Ay sihil Mahsi çok severim tadı enfes olur afiyet olsun şimdidenSelamlar, bugün risk alıp ilk defa deneyeceğim bir yemek yapıyorum :) Umarım güzel olur
Domates çorbası (dünden)
Şıhıl mahşi (dolmaların şahı diyorlarmış, o kadar merak ettim ki hemen kabak alıp denemek istedim)
Yoğurtlu semizotu salatası
Ve tabii, güllaç (dün yaptım ama eşim yiyemedi, bugün yiyebilir umarım hehe. biraz sütü çekmemiş bunu da ilk kez yaptım ama nerde hata yaptım bilemedim neyse)
Herkesin ellerine sağlık, hayırlı iftarlar diliyorum
mıhlama birkaç haftadır benimde aklımda. dur bakalım ne zaman yapıcamHerkese Merhaba
Bugün kızlar kurstaki hoca ve öğrencileri ile iftara gidecekler.
Oğlumda mıhlama, patates kızartması istiyor.Bir nevi kahvaltı yapacağız.
Dünden tulumba tatlımız var.
Hayırlı iftarlar
Oğlumda çok istedi. Sahurda yemezler hadi iftara yapayım dedim. Ben oruç değilim zatenmıhlama birkaç haftadır benimde aklımda. dur bakalım ne zaman yapıcam
Ah canım buyur gel beraber olsun inşallah.Akşama size gelmek isterim menü efsanedavetsiz yabancı misafir kabul eder misiniz şaka şaka afiyet bal şeker olsun canım
Yemiş kadar oldum çok teşekkür ederim arkadaşım.Keşke sizde ikram etmek mümkün olsaydı
Çok isterdim
Rica ederim.Fena olmadı, çok teşekkür ederim
Allah razı olsun düşünmeniz yeterliAh canım buyur gel beraber olsun inşallah.
Bizim menüler arkadaşların yanında ne ki?
Bizim hep az çeşit hep kolay hatta bazen hazır yiyecekler bazen komşulardan/kayınvalideden topladıklarımız.
Yemiş kadar oldum çok teşekkür ederim arkadaşım.
Rica ederim.
..............................
Bu gece de ne çay içildi bu evde!!!
Allah'ım bereket versin inşallah!
Kahramanmaraş ta mı yaşıyorsunuz?Biz eşimle bağa geldik o yüzden iftarımız piknik usulü olacak biraz;
Mangal et-sucuk
Salata
Yoğurt
Eşime kola bana meyve suyu
Soğuk baklava
Hayırlı iftarlar
Pare hanımcım sizin bebeğiniz yok mu?Dün evde değildim
Bugün evde tek başınayım
Canım pişi istedi ama kızartmalı yasak en az 1 ay
Bende kendime çay demledim tost yaptım biraz çorba vardı çay demledim
Tatlım tahin pekmez yaptım
Ezanın okunmasına 6 dk var
Kendi başıma.iftar yapicam Rabbim hepimizin orucunu kabul etsin inşallah
Eki Görüntüle 3223759
Ben hem sigara bağımlısıyım hem de çayAh canım buyur gel beraber olsun inşallah.
Bizim menüler arkadaşların yanında ne ki?
Bizim hep az çeşit hep kolay hatta bazen hazır yiyecekler bazen komşulardan/kayınvalideden topladıklarımız.
Yemiş kadar oldum çok teşekkür ederim arkadaşım.
Rica ederim.
..............................
Bu gece de ne çay içildi bu evde!!!
Allah'ım bereket versin inşallah!
Yok canım.bebegim inşallah Allah söyletmiştirPare hanımcım sizin bebeğiniz yok mu?