Sen nerelisin ben seni mart ayı grubundan hatırlıyorumVanlı misin
Bence 2. bir tatlıya gerek yok yenmez kalır.Kızlar bana yardımcı olur musunuz misafirim gelecek menüm
Tavuk çorbası
Dolma biber
Fellah köftesi
İzmir köfte
Bulgur pilavı
Ayva tatlısı
Salata
Kizlar ayva tatlısı yanina bir seu daha yapasin geliyor dondurma ile servis edeceğim ama illa yanına bir şey daha olsun istiyorum sizce ne olmalı ve de menume ekleyecegim veya şunu şöyle yap diyeceğiniz bir şey varsa önerileri açığım teşekkürler
Öyle mi diyorsunuz peki menüm güzel miBence 2. bir tatlıya gerek yok yenmez kalır.
Aynen zaten çok yenmiyor yemek sonrası bir tatlı bence yeterli. Dolma biberi sadece pirinçli mi yapacaksınız?Öyle mi diyorsunuz peki menüm güzel mi
Evet sade pirinçAynen zaten çok yenmiyor yemek sonrası bir tatlı bence yeterli. Dolma biberi sadece pirinçli mi yapacaksınız?
O zaman iyidir menü. Biz biraz bulgurda katarız öyleyse eğer bulgurlar fazla menüde diyecektimEvet sade pirinç
Kızlar bana yardımcı olur musunuz misafirim gelecek menüm
Tavuk çorbası
Dolma biber
Fellah köftesi
İzmir köfte
Bulgur pilavı
Ayva tatlısı
Salata
Kizlar ayva tatlısı yanina bir seu daha yapasin geliyor dondurma ile servis edeceğim ama illa yanına bir şey daha olsun istiyorum sizce ne olmalı ve de menume ekleyecegim veya şunu şöyle yap diyeceğiniz bir şey varsa önerileri açığım teşekkürler
Bugün akşam ezanına kadar tuttuğum oruç bozuldu.Çok üzüldüm yaBenimde regl yakın bugün yarın bekliyom ama gelmiyo inatla
Ben ara verdim ama çocuklar ve esim için devam.Sahura patatesli yumurta yapacaktım. sizde patates kızartmasını gorunce vazgeçtim bende patates kızartması yapayımKızlar hepinize iyi geceler Benim ilk defa sahur menüm
Patates kızartması
Biber kızartması
Haşlanmış yumurta
Peynir
Salçalı zeytin
Krep
Menemen
Bide diğer kahvaltılık
Hepinize afiyet olsun
Ya hem yoğurtlu meze hemde börek dediğiniz gibi aklıma geldi ancak misafirlerim borekten yemezler muhtemelen çünkü onlara göre tam iftarlik değil gibi bir de aklıma yoğurtlu meze yerine koz biber salatası geldi ekstra o nasıl olur sizce veya yoğurtlu meze sizce ne ekleyin ayran var diye ondan vazgecmistimİkinci tatlıya bence de gerek yok, zaten ana yemeğin yarısında tıkanıyor insan. Tatlıya zor yer açıyorum ben çoğunlukla. Fellah köftesi yerine başka bir şey yapabilirsiniz belki ana yemek zaten İzmir köfte. Çok köfte köfte yani :) Biber dolma zeytinyağlı olacak sanırım, gözüm yoğurtlu bir meze aradı benim daha ferah bir meze yapabilirsiniz fellah köfte yerine. Bir ara sıcak ekleyebilirsiniz belki, börek gibi.
Fellahla biber dolmayi ortalara koyacağım ayrı tabaklara değilde sunumluİkinci tatlıya bence de gerek yok, zaten ana yemeğin yarısında tıkanıyor insan. Tatlıya zor yer açıyorum ben çoğunlukla. Fellah köftesi yerine başka bir şey yapabilirsiniz belki ana yemek zaten İzmir köfte. Çok köfte köfte yani :) Biber dolma zeytinyağlı olacak sanırım, gözüm yoğurtlu bir meze aradı benim daha ferah bir meze yapabilirsiniz fellah köfte yerine. Bir ara sıcak ekleyebilirsiniz belki, börek gibi.
Bı de yarım yeşil elmaHayırlı sahurlar herkese
Bugünkü menüm
Çorba
Krep
Kahvaltılık
Haşlanmış yumurta
Sütlü çılbır
Çay
Kendime ise
Peynirli Krep tost
Domates salatalık
Haşlanmış yumurta
Ayran
Herkese bereketli sahurlar
Bu yorumu görünce domates ve salatalıktan oluşan sahur menümden utandımKızlar hepinize iyi geceler Benim ilk defa sahur menüm
Patates kızartması
Biber kızartması
Haşlanmış yumurta
Peynir
Salçalı zeytin
Krep
Menemen
Bide diğer kahvaltılık
Hepinize afiyet olsun
bende köz biber patlıcan salatası güzel olur dicektim siz düşünmüssünüz :)Ya hem yoğurtlu meze hemde börek dediğiniz gibi aklıma geldi ancak misafirlerim borekten yemezler muhtemelen çünkü onlara göre tam iftarlik değil gibi bir de aklıma yoğurtlu meze yerine koz biber salatası geldi ekstra o nasıl olur sizce veya yoğurtlu meze sizce ne ekleyin ayran var diye ondan vazgecmistim