- 15 Haziran 2016
- 7.705
- 20.416
- 38
Afedersiniz yanlış hatırlamışımYok canım.bebegim inşallah Allah söyletmiştir
Ama öncesi evlenmen gerekir tabiki
Hayır KayserideyimKahramanmaraş ta mı yaşıyorsunuz?
Çay ve kahveye sigarayla beraber ara vermiştim 9 sene oldu.Ben hem sigara bağımlısıyım hem de çay
Seylan çayından başkasını da asla içemiyorum
Sigarayı bırakırım çayı bırakamam o derece çaydanlık bitmeden de bırakmam
Siz her akşam demlemiyor musunuz?
Allahım hepimizden razı olsun inşallah arkadaşım.Allah razı olsun düşünmeniz yeterlibende kolaya kaçtım kahvaltılık indirdim komşum lazanya ve soğuk baklava yolladı çaya da misafirliğe gittim ordan da Bi Kadıköy Üsküdar turu attık geldik
Lale hn sizin beybi kaç aylık?Çay ve kahveye sigarayla beraber ara vermiştim 9 sene oldu.
Evvelki sene gebelikte arada canım çay istedi,bir iki bardak içtim. Sonra gene unuttum. Şimdi arada içesim oluyor. Garip kocam çay çok sever,ben içersem içer. Tek başına istemezmiş.
Merhaba ,Ben hem sigara bağımlısıyım hem de çay
Seylan çayından başkasını da asla içemiyorum
Sigarayı bırakırım çayı bırakamam o derece çaydanlık bitmeden de bırakmam
Siz her akşam demlemiyor musunuz?
bugünkü iftar menüm;Günaydın herkese :))
İftar için kopya çekmeye geldim :))))
bugünkü iftar menüm;
Domates çorbası
semizotu
dünden az kalan taze fasülye
havuç tarator (oda dünden)
yaparsam birde salata
yıkanmış yeşil soğan
sende sağol canımEt sulu mercimek çorbası ve kıymalı makarna var dünden yanına taze fasulye olur bak buzlukta olacak, sağolasın
14 ay oldu şükürler olsun inşallah Büyük Rabbime…Lale hn sizin beybi kaç aylık?
Afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım.Sahurda ağırlık olarak salatalık yemeye karar verdim , ilk 4 günde çok şiştiğimi hissettim çünkü.
Akşamki yemek alışkanlığım için bir değişiklik yok şimdilik. Akşama mercimek çorbası olabilir , patlıcan musakka, tel şehriyeli pilav ve cacık diye düşünüyorum. Tatlı yapmayı düşünmüyorum belki hazır alırız. Herkese bol sevaplı bir gün diliyorum, mutlu iftarlar
Olur olur14 ay oldu şükürler olsun inşallah Büyük Rabbime…
29+5’te geldi kendisi.
Çok kısa bir gebelik yaşadığım için Ramazan ayına lohusalığım bile denk gelmedi. Geçen sene de oruç tutabilmiştim, kullandığım bazı ilaçlar yüzünden süt vermeme izin vermediler. Çok şükür şu fani ömrümde oruç tutamadığım günler sayılıdır.
Bir de
Hanım demesek olur mu?