Cık cık cık. Ne biçim koca O, eşi uyurken sofra hazırlıyor. Kalk lan karı sahur geliyor diye çağırması lazımdıKoltukta sızıp kalınca eşim birey hazırlamış sofrayı
Benim için haşlanmış yumurta, kendisi için tavada yumurta
Şehriye çorbası yapmış
Kahvaltılık
Yeşillik, domates, salatalık
Çay
Alerji ilacı
Su
Kapanış
Allah olmayana da versin, cümleten hayırlı bereketli sahurlar
Cık cık cık. Ne biçim koca O, eşi uyurken sofra hazırlıyor. Kalk lan karı sahur geliyor diye çağırması lazımdıÇok pis kınadım. (Kınayayım da başıma gelsin )
Sofrayı da bırak, uykun açılmadan yat ben toplar yatarım dedi. Ben elimde telefon yataktayım, o da mutfakta
Maşallah, Allah gönlünüze göre versin.Maşallah. Eşim yemek için soğan doğrasa, veya kızartma ya yardım etse icat bulmuş gibi havaya giriyor Ama ileride oğlumda aynı performansı eşi için bekliyorum bana çok yardımı oluyor
Teşekkürler canımBuraya link atamadım ama nefis yemek tarifleri sitesinde kıymalı pide diye aratırsanız ilk çıkan tarif. NYT MUTFAK in tarifi senelerdir yaparım hiç şaşmaz bu pide tarifi.
Ben birkaç senedir iftarda ve sahurda az yemeğin daha bereketli olduğunu farkediyorumTost yaptım
Domates, salatalık ve çay
Biraz az gibi oldu ama yetti çok şükür
Teşekkür ederm yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayn cevap veremedimHavuç tarator yada yoğurtlu bir meze olabilir. Humus olabilir.
Yemek olarak mantı sote olabilir.
GünaydınlarGünaydın
Patlıcan kebabıni nasıl yapıyorsunuz bende bugün yapicam ama sizin tarifi merak ettim. Benim tarif maydanozsuz köfte hazırlıyorum sonra patlıcanı doğrayıp acı suda bekletip köfte patlıcan domates olarak sise dizip airfraya atıyorum. Sizin tarif nasilSarımsaklı acılı tarhana çorbası
Patlıcan kebabı
Sebzeli salçalı bulgur pilavı
Mevsim salata ve cacık
Portakal suyu
Turşu
Fıstıklı baklava