bizim de derin dondurucuda da var peynirlisi. ama hipodan dolayı sahurda 1 tane bile yemeye korkuyorum.Bende bugün yufka aldım peynirli ve patatesli sigara böreği sardım attım buzluğa biraz biraz çıkarırım sahur için çeşit olur
Ben kiloma nasıl sahip çıkacağım bilmiyorum daha doğuma 3.5 ay var ve ben çok kilo aldım durduramıyorum kendimibizim de derin dondurucuda da var peynirlisi. ama hipodan dolayı sahurda 1 tane bile yemeye korkuyorum.
6 aydan sonra hızla kilo alınır. asıl önemli bölüm oBen kiloma nasıl sahip çıkacağım bilmiyorum daha doğuma 3.5 ay var ve ben çok kilo aldım durduramıyorum kendimi
Tam buğday ekmeği yiyorum zaten beyaz ekmek çok yediriyor diye doktorumla konuşmam lazım bana diyet listesi versin yoksa 80 kilo ile doğuma gideceğim bu gidişle şuan 66 kiloyum6 aydan sonra hızla kilo alınır. asıl önemli bölüm otabi arada pide olur ama bence tahıl ekmeklerini sadece 1 dilim olarak tercih et canım.
Doktor bu neeeeKarışık dolma ocağa girmeye hazır. Eki Görüntüle 3222951
Afiyet olsun ablacımSahur menümüz
Haşlanmış yumurta
Kahvaltılıklar
Çay, su
Hayırlı sahurlar
Hayırlı sahurlar canommSahur da;
Menemen
Kahvaltılık
Meyve
Çay
Hayırlı sahurlar
Sağol perişkomm, sizedeHayırlı sahurlar canomm
Sağ ol canım benimAfiyet olsun ablacım
Teşekkür ederimDoktor bu neeeebu postta da keşke İnstagram da ki gibi hassas içerik olabilir butonu eklense. Valla canımız çekiyor. Allahtan kocalar grupta değil de görmüyorlar. elinize emeğinize sağlık valla
Biz de dünden kalan yemek ağırlıklıydı
Mercimek çorba
Pirinç pilavı
Taze fasülye
Havuç tarator
Et kavurma ekledim yanına
Salata
Yazdan üzüm hoşafı kalmıştı bi de o
Şükür bu güne