Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

İnsanların bir anda bu durumu unutması zoruma gidiyor..gündemin değişmemesi lazım..ne zaman düzelir bilmiyorum

İnşallah canım
Aslında benim yarım bırakan eşimin bizimle olmaması zor durumda hala deprem bölgesinde olması. Belki yanımda olsa bu kadar elim kolum kırılmaz
Sağ olun ne diyelim bunuda yaşamak varmış.

İnsanların bir anda bu durumu unutması zoruma gidiyor..gündemin değişmemesi lazım..ne zaman düzelir bilmiyorum
Yaşadığımız yerin yıkılmış olması zorumuza gidiyor. Umudumuz bile kalmadı. Dik durmaya çalışıyorum Çocuklarım için ayakta kalmaya çalışıyorum. Umarım dayanabilirim.

Allah feraha çıkarsın İnşaallah
Çok çok üzüldüm gerçekten diyecek birşey bulamıyorum

Bu geçici bir hasret nevreste hanımcım, Allah ölüm ayrılığı vermemiş şükürler olsun
Su akar yolunu bulur elbet yine birlikte aynı çatı altında olacaksınız

Dua edin bizeArada sizi sıkacağı mazur görünToparlanmamız zaman alacak
Estağfirullah o ne demek
Tam aksine sıkıldığınızda boğulduğunuzda yazın yarenlik edelim. Belki de bizim görevimiz de budur sizlere karşı kim bilir….zaten bir işe yaramıyoruz bari bu kadarını yapalım

Bu yüzden herşeyi bize anlat dedimya
Duyurabildiğimiz kadar gerçekleri duyuralım, herkesin huzuru kaçsın, herkes elini taşın altına koysun, birileri nasıl masum canları taş altına koyduysa öyle….

Bu yüzden herşeyi bize anlat dedimya
Duyurabildiğimiz kadar gerçekleri duyuralım, herkesin huzuru kaçsın, herkes elini taşın altına koysun, birileri nasıl masum canları taş altına koyduysa öyle….
Yazacam ve foto atacam size yarın başka yere yardım dağıtacagım..içimi ancak bu şekilde rahatlatıyorum insanlara yardım ederek çocukları sevindirerek

Ben de öyle idim. Baş ağrılarım, göz ağrılarım...
Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar ağlamadım.
Hiçbir yakınım etkilenmedi, öyle de uzağım bölgeye.
Bölgeye uzağız da insanlığa uzak değiliz hamdolsun.
Evdeki işi gücü çoluk çocuğu epey ihmal ettik, baktık sağlık elden gidiyor biraz kendimi çektim izlemekten dinlemekten. Payımıza düşenleri kattık heybemize yolumuza öyle devam ediyoruz.
İnsan bazen rüya olsun istiyor her şey ama imtihan dünyası, bu da geldi güzel memleketimizin başına.
Bunu da atlatmak nasip olsun. Yaralar sarılsın, eskisi gibi olmaz ama en azından yaşam devam etsin güzelim bölgede, o yeter.

Hayırlı geceler herkese.

Misafirim vardı bugun , mercimek cofbası,tepsi kebabı,nohutlu pirinc pilavı,salata,yogurtlu patlıcan mezesi yaptım. İftarda...

Sahurda ise
Şimdi hazırlıcaz
Domates salatak yeşillik bolca,
2 Biber 1 adette oatlıcan közlicem ocakta
yeşil zeytin salatası bol zahterli veeksili.
Bide buzlukta süzme yogurtlu D börek vardı çıkardım ısıtırım.
Çay.

Evet gerçekten öyle sahur menüsünü yazmak hiç içimden gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…