bunu istagramdan baktım sayfasında bulamadımbenim bugün sahurum yoktu
iftar vakti de kursta olacağım için çıkışta bi çorba içerim gelmeden çünkü 8.30 da bitiyor kurs. ilk 2 3 gün zor geçiyor benim sonra devam etse bile ben oruçlu gibi davranıyorum. Niyet etmiyorum sadece.
Allah herkesin orucunu ibadetini duasını kabul etsin. Amin
Bir de şöyle bir şeye denk geldim. paylaşmak istedim.
Fellah koftesi varken bisey yemem ben sahsenBen akşama fellah köftesi yapıcamYanına ne yapsam bilemedim, eve gittim yaptım diyene kadar anca yetişir zaten.
Allah bagislasin insallah. Darisi artik bana ve benim gibi bekleyenlere. Vaktinde saglik sihhatle gelsinlermaşallah size orucunuzu tutuyosunuz ne mutlu Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğinize kavuşmayı nasip etsin benimde kızım doğum yaptı 23 ocakta bi torunum var çok tatlı kuzum benim
amin canım seninde ilk bebeğinmiAllah bagislasin insallah. Darisi artik bana ve benim gibi bekleyenlere. Vaktinde saglik sihhatle gelsinler
bende açılıyor. belki isimle girdiyseniz yanlış yazılmış olabilir.bunu istagramdan baktım sayfasında bulamadım
sağlıkla selametle kavuşun inşallah. tüm bekleyenler ve gün sayanlar. AminAllah bagislasin insallah. Darisi artik bana ve benim gibi bekleyenlere. Vaktinde saglik sihhatle gelsinler
ben hiç yemedim yapmasınıda bilmem güzelmi okadarFellah koftesi varken bisey yemem ben sahsenelinize saglik
Evet ilkamin canım seninde ilk bebeğinmi
Aminnn Allah razi olsun cok tesekkur ediyorumsağlıkla selametle kavuşun inşallah. tüm bekleyenler ve gün sayanlar. Amin
sayfayı buldumda paylaştığınızı göremedim sayfadabende açılıyor. belki isimle girdiyseniz yanlış yazılmış olabilir.
Valla ben bulgurla yapilar herseyi cok severim yogurt da vazgecilmezimdir e ikisi bir arada olunca daha ne olsunben hiç yemedim yapmasınıda bilmem güzelmi okadar
Sebzeli mi bilmiyorumLale hanımcım, ailece tarhanaya düşkünsünüz diye dikkatimi çektiği için soruyorum.
Nasıl yaparsın tarhanayı?
Sebzeli midir tarhanan?
Sarımsak, kıyma, et-tavuk suyu vs katar mısın?
Tarhana candır yaaa bende çok severim sebzeli yaparım bende çok bu sene yapamadım ama seneye yapcam kesinSebzeli mi bilmiyorumPinhan Hanımcım.
Kayınvalide nasıl yapıyor hiç bilmiyorum.
Dümdüz tarhana seviyorum ben. Salça ve yazın hazırlanan şişe domatesiyle zeytinyağını kavurup normal su ekleyip karıştırıyorum. Tarhanayı katıp kaynatıyorum.
O kadar.
O kadar çok o kadar çok seviyoruz ki kahvaltıda bile önce tarhana olur bizde. Her gün üşenmeden taze taze yaparım. Yazın aşırı sıcaklar haricinde her gün çorba pişer.
Kayınvalidem bile kendi çorbasını bizim kadar yapmıyordur.
Neden iki ayrı yemek pişiriyor merak ettimSelamlar herkese
Bugünun yemeği
Kara lahana yemeği
Mısır ekmeği
Çorba
Sebzeli bulgur pilavı
Kuru fasulye (her zaman fiks )
Kendim için
Zencefilli mercimek çorbası
Kendini tavuk fajita sanan ya da spagetti sanan kabak fajita
Yoğurt
Çok teşekkür ederim.Tarhana candır yaaa bende çok severim sebzeli yaparım bende çok bu sene yapamadım ama seneye yapcam kesin
Afiyet şifa olsun
Hayırlı iftarlar
Çokcandan çok içten birisin o kadar belli ki bazen yorumlarına da denk geliyorum rabbim gönlüne göre versinÇok teşekkür ederim.
Hepimize şifa olsun inşallah, hepimizin iftarımız hayırlı olsun inşallah arkadaşım.