Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Günaydın.

Güzel geçtiğine çok sevindim.

Kopya çekip de başarılı olması,heyecanı,gerilnesi ayrıca hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim.

Çok da rahat olmasın canım!

Her ikisi için de hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Çok çok mutlu olsunlar inşallah.

Yaa ne kadar tatlisiniz cokkk mutlu oldum bu guzel dusuncenize keske yakin olsaydik ama ben İstanbul’dayim. Gullactan ziyade dostlugunuz icin cok isterdim gorusmeyi Allah razi olsun soyledikleriniz cok mutlu etti gercekten
Günaydın!!!

Arkadaşımız gebe haliyle oruç tutuyordu,kaç gündür gelmiyor.

Doğurdu,sandım.
Yok doğurmamış.

Bizi görüp uğrarsa selam verirse seviniriz.

Günaydın!!!

Arkadaşımız gebe haliyle oruç tutuyordu,kaç gündür gelmiyor.

Doğurdu,sandım.
Yok doğurmamış.

Bizi görüp uğrarsa selam verirse seviniriz.
Günaydın yok daha dogum gerceklesmedi en az iki haftamiz daha var. Bu arada oruclarima devam ediyorum cok rahat bir sekilde hem de hic etkilemedi olumsuz acidan

Günaydın yok daha dogum gerceklesmedi en az iki haftamiz daha var. Bu arada oruclarima devam ediyorum cok rahat bir sekilde hem de hic etkilemedi olumsuz acidan
Ayyy maşallah maşallah!!!

Ne tatlı!

Allahım kabul etsin inşallah arkadaşım.

Ben çok kısa gebelik geçirdiğim için gebeliğim de lohusalığım da Ramazan’a denk gelmedi. Hep ne yaparım diye merak etmişimdir.

Siz de kendinize dikkat edin.

Sağlıklı mutlu haberlerinizi alalım inşallah.

Allah’ıma emanet olun inşallah arkadaşım.

Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum buralara cok bakamiyorum cunku yemek yapamiyorum disaridan bir yerle anlastik iftar yemeklerimiz o sekilde geliyor ama gecen gun muhallebili gullac tarifini yaptim cok da guzel oldu hatta tekrar yapabilirim su siralar

Amin inşallah. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Olsun olsun.
Yeter ki iyi olun da buralara gelmeseniz de olur.

Kolay mı ayol doğuma ne kalmış bir de oruç tutuyorsunuz!

Dualarımdasınız…

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

20 nisan dan sonra her an bekliyoruz dedi dr um bakalim ne zaman gelecek evet yorulmadigim surece hic sorun yok. Kisa bir sure bile ayakta kalsam hemen yoruluyorum. Mutfakta bir sey yapacaksam bunu saatlere yayiyorum oldu bittiye getirmiyorum aksi halde zaten cok zor oluyor. Boyle arada tatli falan yapiyorum yine yavas bir sekilde. Henuz dogru duzgun bir yemek yapamadim ramazan da bu hazir alma isi orucumu da cok kolaylastirdi beni de cok rahatlatti. Cok sag olun cok dusuncelisiniz ben de size dua edecegim

Çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah dualarınız için. Rabbim kabul etsin inşallah arkadaşım.

Kıyamam hem çok zor hem de çok tatlı gebelik süreci bence.

Siz böyle anlatınca bile acayip heyecanlanıyorum.

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah o zamanki mutluluğun tarifi yok…

ne güzel anlattın. Yattığı yer cennet olsun. ben maalesef hiç tanışamadım babaannemle. 3 sene önce vefat etmesine rağmen hep yurt dışında olması sebebiyle sadece ismen bildik birbirimizi. teknolojik olarak da görüşebilmemiz mümkün olduğunda da o artık bizi tanımıyordu. şimdi kendi çocuklarım bunları yaşasınlar diye hep büyükleriyle zaman geçirmelerine gayret ediyorum.
Benimde regl yakın bugün yarın bekliyom ama gelmiyo inatla
ben akşam oldum şükür. biraz yürüyüşle açıldı.
bulgur yerine erişte veya pirinç pilavı olabilir sanki. fellah da bulgurlu ya şişirmesin sizi.
bence iki tatlı olabilir.

Evet kesinlikle oyle. Amin insallah Rabbim herkesin isini gucunu kolaylastirsin

helal olsun düşünüp kopya alması incelik göstermesi bile çok güzel. hayırlısı olsun haklarında. Allah tatlı geçim versin. Amin.

Amin Allah razı olsun
Çok üzüldüm be gerçekten çok acı dimi
Gözünün üstündeki kaşa bile takip babaanneye anneanneye torun göstermeyenlere ibret olsun
Cennet te birlikte olursunuz İnşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…