- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Çağır valla Razaman sofralarına da katıl emiBenim annem disinda akrabam yok. Esimin akrabalarindan otlaniyorumher sene cagiririm 3 grup halinde cunku 30 kisiyi tek seferde agirlamak zor oluyor benim icin. Bu sene de cagiracagim insallah herkesi.
Çağır valla Razaman sofralarına da katıl emi
Yaparsın bir enginar çorbası be nolcak sanki yanina enginar dolması yanına enginar salatası tatlıyıda sen bul :)Katilirsam ruhumu teslim edebilirim zor yaaa yarisma isi hem de kapsamli sofra
Ahaha enginar ve turevleri heYaparsın bir enginar çorbası be nolcak sanki yanina enginar dolması yanına enginar salatası tatlıyıda sen bul :)
senin çorba aklımda deniycem bir gün ( bana da zor geliyor çaktırmaama her an her şey olabilir)
neysem konuyu sabote etmeyeyim şimdi
Calisiyorum. Kimseyi cagirmiuorum. Esimin ve benim ailemi bir kere disarda agirliyorum ( normaldr evde agirlarim ama ramazan da zaten acim sinirli oluyorum)Geçen sene sadece gorumcelerimi ve birkaç sefer eşimin ailesini davet ettim. Bu sene ne yapicam bilemiyorum. Gorumcelerimi kayinvalidemi kesin Çağırıcam eşimin yakın akrabalarını kendi akrabalarımi da çağırmayı düşünüyorum. Tabi bu kişilerin çoluk çocuk benim ev baya kalabalık olur sizce altından kalkabilir miyim. Sizler eşinizin akrabalarını kendi akrabalarinizi cagirirmisiniz ?
Yani ayni sehirdeyseniz cagirin tabi huzel olur. Ama akrabalara ne kadr gerkli bilemem. Belki cok yakinlarsa olabilirGeçen sene sadece gorumcelerimi ve birkaç sefer eşimin ailesini davet ettim. Bu sene ne yapicam bilemiyorum. Gorumcelerimi kayinvalidemi kesin Çağırıcam eşimin yakın akrabalarını kendi akrabalarımi da çağırmayı düşünüyorum. Tabi bu kişilerin çoluk çocuk benim ev baya kalabalık olur sizce altından kalkabilir miyim. Sizler eşinizin akrabalarını kendi akrabalarinizi cagirirmisiniz ?
Var tabi ama aile gibi olur mu hicDoğuda misafir ağırlama çok oluyor. Komşular, iş arkadaşları yok mu sizi davet edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?