Amin inşallah canım. Allahım razı olsun inşallah arkadaşım.Olur olur
Oyyy yaradana kurban Allahım sağlıklı ömür versin analı babalı büyütsün
Aaa ne tatlı!Haftamız güzel olsun hayırlı haberler alalım inşallah
Dünden kalan balık
Portakallı kereviz
Tarhana çorbası
Makarna kıymalı veya yoğurtlu
Tatlı browni yaptım dün bir de cumartesi Fransız milföy tatlısı yapmıştım. Aşırı lezzetli
Hamileyken oruç tutmasan daha iyi olur enfeksiyon nedeniyle çok çektim susuzluk nedeniyle ilk çocuğumda oruç tutmuştum ikinci hafta başladıydı sonrasında tutarsın zatenMutlu huzurlu bereketli haftalar hepimize
Bende bugün kendimi denemek istedim doktorum izin vermemesine rağmen ama bizim ufaklık içerde şimdiden çok acıktı tekmeleyip duruyorbenim bugünkü iftar menüm
Şehriye çorbası (dünden)
Fesleğenli makarna
Köfte patates
Salata (bol yeşillikli)
Tatlı yapmayı da almayı düşünmüyorum çünkü kendimi durduramıyorum çok kilo alıyorum
Evet benim de geçmeyen bir enfeksiyonum var malesefHamileyken oruç tutmasan daha iyi olur enfeksiyon nedeniyle çok çektim susuzluk nedeniyle
iyileştiğinize sevindim Lalem çok şükür bin şükürHepimize sağlık,huzur,umut dolu haftalar olsun inşallah!!!
Hepimizin sağlığı sıhhati yerindedir inşallah.
Biz iyiyiz çok şükür. Burada dünden beri sıcacık bir hava var. Akşama çok soğuk geliyor diyorlar hayırlısı inşallah.
Yavrumuzun doktor kontrolü vardı, çok şükür iyi geçti. Eve geldik,kendisini besleyip uyuttum,yattım şimdi Müge’nin karşısına.
Bugünkü iftar menümüzü dünden hazırlamıştık. Hastane dönüşü çok yorgun oluyorum o yüzden hastane günleri hiç iş yapmak istemiyorum. Hep bu şekilde planlama yapıyoruz kocamla.
İftar menümüz
Tarhana çorbası.
Komşular benim pişirdiğim tarhanayı çok beğeniyorlar. Artık gaz vermek için mi mutlu etmek için mi söylüyorlarbilmiyorum da iftardan yarım saat önce herkese birer çanak vereceğiz inşallah.
Zeytinyağlı,baharatsız,limonlu yaprak sarması-bana.
Kıymalı,baharatlı,limonlu yaprak sarması-kocama.
Mercimek köftesi-komşudan.
Bol su.
Cevizli baklava-kocam getirecekmiş. Çikolatalı pasta diye tutturdu,zor ikna ettim.
Çok tatlı kocam ya! Her şeyi yemek istiyor,kıyamıyorum…
Sahur menümüz;
Lorlu omlet
Ceviz,badem,hurma.
Kuru incir,kuru kayısı,kuru üzüm.
Kahvaltılıklar
Çay,çay,çay!!!
Bizim menümüz gene çok hafif kaldı ama olsun doyuyoruz, Allahım bereket versin inşallah.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda…
Geçmiş olsun dikkat et kendine de bebeğine deEvet benim de geçmeyen bir enfeksiyonum var malesef
Teşekkür ederim çok riskli bir gebelik sürecim olmuştu şimdi çok şükür ki atlattım oyüzden çok dikkat etmem gerekiyorGeçmiş olsun dikkat et kendine de bebeğine de
Çok şükür bugünlerimize canım benim.iyileştiğinize sevindim Lalem çok şükür bin şükür
Allah dermansız dert vermesin
menün az olur mu yeterli bence benim de diğer arkadaşlara göre az. Ama iftara bir saat kala eve ancak gidince
bu kadar oluyorona da bin şükür
merhaba lale hanım. eski forum zamanlarından bilirim sizi. Arkadaşlar geçmiş olsun diyorlar ciddi birsey yoktur umarım. kuzunuz da analı babalı büyüsün inşallah.Çok şükür bugünlerimize canım benim.
Zor dönemler yaşadık,Allahım hiç kimseye yaşatmasın inşallah.
Geçen hafta iyi bir doçent doktor bulduk. Son MR sonuçlarımı beğenmedi. “Kemikler yanlış kaynamış,hayat boyu ağrın olur” dedi ama olsun, ben kafama takmıyorum, hiç kimseye muhtaç olmadan tuvalete gidebiliyorum ya bana yeter. Kocam çok üzüldü, onu teselli ettim 50 saat.
Sen çalışıyorsun canım arkadaşım. Çalışırken hem ayrı zor hem de çok zevkli oluyor oruç tutmak. İyi bilirim. Allahım güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.
Amin cümlemizinAllahım hepimizden razı olsun inşallah arkadaşım.
Afiyet şifa olsun inşallah. Allahım kabul etsin inşallah.
En sevdiğim şeylerin bir arada olduğu bir menü.Helloo,
Benim menümde de;
- Domates çorbası
- Kuru dolma (patlıcan-biber-kabak)
- Beyti kebabı
- Salata
- Tatlı olarak da Çilek ve muzlu Sultan Sarma :)