_1.jpg

Kızlar ben tartıldım 4.30 bana cok gec oluyo 01 gibi yiyip yatıyorum sabahta 7 gibi kalkıyorum. Simdiye zaten eridi yediklerim aksama kadar bekleyip gereksiz bi mutluluk yasamak istemiyorum. Cünkü vücüt cok su kaybediyo. demlicaykeyfi demlicaykeyfi hani aksam 7nden sonra bişey yemeyen sabah 7 de tartiliyo muhabbeti yapmistik ya o simdi bana sacma geldi cunku o arada saat diliminin cogunu uyuyarak geciriyoruz cok fazla kalori harcamiyoruz ama.simdi sabahtan aksam 4.30 a kadar surekli hareket halindeyiz ve vucutta bisey kalmiyo diye dusunuyorum o yuzden ben erken tartilmayi istiyorum ve tartildim
İsteeeeee
Geliyooooo
Ve
Geldiiiii
Eki Görüntüle 1565115
:KK9::KK5:bravooo

Günaydın Arkadaşlar..
Ben 17 Haziranda 71.3 kg. mışım :) Günlüğümde fotoğrafı var.
Burdan da konuşmuştuk akşam 4,5 da tartılalım diye, ancak ben iş yerindeyim böyle bir imkanım yok :)

17 Haziran 2015 Sabah 7.30 ---- 71,3
24 Haziran 2015 Akşam 18.00----70.8

eğer sıkıntı olmazsa 25 Haziran Perşembeye dün akşam ki kilomu koyabilir miyiz? Bir gün geriden gideceğim ben.
Bundan sonraki bildirimlerimde fotoğraf da göndereceğim.
Tamam canim, tebrik ederim :KK9:
Tekrar merhaba arkadaşlar
Sizlere bir iyi bir de kötü haberim var :)
İyi olanı dün akşam nihayet 70,8 i görerek 200 gr.lık bir düşüşle mutlu oldum..

Kötü olan dün iftar menüm (iftara davetliydik)
Bir küçük kase tarhana çorba
Bir porsiyon ev yapımı, domates soslu MANTI (yazıyı küçülteyim bari) :KK17:
Fırın tavuk (üç dört hurma büyüklüğünde)
Salata
Bir lokma peynir, üç zeytin, iki lokma pide..

Şekersiz Türk kahvesi
1 küçük dilim ev yapımı güllaç (süt dolu ve hafifti)

Eve gidince (23.30) hemen 500 ml. su + 1 koca bardak yeşilçay

Sahurda:
iki ince dilim tambuğday ekmeğin arasında peynir ve közlenmiş kırmızı biber
Kuşburnu çayı
500ml. su (kızlar iftarı sahurla dengelemeye çalıştım azcık peynir ekmek ve büyük bir kırmızı biber yedim)

Dün akşam tartıda gördüğüm 70.8 yani 70'li rakamların elimden kayıp gitmesine izin veremem veremem.. verememmm :KK12::KK12:
Cok tatlisin sen ya :KK48:
Kacamaklari da hep minnacik yazar, olsun bir tabak mantidan cok bir sey olmaz, menunun gerisinde pek sakınca yok zaten. Yalniz sutlu tatlini yedigin icin en az 3 gun tatli yeme ki bir ara vermiş olasin. Bugun bir yere davetli degilsen corba sebze yemegi salata yogurt yersin iftara olur mu? Boylece dunu dengelemis olursun

İsteeeeee
Geliyooooo
Ve
Geldiiiii
Eki Görüntüle 1565115
Canim tebrik ederim, bu mesaji nasil begenecegimi şaşirdim :KK9: ilk hafta 74tün masallah diyorum :nazar: cok güzel :KK73:

Back