yok canim ya dikkat edersen almadin bakma sen bana
ben hamilelikte almadım zaten toplam 12 kilo aldım . 60 tan 72 ye çıktım . doğumdan 15 gün sonra tekrar 63 oldum . ama işte sonra emzirurjen dikkat etmedim almadım da taaa kii emzirmeyi bırakan kadar . aynı şekilde yedim ama metabolizma hızı emz.bırakınca düştüğü için işte o zaman başladım geri almaya 70 i görünce bi dur dedim artık ..
şimdi de sizlerle hepberaber 60 i görürüm insallh..
Bu arada bi arkadaşım hamile kalmadan 10 kilo verdi kesinlikle çok iyi yaptı şimdi bebisine oldu ve tekrar çıtır haline döndü . kesinlikle iyi yapıyorsunuz benim aklıma hiç gelmemisti ...[/QUA
Umarım biz de arkadaşın givi başarırız kilo vermeyi
en büyük ödül kilo kaybi miz zaten tatlim.
Kadınların kaybettikce tek mutlu oldukları şey kilolariymis
canım bence ödül işini bayram a bırakalım biz zaten bayramda ister istemez kaçamaklarımiz olacak . o yüzden ramazan da ne kadar sıksak kardir diye düşünüyorum .
tabi yine sen bilirsin tatlim ..
bence arada sütlü tatlı kaçamağı yapabiliriz, hepten de kesmemek gerek yaa
kızlar hadi menüleri bekliyorum . hepimize fikir oluyor . benim dünden yemeklerim kaldı yine menu aynı ek olarak canım makarna istedi . az yağlı bi makarna yapcm. sutlu corba - türlu - az yağlı makarna - yoğurt -salata hepinize afiyet olsun allh kabul etsin....
Makarnayı yağ koymadan da deneyebilirsin çok lezzetli oluyor, yanına yoğurt misss
Haklısın cnm ama benim regl de yaklaşıyo ya korkuyorum valla. Ama sütlü tatlıdan yana yaparım kaçamagımıı
Sütlü tatlı candır bence de
Iyi akşamlar kizlar ilk menümü yaziyim bugün biraz çok oldu ama siz yarın daha düzgün olcak reglim bugün bitti Allah in izniyle yarın bende başliyorum oruca :)
Sabah
4 kaşık karabuğday
1 haşlanmış yumurta
1 2 çatal peynir
domates salatalik
yeşil çay
Öğle
4 kaşık karabuğday
3 kaşık yogurt
1 elma
1 dilim nektari
Ara ( çok oldu
)
1 avuç ceviz
biraz kuru üzüm
1 kase nesquik
4 5 tane tuzlu bisküvi
Akşam
1 kase tarhana çorbası
coban salata
avuc ici kadar ramazan pidesi
Ara
1 dilim ev yapimi kadayıf tatlisi
Kara buğdayı diyetlerin bşr numarası diyorlar, amam tatlı hakkını süylüden yanan kullan bence
İftar menum
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kabak yemegi
1 kasede havuclu yogurt_ havucu fazla olmustu ama
Ha bide yarim kucuk kuru sogan nedense canim cok istedi
Soğan çok yararlı iyi yapmışsın, ben de kistlerim erisin diye suyunu içiyorum hergün ve doktorum şok oldu 1 ayda 4cm küçüldü, tabi ilaçlarımı ihmal etmedim ama , soğan suyu çok işe yaradı
kızlar allah kabul etsin oruçlarınımızı:)bu akşam menüde 1 kepçe tarhana çorbası, sultan kebabı(yufkayla ve tavuklu yaptım)o yüzden ekmek yemedim,az yağlı çoban salata.
Sultan kebabını ben de misafirim gelince yapıcam. Haftaya. Ben yufkasını yemem diyordum ama senin givi de tapabilirim.
Kızlar haftasonu o kadar çok kaçırdım ki yemegi yazamadım bile bugünkü ıftar menum yarım kase mercimek çorbası iki köfte üç kaşık barbunya yemegi. Midem ramazan düzenine alıştı galiba tekrar çok yemeye başladım
Mercimek çorbası hem tok tutar hem de müthiş vştaminli, alışırsımn düznene de arkadaşım, sıkıntı yapma, daha yokun başındayız
İftarda 1 kase kabak corbasi (cok guzel oldu, ilk defa denedim, merak eden olursa tarifi:
http://www.kevserinmutfagi.com/havuclu-kabak-corbasi.html?sayfa=tarif )
1adet mercimek koftesi,
2 yk makarna
Kucuk kutu ton baligi
Biraz z.yagli fasulye
Salata, yogurt yedim.
Yazinca fazla geliyor sanki ama karbonhidratlari azar azar tukettim, yogurt bir kase, salata bir kase. İftar sonrasi şişmedim. Çayla 3 küçük hurma yedim.
Suyu da 1,5 lt.lik şişeden ölçerek içiyorum merak ettim ne kadar içtigimi
Çorbayı ben denşycem, elim sebze yemez benim, ancak çorbayla kasıyorum resmen
Az sonra Leslie yapmayi dusunuyorum
Buarada eşim gozumun onunde dondurma yedi ben canim istemiyor dedim ve yemedim
Agzimdan cikabilecek en mucize soz herhalde tatli bir seye canim istemiyor demektir
Ama alacagim sonuç yemedigime değecek, inaniyorum
süpersinnn kocamamn tebrikler canımmm
arkadaşlar ben bu diyet işlerini beceremiyorum
sofrayı görünce herşey kayboluyo sonra büyük pişmanlık başlıyor
O zaman ne yap biliyor musun, sofradaki her şeyden ttat, ana kalorisi. Fazla olandan az ye. En azından başlangIç olur
kızlar benim yediklerimi gelince yarım kase tarhana çorbası kalmıştı onu yedim. 8 kaşık türlü yemeği 3 kaşık makarna salata ve avuç içinden küçük pide. yoğurt da koymuştur ama yiyemedim onu.
az önce Türk kehvesi yanında 2 küçük browni... işte şu aburcuburlari birakamiyom .. hadi onlari da tüm gün kaldığım açlık kan şekeri vs ye vereyim de kendimi rahatlatayim
Ahhh şu pis hamur işi ve aburcuburlar, azalt tatlımm, zayıf olma yokunda en büyük engelimiz onşar