- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
O börekler çözdüğünde sulanmıyor mu?Ramazanların tadıda sevdiklerimizle yaptığımız güzel iftar ve sahur sofraları ile anlam kazanıyor bence.
Ben dün 4 tepsi börek hazırladım dondurucuya koydum mesela,nohut,kuru fasulye kabarttım dondurucuya attım.
Yemek için işinizi kolaylaştıracak şeyleri yapıp dondurucuya atsanız,oruçlu iken yemek hazırlamak çok zor olmaz.
El açması yapıyorum,hazır yufka ilede yapıyorum pişmeden 1 saat önce çıkarıp yağlıyorum üzerini,hazır yufkadan olanı hiç çözündürmeden üzerine yumurta sarısı sürüp pişiriyorum.O börekler çözdüğünde sulanmıyor mu?
Canım çekti şimdiEl açması yapıyorum,hazır yufka ilede yapıyorum pişmeden 1 saat önce çıkarıp yağlıyorum üzerini,hazır yufkadan olanı hiç çözündürmeden üzerine yumurta sarısı sürüp pişiriyorum.
Seni cagirmayini sen neden cagiriyon ki ben sizin yeriniz de olsam cagirmazdim .kendi ailem yanimda degil.esimin ailesini bir kereden cagiriyorum eltilerim gorumcelerim falan baya kalabalik oluyor.bi gunde bitiriyorum ama bend e bitiyorum.kv disinda digerleri hic cagirmadi bizi.5 yillik evliyim ne eltimde ne gorumcemde yemek yemisligim yok.nasi yemek yaptiklarini bile bilmem.yinede bosver allah rizasi icindir diyip cagiriyorum.sizde bi kerede cagirip kurtulun
Tek seferde değilde 4 5 seferde anca biter davetim . Eşimin teyzeleri kendi teyzelerim dayılar falan çok mu ağır gelir diye kararsız kaldım acikcasiBen kalabalık iftarları daha çok seviyorum. Oruç tutan, aynı duyguyu paylaşan bir sürü insan varken evin içinde, bayram gibi hissediyorum. O yüzden mutlaka kalabalık davet edin, sizde gidin.
Ben yapamam sahsen teyzeler dayilar ohooo.Tek seferde değilde 4 5 seferde anca biter davetim . Eşimin teyzeleri kendi teyzelerim dayılar falan çok mu ağır gelir diye kararsız kaldım acikcasi
Çağırmasam da ayıp olur. eşimin akrabasını cagirsam kendi akrabalarım gücenir mi bilemedimBen yapamam sahsen teyzeler dayilar ohooo.
Size kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?