Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Aaa ne tatlı!

Hem kolay hem de lezzetli bir tatlıya benziyor.

Ellerine sağlık arkadaşım.

Mutlu huzurlu bereketli haftalar hepimize
Bende bugün kendimi denemek istedim doktorum izin vermemesine rağmen ama bizim ufaklık içerde şimdiden çok acıktı tekmeleyip duruyor benim bugünkü iftar menüm
Şehriye çorbası (dünden)
Fesleğenli makarna
Köfte patates
Salata (bol yeşillikli)
Tatlı yapmayı da almayı düşünmüyorum çünkü kendimi durduramıyorum çok kilo alıyorum

Hayırlı günler
Bugün iftar menüm

Patates çorbası
Dün buranın pazarına gittik. Taze toplanmış minik minik ıspanaklar vardı. Bir teyze bahçesinden toplamış satıyordu. Ondan aldık bugün Ispanaklı gözleme yapacağım.

Tatlı olarak çikolatalı puding yaparız. Çok ağır olmasın çocuklar tatlı bir şeyler yesin
Herkese hayırlı iftarlar

Hamileyken oruç tutmasan daha iyi olur enfeksiyon nedeniyle çok çektim susuzluk nedeniyle ilk çocuğumda oruç tutmuştum ikinci hafta başladıydı sonrasında tutarsın zaten

iyileştiğinize sevindim Lalem çok şükür bin şükür
Allah dermansız dert vermesin
menün az olur mu yeterli bence benim de diğer arkadaşlara göre az. Ama iftara bir saat kala eve ancak gidince
bu kadar oluyor ona da bin şükür

Çok şükür bugünlerimize canım benim.

Zor dönemler yaşadık,Allahım hiç kimseye yaşatmasın inşallah.

Geçen hafta iyi bir doçent doktor bulduk. Son MR sonuçlarımı beğenmedi. “Kemikler yanlış kaynamış,hayat boyu ağrın olur” dedi ama olsun, ben kafama takmıyorum, hiç kimseye muhtaç olmadan tuvalete gidebiliyorum ya bana yeter. Kocam çok üzüldü, onu teselli ettim 50 saat.

Sen çalışıyorsun canım arkadaşım. Çalışırken hem ayrı zor hem de çok zevkli oluyor oruç tutmak. İyi bilirim. Allahım güç kuvvet versin inşallah arkadaşım.

merhaba lale hanım. eski forum zamanlarından bilirim sizi. Arkadaşlar geçmiş olsun diyorlar ciddi birsey yoktur umarım. kuzunuz da analı babalı büyüsün inşallah.
2 sene önce canımızı babamızı kaybettik çok girmedim kadınlar kulübüne . cevap vermek zorunda değilsiniz. yanlış bisey sordumsa affola

Bugün menüm

Domates çorbası malzemeleri közledim
Tavuk tantuni
Pirinç pilavi
Çoban salata
Tatlı Güllaç

Ve çay çay gelsin çaylar

Herkese Rabbim ağız tadı huzur sağlık versin orucumuzu kabul etsin
Bereketini bol versin
❤❤⚘

Bugünkü menüm
Mercimek çorbası
Bulgur pilavı ve airfraya mangal sosu yapıp tavuk aticam. Bugün hafif oluyor menüm çünkü yarın misafirlerim var bir yandan onlara hazırlık yapıyorum.
Yarınki menum
Çorba
Havuç Tarator,Barbunya Pilaki,Kırmızı biber mantar mısır dan oluşan bir meze
Börek
Salata
Hünkar beğendi yanına pirinç pilavı
Sütlaç

Selam hanimlar. Yoğunluktwn bu sene buraya da pek bakamıyorum.

Sahurda dünkü yemekler.

İftar menümüz
Minik köfteli kremalı yıldız şehriye çorbası (Dünden)
Fırında tavuk, patates, soğan (Oğlum istedi)
Mevsim salata
Ev yoğurdu
Limonata, kola
Tulumba tatlısı, kurabiye

Selamlarrr. Bugün iftara

Kremalı mantar çorbası
Fırında köfte ve elma dilim patates
Kabak havuç tarator (şıhıl mahşimden kalan kabakları değerlendiriyorum eheh)
Güllaç var.

Herkese şimdiden afiyet olsun, hayırlı iftarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…