ayyy resmi şimdi gördüm . maşallah Allaha emanet.Yani? Neden olmadınız?
Şu fotoğraftaki sarı papatya sizin kızınız mı? O göbişi yerimmmmmm
Rabbim esirgesin Maşaallah
Yoktur yoktur bir şey.abowwwkaç kaç hemen bi test al
Amin inşallah arkadaşım. Allahım razı olsun inşallah. Allahım tüm yavruları korusun inşallah.Yani? Neden olmadınız?
Şu fotoğraftaki sarı papatya sizin kızınız mı? O göbişi yerimmmmmm
Rabbim esirgesin Maşaallah
Tüm yavrular Allah’ıma emanet olsun inşallah arkadaşım.ayyy resmi şimdi gördüm . maşallah Allaha emanet.
Günaydın.
Güzel geçtiğine çok sevindim.
Kopya çekip de başarılı olması,heyecanı,gerilnesi ayrıca hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.
Çok da rahat olmasın canım!
Her ikisi için de hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Çok çok mutlu olsunlar inşallah.
Ya hem yoğurtlu meze hemde börek dediğiniz gibi aklıma geldi ancak misafirlerim borekten yemezler muhtemelen çünkü onlara göre tam iftarlik değil gibi bir de aklıma yoğurtlu meze yerine koz biber salatası geldi ekstra o nasıl olur sizce veya yoğurtlu meze sizce ne ekleyin ayran var diye ondan vazgecmistim
Rica ederim.Yaa inşallah çok teşekkür ederizz.
Amin inşallah arkadaşım. Allahım razı olsun inşallah. Allahım tüm yavruları korusun inşallah.
Evet bizim yavrumuz.
Amin arkadaşım inşallah...Amin Allah razı olsun
Çok üzüldüm be gerçekten çok acı dimi
Gözünün üstündeki kaşa bile takip babaanneye anneanneye torun göstermeyenlere ibret olsun
Cennet te birlikte olursunuz İnşaallah
Ben hep ezana 5dk kala oluyorum son zamanlar. Kimi regl olunca bozun diyolar mesela öyle denk gelince ikilemde kaliyorumben de ikindide oldum ama bozmadım. annem öğleni geçince bozmayın oruç gibi devam edin der. günün hürmetine.
Ezana yakın bozulunca çok kötü oluyor insan yaBugün akşam ezanına kadar tuttuğum oruç bozuldu.Çok üzüldüm ya
maşallah size orucunuzu tutuyosunuz ne mutlu Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğinize kavuşmayı nasip etsin benimde kızım doğum yaptı 23 ocakta bi torunum var çok tatlı kuzum benimGünaydınyok daha dogum gerceklesmedi en az iki haftamiz daha var. Bu arada oruclarima devam ediyorum cok rahat bir sekilde hem de hic etkilemedi olumsuz acidan
bence kalbin nasıl rahat ediyorsa öyle yap. ben bozunca rahatsız oluyorum.Ben hep ezana 5dk kala oluyorum son zamanlar. Kimi regl olunca bozun diyolar mesela öyle denk gelince ikilemde kaliyorum
bizde bu günlerin hayalini kuruyoruz ..Ben de “diyor evde sıkılırım.
Hemen bakıcı ya da kreş ayarlarız. Aman nasıl bebe ile ilgilenirim? Ayyy bana çok uzak bu işler” derken kendimi bebemi banyoda her gün yıkarken buldum…
Sıkıldım mı?
Asla!!!
Şükürler olsun inşallah bugünlerimize…
Bence fellah köfteyi eleyin derim fellah köfte bana göre ana yemek.Ya hem yoğurtlu meze hemde börek dediğiniz gibi aklıma geldi ancak misafirlerim borekten yemezler muhtemelen çünkü onlara göre tam iftarlik değil gibi bir de aklıma yoğurtlu meze yerine koz biber salatası geldi ekstra o nasıl olur sizce veya yoğurtlu meze sizce ne ekleyin ayran var diye ondan vazgecmistim
Amin inşallah canım. Allahım razı olsun inşallah.bizde bu günlerin hayalini kuruyoruz ..
inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder isteyen herkese
yavruna da sağlık, sıhhat versin mevlam