Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım laleemmAmin inşallah canım. Allahım razı olsun inşallah.
Allahım tüm yavrulara sağlık mutluluk versin inşallah.
Büyük Rabbim sana ve senin gibi evlat isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en yakın zamanda. Burada mutlulukla anlatacağın günleri görelim inşallah. Uyku saatlerini,mama saatlerini takip ettiğin,ek gıdaları araştırdığın,ayına/yaşına göre kıyafet baktığın günleri nasip etsin inşallah.
Allahım en yakın zamanda gönlüne göre versin inşallah canım benim.
Kocaman sarılıyorum sana.
sevindim iyi geçtiğineHaha güzel geçti ya iyi çocuk. Tatlı canınızı çektirmek gibi olmasın fıstık sarma getirmiş, ben çok severim (kesin kardeşim kopya vermiştir) ama ondan artı puan. Heyecanından yemekleri yiyemedi doğru dürüst, ama her yemeğe iltifat etti dedim güzel değilse söyleyebilirsin bozulmam ona da ayrı gerildi şaka yapmıştım oysa. Efendi işinde gücünde çocuk, haklarında hayırlısı olsun diyelim ehehe.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah canım arkadaşım.canım laleemm
çookk amiinnn ne güzel dualar bunlar , Allahım razı olsun ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah, mevlam neylerse güzel eyler
bende sana kocaman sarılıyorum canımm
Van'liyimSen nerelisin ben seni mart ayı grubundan hatırlıyorum
aminn canım beniimmm,Allahım hepimizden razı olsun inşallah canım arkadaşım.
Sen de kendine hep böyle dua et.
Biz kocamla ikimiz hep bu şekilde dua ederdik.
Seni bundan sonra dualarıma katıyorum,inşallah hayırlısıyla iyi haberlerini alalım.
Lale hanımcım, ailece tarhanaya düşkünsünüz diye dikkatimi çektiği için soruyorum.Oooo geldik Perşembeye ne tatlı!!!
Allahım hepimizin gönlümüzdeki anlatıp anlatamadığımız hayallerimizin gerçek olmasını nasip etsin inşallah.
Kaç gündür canım limonata istiyordu. Kocam da geliyor,yavruyu anca 1 saat görüyor,utanıyordum söylemeye. Hazır limonata da çok şekerli geldiği için de söylememiştim. Dün akşam kocam geç gelecekti,onu beklerken instagramda Pınar Altuğ Atacan’ın profilinde “ev yapımı limonata” tarifini gördüm. Kocamın tarifine göre çok daha kolay. Gece kocam gelince rica ettim. Hemen yaptı. Allahım razı olsun inşallah. Çok çok mutlu oldum tadı da harika oldu! Israrla tavsiye ediyorum!!!
Bugünkü iftar menümüz;
Tarhana çorbası. Yine,yeni,yeniden!!!
Köfte.
Patates,biber kızartması.
Sarımsaklı yoğurt.
Dileyen arkadaşlara ketçap mayonez.
Ben sarımsaklı yoğurt tercih ediyorum. Yoğurdu zaten sadece bu şekilde tüketebiliyorum.
Salata. İçine kayınvalide bahçesinden marul,taze soğan,roka koyayım da kocacım sevinsin!
Bol su!!!
Ramazan girdiğinden beri ilk defa köfte yiyeceğiz inşallah. Ben pide,lahmacun ve köfte dışında et,kıyma yiyemiyorum. İnşallah bu akşam yemek nasip olur.
Tatlı olarak da anne muhallebisi.
Belediyeden yavruya süt gelince ilk gelen sütleri dağıtıp kalan 1 paketle anneciğimin tarifi muhallebiyi pişirecektim. Nasip olmadı. Bugün kalktım yaptım çok şükür. Sanki biraz sıvı oldu,yoğunlaşır inşallah. Anneciğim bu muhallebinin içine limon kabuğu rendelerdi, ben de yaptım. Güzel olmuştur inşallah.
Sahur menümüz;
Mücver-komşumuz verdi,az önce.
Saç örgülü kurabiye-mücver veren komşumuz verdi gene.
Yumurtalı patates salatası-kocama.
Çay-kocama.
Limonata-tabii ki bana!!!
Kahvaltılıklar.
Kuruyemişler ve hurma.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı,dualarımızı,namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Bende bozmadım zaten bozmayada vakit kalmadıben de ikindide oldum ama bozmadım. annem öğleni geçince bozmayın oruç gibi devam edin der. günün hürmetine.
Evet bozun oruçlu gibi davranmayın diyende varBen hep ezana 5dk kala oluyorum son zamanlar. Kimi regl olunca bozun diyolar mesela öyle denk gelince ikilemde kaliyorum