Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Bugun guzel canim, motivasyonunu arttirmaya calisabilirsin, boylece canin daha fazla yemek istediginde kendini durduracak sebepler bulmuş olursun
Cok tesekkur ederiiimmmmm

yok canim cok değil çeşit olarak fazla ama miktar olarak hepsinden az yediğim için çok değil merak etme.. saatlerce aç kalıyoruz hem çok değil merak etme..
Sag ol canim, evet ya corbasi sebzesi k.hidrati derken... Ama zaten bir iftar bir sahur şansimiz var, gereken besinleri de almamiz lazim.
arkadaşlar ben bu diyet işlerini beceremiyorum
sofrayı görünce herşey kayboluyo sonra büyük pişmanlık başlıyor
Canim motivasyonunu arttirmaya calis. Hemen pes etme. Duşe kalka da olsa ilerlemeye calis, hele biraz kilo ver o seni daha da motive eder

Canim browni haricinde guzel. O brownilerin kalorisine bir bak istersen, 1 dilim ekmek 70 kaloridir, browninin 1 tanesi kac kalori mesela? Abur cuburu bu sekilde hesapliyoruz. Ornegin bir browni 70 kaloriyse 1 dilim daha ekmek yemiş olursun.

Tum bildirimler gayet guzel kizlar
Hepiniz harikasiniz, masallah
Perşembe gunu tartiya cikinca yuzunuzde harika bir gulumseme olacak insallah
Elimizden geldigi kadar zor da olsa spor yapmaya calisalim canlarim
Ben simdi leslie'ye basliyorum.
Sonrasinda gorusmek uzere

Canim browni haricinde guzel. O brownilerin kalorisine bir bak istersen, 1 dilim ekmek 70 kaloridir, browninin 1 tanesi kac kalori mesela? Abur cuburu bu sekilde hesapliyoruz. Ornegin bir browni 70 kaloriyse 1 dilim daha ekmek yemiş olursun.
canım inan bakmak istemiyorum kaç cl olduklarına işte bu kacamaklarim olmasa ben coktannnn 50li kilolara dusmustum :) olsun napalım oldu artık bu aksam lik. karamsarlık yol
bu arada kızlar ben hergün tartiliyorum pek doğru değil biliyorum ama tartilmazam yapmıyorum diyet hergün kendimi kontrol altında tutmak için bana iyi geliyor ..

oğlumu uyutabilirsem ben de yapacam az sonra leslie ama bakalım uyursa

Aynen ya, doğru beslenme alışkanlığı çok önemli.. Aslında benim annem 56 yaşında 50 kilo bir kadın. Çok düzenli beslenir, her gün yürüyüş yapar , hamur işinde aşırıya kaçmaz. Keza babam da öyle.. Ben hep çevrem yüzünden böyle oldum, bir de 18 yaşında üniversiteye gidip evden ayrılınca homili gırtlak hamur işi.. Yiyemediklerimin acısını çıkardım
Benim iftarda çok yiyesim gelmiyor, ama kahvaltıya dayanamıyorum, iftardan sonra yürüyüşü tavsiye ederim, çok iyi geliyor
Aynen insan sıkıntıya düşmeye görsün. Hemen kilo alıyor, hep beraber ulaşıca hedeflerinize
evet evlilik ve çocuk kadılar için büyük değişim henüz çocuğum yok benim ama geleceğimi gördüm sanki
Benim de şıan yok, amacım da dit hamil olmak
Kilo verme surecinde kilo alma sebeplerimizi bulmak onemli. Cunku onlarin farkinda olursak bu surecte işimiz kolaylaşir. İlk haftamiz dolup tartildigimizda da iki haftanin arasindaki farkin analizini yapacagiz
Aynen, atrıca yeme alışkanlığımızı diyet bitince de sağlıklı şekilde devam ettirmekiyiz
Evet canım innşallah çok güzel olacak
Aynennnn ben de evlendikten sonra sebze yemeywn eşim yüzünden et obur oldum, tereyağına geçiş yaptım, o da çok etkili, alıştığımız düzenin değilmesi

Kızlar herkese reker teker yazmay çlıştım, arada gözümden kaçan olduysa affola.. Ayrıca telden girdiğim için harf hatası yapmış olabilirim;( ben tarhana çorbası, 2 ızgara köfte, yapsız tavada domates ve biber közlemesi yedim. Avuç içi kadae da pide.. Sanırım pideden vazgeçeniyorum, eşim pide yerken ahıllı ekmek yiyesim gelmiyor eee sahura napcaz kızlaaaarrr... Değişik bir şey istiyor canım, ama bulamadım

Tabi canim karamsarlik yok bizim sayfamizda. Ee peki tarti ne mesaj veriyor, merak ederiz biz simdi tatlim
oğlumu uyutabilirsem ben de yapacam az sonra leslie ama bakalım uyursa
Hadi bakalim, uyur insallah canim. Allah bagişlasin yavrunu kuzum.

Menun gayet guzel tatlim, o kadarcik da pide olsun artik ne yapalim, hepimiz bir sekilde ordan burdan dengelemeye calisiyoruz. Sahura ekmek veya pide ustune biber peynir domates vs koyarak firinda pisirebilirsin pizza gibi oluyor.
Ben menemen yapacagim sanirim.

Sayende topik koçum :)
Bilmukabele ben de sizler sayesinde dikkat ediyorum kendime canim.
Süper valla yaaa ramazandan sonrada devam edelim siz olana kadar
Ramazani firsata ceviriyoruz, sonrasinda oruc yok diye bir rehavet olur genelde, o zaman da burayi firsat bilip birbirimize mukayyet olalim gercekten. O zaman da duzenimizi kurariz insallah.

Canım bol domatesli biberli acılı menemen süper oluyo tavsiye ederim

Ayyy evet menemen yapıcammm, yarın da o domatesli ek ekten yaparım.. Sağolun güzel topicğn güzel kızları

Bu arada spor yapan arkadaşları tebrik ediyoruuummm

Canım bol domatesli biberli acılı menemen süper oluyo tavsiye ederim
Ayyy aynen. İyi ki varsiniz kizlar ya. Yalniz birakmadiniz beni. Sizinle bu ortam olmasa ne leslie yapardim ne diyet. İcimden bir ses yeme derdi ben obur sese uyar ne varsa yerdim, bir de şerbetli tatlilari yapardim ramazanda insanin cani orucluyken baya bir seyler isteyebiliyor o yuzden nefsimize hakim olmak onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…