Ramazanda Kilo Verme Deneyimlerimiz

yarin tartilma gunu ve ben muhtemelen 59 cikicam... simdi su callanetics egzersizlerini yapalim bakalim

5 mil görevi de tamamdır =)

cıpcıp vakti:KK3:

ama sonrasında yoğurtlu semiz otu salatasını hakkettim dimi=)

sahurda
1 simit 1 buyuk sb ayran
1 parca bitter cikolata

iftarda
1 kase mercimek corbasi
2 yemek kasigi patates yemegi
3 kasik yogurt

1 saat sonra
3 top dondurma

30 dk sonra
seftaliyle karistirdigim soda

ya kızlar iki gündür kendime engel olamıyorum götürüyorum ne varsa ooof of

sahur;
1 kase netle nesfit yağsız sütle
bi küçük parça kete
domates ve peynir
bi küçücük ufacık tefecik zeytinyağlı biber dolması

BBD
5 mil görevi de tamamdır =)

cıpcıp vakti

ama sonrasında yoğurtlu semiz otu salatasını hakkettim dimi=)

:nazar: hey masallah, allah azmini daim eylesin, tebrik ediyorum seni kardesim!

ben aksam davetteydim, iftarda 1 kase mercimek corbasi, bi tane kücük firinda tavuk but, 3-4 tane sarma, salata ve 1,5 dilim peynirli börek yedim, 2-3 kasikta pirinc pilavi yedim aslinda yememeliydim ama tutamadim kendimi. sofrada uzun süre oturunca elimde agzimda bos kalmiyor, hemen kalksam sorun yok. ama misafirliktede kalkmamiyorsunki... ahhhh ahhh ben yemeyle kilo vermek degil alirim ancak :KK50:

:nazar: hey masallah, allah azmini daim eylesin, tebrik ediyorum seni kardesim!

ben aksam davetteydim, iftarda 1 kase mercimek corbasi, bi tane kücük firinda tavuk but, 3-4 tane sarma, salata ve 1,5 dilim peynirli börek yedim, 2-3 kasikta pirinc pilavi yedim aslinda yememeliydim ama tutamadim kendimi. sofrada uzun süre oturunca elimde agzimda bos kalmiyor, hemen kalksam sorun yok. ama misafirliktede kalkmamiyorsunki... ahhhh ahhh ben yemeyle kilo vermek degil alirim ancak :KK50:

canım spor konusunda oldukça azimliyim ama kilo anlamında yerimde sayıyorum kaç gündür. sinir oluyorum karşılığını alamayınca. oof of. benim iftarla sorunum yok davet de olsa gerçekten tıkandığım için bişey yiemiorum bir de kendi tabağımı hep kendim hazırlarım misafirlikte de olsam. onlar herkese 2 dilim börek koyuosa mesela ben ya hiç koymam ya da en fazla bi tane koyarım mesela. porsiyon az olunca kendini tutmak çok daha kolay. yabancı yerler değilse denemeni tavsiye ederim.

Kızlar iftar menüm :
1 kase mercimek çorbası
yarım etli pide
1bardak şekersiz şeftali hoşafı

ara:4 erik

3 lt suyumu içtim
3 kupa yeşil çayımı da

sahur:
1 kase probiyotik müsli yoğurtla yiyeceğim
birde kalan pidemin yarısını yesem mi bilemedim gözüm kaldı

kizlar iftarda hem davet hemde dogum günü vardi, yemek konusunda abartmayacagimi biliyordum zaten ama tatli konusunda üzülüyordum, çok fazla kaçirmadigimi dü$ünüyorum

iftar

bir küçük yagsiz derisiz tavuk budu
3-4 sarma
1 ka$ik kuru fasülye

ara
çay
yarim dilim ya$ pasta (dogum günü)
1 tane $eker pare
bir avuç kuru yemi$ (leblebi ve badem)
birazcik çikolata

aradaki her$eyi üst üste yemedim 2-3 saat içinde yedim :)

canım spor konusunda oldukça azimliyim ama kilo anlamında yerimde sayıyorum kaç gündür. sinir oluyorum karşılığını alamayınca. oof of. benim iftarla sorunum yok davet de olsa gerçekten tıkandığım için bişey yiemiorum bir de kendi tabağımı hep kendim hazırlarım misafirlikte de olsam. onlar herkese 2 dilim börek koyuosa mesela ben ya hiç koymam ya da en fazla bi tane koyarım mesela. porsiyon az olunca kendini tutmak çok daha kolay. yabancı yerler değilse denemeni tavsiye ederim.

aynen bende yaa, herkes beni hiperaktif olarak görüyo, hatta tempomu bilen herkes sen çok hareketlesin çok yemen gerekiyor diyorlar ve kiziyorlar bir$ey yemiyorum diye özelliklede davetlerde saniyorlarki yemekleri begenmiyorum :) buna ragmen kilo vermiyorum hatta bugün yine kendimden nefret ettim ve o anlik sinirle ölmek için dua ettim :KK43: nedenmi? ben bayram için çok begendigim bir tunik aldim çok severek ve tam oluyordu bende güya ramazanda zayiflayacagim diye tam olani aldim 1 ay oldu nerdeyse, ve denedim bügün dügümesi zar zor kapandi bu yüzden bayrama ba$ka bir$ey almaliyim çünkü bayramla$maya gidince patlayacagi kesin...

aynen bende yaa, herkes beni hiperaktif olarak görüyo, hatta tempomu bilen herkes sen çok hareketlesin çok yemen gerekiyor diyorlar ve kiziyorlar bir$ey yemiyorum diye özelliklede davetlerde saniyorlarki yemekleri begenmiyorum :) buna ragmen kilo vermiyorum hatta bugün yine kendimden nefret ettim ve o anlik sinirle ölmek için dua ettim :KK43: nedenmi? ben bayram için çok begendigim bir tunik aldim çok severek ve tam oluyordu bende güya ramazanda zayiflayacagim diye tam olani aldim 1 ay oldu nerdeyse, ve denedim bügün dügümesi zar zor kapandi bu yüzden bayrama ba$ka bir$ey almaliyim çünkü bayramla$maya gidince patlayacagi kesin...
canım az yiyerek kilo verilmez biliyorsun değilmi vucut ihtiyacı olan enerjiiyi besinden alıyor gelmeyincede galiba bunun devamı gelmeyecek diye korumaya alıyor depoluyor yağ olarak.!!!!!!

iftar menüne gelince kesinlikle fazla yedin tatlılardan üzgünüm!!

şimdi sahurumu yaptım pideyi de yedim yarım ama müsliyi çok küçük kase yedim
birde yarım domates yedim çok mu olmuş:KK59:

BBD

canim kas yapiyorsundur beden ölcülerini aliyormusun sen? kilo veremesende ölcülerinden anlarsin yag yaktigini. moralini bozma spor yapanla yapmayan bir olurmu hic? görünüm olarak cok daha ince ve fit görünyorsundur eminim. ben bundan 2 yil öncesi türkiyeye gittigimde suanki kilomdaydim, dogum sonrasi olsa gerek cok daginiktim heraldeki araliktan beri spor yapiyordum tatil öncesine kadar. bu yil gittigimde herkes "ne kadar zayiflamissin sen, ne yaptin "dediler. spor cok önemli de bi baslayabilseydim :KK59:

Son düzenleme:
arkadaslar ben dikkatli yiyerek kilo veremiyorum, benim belli düzenli bi diyetim olmali. ramazan bitiminde diyet yapmak istiyorum sporla birlikte ama hangisini? binlerce diyet var. sizin yaptiigniz ve güzel sonuclar aldiginiz bi diyet varmi? önümde liste olmadan ipin ucunu kaciriyorum ben malesef :KK50:

canım az yiyerek kilo verilmez biliyorsun değilmi vucut ihtiyacı olan enerjiiyi besinden alıyor gelmeyincede galiba bunun devamı gelmeyecek diye korumaya alıyor depoluyor yağ olarak.!!!!!!

iftar menüne gelince kesinlikle fazla yedin tatlılardan üzgünüm!!

canim haklisin, tatliyi çok yedim ama ben daha fazla yerim diye korktugum için ucuz atlattim gibi sayiyorum, tabi bu tartiyada yansiyacak, buün tartilinca kilo aldigim belle olacak off

bu arada sahur menum

yarim domates
1 tane sarma
1 ka$ik oilav
yarim dl ekmek
diyet peynir ve ka$ar peyniri
1 çatal patates

canim kas yapiyorsundur beden ölcülerini aliyormusun sen? kilo veremesende ölcülerinden anlarsin yag yaktigini. moralini bozma spor yapanla yapmayan bir olurmu hic? görünüm olarak cok daha ince ve fit görünyorsundur eminim. ben bundan 2 yil öncesi türkiyeye gittigimde suanki kilomdaydim, dogum sonrasi olsa gerek cok daginiktim heraldeki araliktan beri spor yapiyordum tatil öncesine kadar. bu yil gittigimde herkes "ne kadar zayiflamissin sen, ne yaptin "dediler. spor cok önemli de bi baslayabilseydim :KK59:

hiç ölçmüyorum, zatende gerek yok çünkü kiyafetlerden anliyorum, hiçbiri olmuyor...hiç öyle fit görünmüyorum :'(

merhaba hanımlarr

iftarda dışarda yedım
ızgara tavuk ile hazırlanmış çok az zeytınyağlı göbek slata yedım
1 bardak ayran içtim

iftar menm hafıftı mdem rhttı ama şimdii fena :KK43:
dun gece sahurda ipin ucu fena kaçtıı çok moralım bozuk :KK43:

3 dilim patatesli börek
2tane sarma
kızarmış patates (az ama yedım işt e=(
3 küp kaşar

komşumda sahur yapıyorum ve her gece kızartma var = ( evde yumurta haşlıp gidiodum ama ekmek almayı unututunca mecebur öle gittim ve yedım yemez olaydımmidem çok fena cayır cayır yanıoo :KK43:
bu gece için nesfit alıcam bişiy hazırlayamasam bile nesfit yerım
ceviz kaysı yerım yeer :KK43: mıdemm mhvedıo bnı şuan bulanıo resmen :KK43:

:)
sevgili pufy arkadaşım.

hafta içi pek gelemedim ama, toparlamışım en sonunda.
yeni kilomu bildiriyorum.
77,8

Kızlar nerdesiniiz :KK50: Onceden sayfada en az 5 kişi olurdu simdi sadece ben varıım, cok boş hissediyorum oylesine paylasıyo gibiyim :KK50:

Neyse iftar menüm ;

1 kepçe soguk yarmalı yogurt corba
Karnıyarık , pilav, sucuk ( yemedigim icin)
1 börek ve (3 kenar )
4 catal rus salatası (mayonezi fazla değildi)
Salata

2 saat sonra;
Yarım nevzine

10 dakika sonra ;
Yesilcay

;Sahura kadar 3 lt ve 2 bardak daha yesilcay icecegim :KK61:

Kesinlikle ya konunun pabucu dama atıldı :KK59:

Bu arada sen karnıyarık,pilav ve sucuk yedin mi yemedin mi?O kısmı anlamadım :KK1: Yediysen öyle şeylerden uzak durmaya çalış,sadece diyet yapmış değil sağlıklı beslenmiş olursun :) Ben öyle yapıyorum ve her şey iyi gidiyor.

Ama maalesef korktuğum başıma geldi ya bu akşam bir yere davetliyiz :KK43: Of off hadi bakalım umarım kazasız belasız atlatabilirim :KK43:

X