- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Aman canım hedef kilolarımıza ulaşmaya çalışalım bu ramazan inş. Ramazan sonunda da bi topik açalım kızlar devam edelim düşe kalka saglıklı beslenmenin sonu yokAyyy aynen. İyi ki varsiniz kizlar ya. Yalniz birakmadiniz beni. Sizinle bu ortam olmasa ne leslie yapardim ne diyet. İcimden bir ses yeme derdi ben obur sese uyar ne varsa yerdim, bir de şerbetli tatlilari yapardimramazanda insanin cani orucluyken baya bir seyler isteyebiliyor o yuzden nefsimize hakim olmak onemli.
Dogru soyluyorsun canim, çifte bayram yapariz insallahhhhAman canım hedef kilolarımıza ulaşmaya çalışalım bu ramazan inş. Ramazan sonunda da bi topik açalım kızlar devam edelim düşe kalka saglıklı beslenmenin sonu yok
Cok guzel kirmizim. Tamam canim, yarin gorusuruz.Sarjım bitiyo yarın okurum yorumları
Sahur
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
1 dilim tb ekmek
1 bardak yesil cay
Guzel menu canim. Birkac tane hurma yiyebilirsin bir sey olmaz kuzum.Kızlar sahur menüm
Ekmeğimm bitmişş ne yicegimi bilemiyorum o yüzden ekmeği es geçicem bu sahurda mecburen onun yerine avuç içi kadar köy ekmeği yiyebilirim ama,
1haşlanmış yumurta
1dilim süzme peynir
Bol domates-salatalık-yeşillil (yagsız, tuzsuz)
Yarım saat sonrada,
1bardak köy sütü,
1küçük şeftali ve 1tane hurma(bu aralar canım cok hurma çekiyo iftar açarken 1tanr yiyorum ama zor durduruyorum kendimi)
Hayirli sahurlar canimm, guzel su içmişsin, benim de 1,5 lt su oldu, biraz da sahurda icerim.Şekerler ben çok sis hissediyorum kendimi 2 2.5 lt su içmeye çalıştım . birsey yiyesim gelmedi ben de yoğurt pul biber kuru yedim yarım saat önce ve şimdi yatıyorum .herkese hayırlı sahurlar. insallh sabaha midem yanmazdeneyelim görelim :) hoşçakalin.....
Harikasın harikayıızzNe güzel sahur bildirimlerimiz gelmiş
Ben de maydanoz, biber, lor peyniri ve domatesli omlet yapacagim birazdan.
Baya doyurucu olur o yuzden ekmegi az tutarim.
Süt vazgeçilmezim
Biraz da peynir yerim, tamammm
Gokce29 sen nerelerdesin
Günaydın kizlar sahur menüm
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
3 parmak pide
1 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez
yeşil çay
Günaydıııın
Kilom dün akşam 18.15 itibariyle 71.00 Dün fazla mı yedim sizce bana mı öyle geldi(
Söz bu akşam bi çorba, ve salata olsun bol su olsun
İftarda
1 Kase Tarhana Çorba
Doyana kadar kısır
Bir porsiyon fırında yağsız pişmik tavuk
1 su bardağı kola((
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi yanına 2 adet bitter çikolata (kare kare oluyo ya o minik karelerden iki tane)
Saat:22.00 de bir kase puding
SAHURDA
Beyaz Peynirli tost ekmeğinden yapılmış tost + çay + 6 adet zeytin
1 lt. de su içildi akşamdan sahura..
Kısırlar pudingler cikolatalar kolalar biraz fazlamı olmuş neGünaydıııın
Kilom dün akşam 18.15 itibariyle 71.00 Dün fazla mı yedim sizce bana mı öyle geldi(
İftarda
1 Kase Tarhana Çorba
Doyana kadar kısır
1 su bardağı kola((
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi yanına 2 adet bitter çikolata (kare kare oluyo ya o minik karelerden iki tane)
SAHURDA
Cok guzel canim, afiyet olsunİyi sahurlar canlarbugünkü menüm 1 dilim tam buğday ekmeği,domates salatalık,1 yumurta,Lor peyniri ve 2 tane vişne.hepinize iyi sabahlar
İyi yapmişsin canim. Gecmis olsun, insallah tez zamanda geçer kistin. Masallah dersini de calismissinBen bugün menemen yapıcaktım ama soğan suyumu geç içtim, midem kötüydü bu sebeple normal kahvaltı yaptım. Peynir, zeytin, domates, biber ve 1 avuç pide.. Şimdi dersim bitti kızlar, yatıyorum, iyi sabahlarr
Menun guzel canim, tahin pekmeze bayilirimGünaydın kizlar sahur menüm
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
3 parmak pide
1 zeytin
1 çay kaşığı tahin pekmez
yeşil çay
Bekliyoruz canim. Ozledik seniCanım meraba,
Herkese merabalar
İnternette sıkıntı var kızlar, yakınlara Yıldırım düştüğü için birçok bağlantıda sıkıntı oluşmuş. Tel. Internetim de kısıtlı.
Henüz Oruç tutmaya başlayamadım. Tam gün verememekle birlikte en kısa zamanda aranıza daha aktif bi şekilde dönmek istiyorum. Umarım perşembeye yetişirim. Öpüyorum sizleri. Hayırlı Ramazan'lar...
Canim, saglikli beslenmek sadece corba salata yemekten ziyade, corbayi da salatayi da ayni zamanda et urunu az miktarda ekmek veya pilav makarna (2yemek kasigi kadar) yogurdu da soframizdan eksik etmemekle olur. Ara ogunde meyveyi de unutmayalim.Günaydıııın
İftarda
1 Kase Tarhana Çorba
Doyana kadar kısır
1 su bardağı kola((
Ara
SAHURDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?