Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Sahura paçanga böreği yapıcam, çok canım istedi. Eşime sordum, sen ne yaparsan yerim fark etmez bana dedi de inşallah susatmaz

Açma hamurunun büyük bir kısmını çocuklar istediği için mini pizza yaptım
Her ikinizin de ellerine sağlık arkadaşlarım.

En sevdiğim yiyecekleri yapıyorsunuz.

Harika olmuşlardır inşallah.

Bizimde arkadaşlarımız ile sahur yapmak klasiklerimizdendir.
Dışarıda yapıyoruz yalnız biz.

Ramazan ayı sahuruyla - iftarıyla kalabalıkta anlamlı geliyor bana hep

Ay ne tatlı ya!

Sahurda değil de eskiden iftara önce aile büyüklerini sonra komşuları daha sonra da arkadaşlarımızı davet ederdik. En son da biz giderdik davetlere. Çok eğlenceli olurdu.

Bebemiz gelince bıraktık bu işleri. Yemesi,banyosu,uykusu derken düzenimizi bozmak istemem hiç kimseye de yük olmak istemem.

Biraz yogun günlerdeyim canim normalde gunduz hazırlıyorum börek falan ama fırsat olmuyor bu aralar.

Sevgi dolu pazarlar olsun inşallah hepimize!!!

Yavruyu besleyip uyutup dinlenmeye geçtik. Pazar günü evde olmayı çok seviyoruz. Gerçi biz de hep evdeyiz. Çok asosyaliz galiba.

Öğleden sonra nasip olursa pazara çıkmak istiyoruz. Hava güneşli,bir hava alırız,belki canımız bir şey çekerse alırız dedik.

İftar menümüzü de planladık.
Tarhana çorbası. Sonunda kavuştuk. En sevdiğimiz çorba bu. Hemen her akşam içilir. Ramazan geldi,anca yeni pişti,az önce pişirdim, mutlulukla yemek nasip olsun inşallah.
Dışarı çıkmışken ayıptır söylemesi pideciye uğramak istiyoruz.
Peynirli pide.
Patatesli pide.
Lahmacun.
Ayran.
Fanta.
Çay. Bugün benim de canım çay istiyor.
Salata. Bol bol soğan yemek istiyorum bugün.
Bol su!!!
Burma kadayıf tatlısı.

Geçen hafta gördüm pazarın orada değişik değişik tatlılar vardı,şimdi aklıma geldi,görünce canım çeker,alırız inşallah.

Sahuru unutmuşum onu da ekleyeyim hemen;
Patatesli pide ayırmak istiyorum.
2şer kaynamış yumurta.
Peynir.
Ceviz,badem,hurma.
Çay.

Apartman bahçesinde temizlik var bugün. Otlar temizleniyor,ağaçlar dikiliyor,bahçıvanlar oruç değilmiş. Kocam çay,kahve servisi yapıyor devamlı. Öğleden sonra da meyve verelim diyoruz.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Son düzenleme:
Ben de şimdi büyük kızımla kalkıyorum sahura. Eşim kalkmıyor. Allah sana da nasip etsin inşallah tuttukları oruçlar da daim olsun evlatlarımızın

İyi pazarlar herkese
Sabahtan pazara gidip bitirdik alışveriş balık da aldık.
Akşama tavada dil balığı bol yeşil salata kremalı mantar çorbası ve yine pazardan aldığım yer elması var. Zeytinyağlı yapacağım çok severim
Sahurda ev lavaşına kaşar çemenli iç ile tost yaptık yanına da kaşarlı omlet çay vardı ama sadece çay içtim yiyemeden kalktım kız yedi hepsini

Ben de şimdi büyük kızımla kalkıyorum sahura. Eşim kalkmıyor. Allah sana da nasip etsin inşallah tuttukları oruçlar da daim olsun evlatlarımızın
Allahım senin de kızının da oruçlarınızı kabul etsin inşallah.

Amin inşallah arkadaşım.

Hani oruç tutmaları,namaz kılmaları harika da Allahım biliyor ya hevesli olmaları çok hoşuma gidiyor. Sahur çok heyecanlı bir zaman dilimi mesela onu hissetmesi çok hoş…

Amin

Bu arkadaş grubumuzda şu an 2 hamile var, biri de benim, umarım bizimkini arada da olsa devam ettirebiliriz siz de bebişi hayırla büyütüp daha kalabalık sofralara kavuşun inşallah

Bu arkadaş grubumuzda şu an 2 hamile var, biri de benim, umarım bizimkini arada da olsa devam ettirebiliriz siz de bebişi hayırla büyütüp daha kalabalık sofralara kavuşun inşallah
İnşallah arkadaşım. Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.

Bizim bir şikayetimiz yok çok şükür.

Bizim bebek kendi odası dışında uyumaz, o yüzden zaten olmayan sosyal hayatımız iyice sıfırlandı.

Belki sizin bebeğiniz gittiğiniz yerde uyumlu olur,o da gezmelere eşlik eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…