• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Ya işte şimdi canım tatlı istiyor .. şu tatlı krizlerini atlatamiyorum.. keşke sütlü tatlı yapsaydim kızlar ya ... hiç yemek yemesem aç kalabilirim ama işte şu krizleri atlatamiyorum malesef :( :(

Kızlar maydanoz suyu zayıflatıyor diyorlar hiç denediniz mi sahurdan önce icsem faydası olur mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ooo canım masallh sana oldukça az yemissin.. Tebrikler :KK9::KK9:
Cok tesekkur ederim canim, bu alkişi bu saglikli beslenme takiminin tüm güzelleri hak ediyor :KK9::KK73:
Ya işte şimdi canım tatlı istiyor .. şu tatlı krizlerini atlatamiyorum.. keşke sütlü tatlı yapsaydim kızlar ya ... hiç yemek yemesem aç kalabilirim ama işte şu krizleri atlatamiyorum malesef :KK43: :KK43:
Canim hurma kuru kayisi tarzi seyler geçirmiyor mu tatli istegini. Google'a ayça kaya tarifleri yazarsan onun saglikli atistirmaliklari oluyor, deneyebilirsin :KK19:

Kızlar maydanoz suyu zayıflatıyor diyorlar hiç denediniz mi sahurdan önce icsem faydası olur mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canim maydanoz suyu odem attiriyor benim bildigim kadariyla. İbrahim saracoglu anlatmisti onun maydanoz limon küru var, ilk iki hafta ödem de atarsiniz demisti, ama o maydanozu rondoda çekip limon sıkarak tuketiliyor. İc organlara da bu kür faydali demisti.

Iyi akşamlar kizlar iftar menüm

1 kase tarhanaçorbası
Çoban salata
1 banak pide :)
Aci biber turşusu
1 kase yoğurt

Ara iki dilim kadayif tatlisi ve dondurma :KK12: uff iftari açarken kendimi frenliyorum ama şu tatli yok mu:KK11:
yeşil çay içtim şimdi de:KK50:

Kızlarr gelelim benim yediklerime,
1kase mercimek çorbası,
6 7 kaşık etli kuru fasulye,
2 kaşık kadar semizotlu salata ve
2kaşık kadar süzmr yogurt ile yapılmış kabaklı, cacıklı salata :KK52:

İftardan sonra gelen tatlıyı yaani 3 4adet baklavayı reddettim ve şekersiz çayımı yudumladım pişman değilim:KK54:

1kase mercimek çorbası,

İftardan sonra gelen tatlıyı yaani 3 4adet baklavayı reddettim ve şekersiz çayımı yudumladım pişman değilim:KK54:

Bravo canim ne güzel :KK9::KK9:menünde çok hafif

Saol cnm benimm seninde menü güzel dondurmada da bi sakınca yok ama kadayıfı telafi etmeni umuyorum sporla :oops:

Kesinlikle bugün insanity max 30 yapicam canim 300 cal yaktiriyor :KK66: zaten iki haftadr yapıyorum bu sporu ama bilegimi şinav cekerken incilttiğim için 4 gün ara verdim bugün tekrar baslicam inşallah :)

Ya işte şimdi canım tatlı istiyor .. şu tatlı krizlerini atlatamiyorum.. keşke sütlü tatlı yapsaydim kızlar ya ... hiç yemek yemesem aç kalabilirim ama işte şu krizleri atlatamiyorum malesef :KK43: :KK43:
dondurmaaa, ben tatlı hakkımı dondurmadan yana kullanıyorum, hem serinletiyor, hem de ohhh mis oluyor
Canım ben içiyordum, ama bi ara kimyasal düşük yaşadım, o zaman içiyordum, korunduğum için aklıma gelmemişti hamile olabileceğim, sonra dr maydanoz suyunun da ödem attırdığını, onun da erkisi olabileceğini söyledi. Yanlış hatırlamıyosam sen de bebek istiyodun, içme bence. Soğan suyu iç, hem zatıflatıyor hem rahmi temizliyor.. Tabi sen bilirsin canım

Ve ben me yedim.. Kocacığım tabi ki sebzeye surat astı!! Ben de boll dımatesli, biberli tavuk sote yaptım. Çorbadan sonra onu yedik. Yanında yoğurt:) vee akşam yürüyüşten sonraaa dondurmaaa:)) çok güzel oldu valla

Iyi akşamlar kizlar iftar menüm

1 kase tarhanaçorbası
Çoban salata
1 banak pide :)
Aci biber turşusu
1 kase yoğurt

Ara iki dilim kadayif tatlisi ve dondurma :KK12: uff iftari açarken kendimi frenliyorum ama şu tatli yok mu:KK11:
yeşil çay içtim şimdi de:KK50:
Canım ana ögünğn guzel hatta az bile ama dedigin gibi ara ögün agır olmus

dondurmaaa, ben tatlı hakkımı dondurmadan yana kullanıyorum, hem serinletiyor, hem de ohhh mis oluyor

Canım ben içiyordum, ama bi ara kimyasal düşük yaşadım, o zaman içiyordum, korunduğum için aklıma gelmemişti hamile olabileceğim, sonra dr maydanoz suyunun da ödem attırdığını, onun da erkisi olabileceğini söyledi. Yanlış hatırlamıyosam sen de bebek istiyodun, içme bence. Soğan suyu iç, hem zatıflatıyor hem rahmi temizliyor.. Tabi sen bilirsin canım

Ve ben me yedim.. Kocacığım tabi ki sebzeye surat astı!! Ben de boll dımatesli, biberli tavuk sote yaptım. Çorbadan sonra onu yedik. Yanında yoğurt:) vee akşam yürüyüşten sonraaa dondurmaaa:)) çok güzel oldu valla
Evet cnmm cok güzel olmuşşş :KK28:

1kase mercimek çorbası,

Menün cok dengeli olmuş canım. Hele o tatlıyı reddetmişsin ya seni ayakta :KK9::KK9::KK9:

gulit_me gulit_me yok canım ben bebek düşünmüyorum:) erkek arkadaşım daha önce denediğini söylemişti ordan aklıma geldi sadece devamlı içmenin zararlı olduğunu duydum belki bir hafta dener bir hafta ara veririm yaparsam sizle de deneyimlerimi paylaşırım kızlar

Back