Ressam bu tabloda o kadar seçenek arasından birini elbet yerler demiş.Tablo mu bu
O zaman atabiliriz yaniAnlık çekiyor ya sonra geçiyor sıkıntı yok
İnşallah senin de olur canımoyyyyy eviniz bahçeli mibahçeli evleri çok severim. çok şanslısın inan. bahçeyle uğraşmak insanı rahatlatır, insanın stresini alır. ama tabi sürekli sulamak fatura açısından sıkıntılı
Tabiki atabilirsiniz ben onu fotoğraf atmayın diye demedim kiRessam bu tabloda o kadar seçenek arasından birini elbet yerler demiş.
O zaman atabiliriz yani
İnşallah senin de olur canımNormalde toprakla uğraşmak iyi gelmesi lazım ama gelmiyor
Teşekkür ederimAfiyet şifa olsun
Oruç tutarken yoğurt semizotu salatalık gibi bol su içeren şeyler çok faydalı
Tarif varmıEki Görüntüle 3222993 dunku pidem. Bugün beyti var yanına dünden biseylerde var tamamdır.
Mende menemen airfrey de patates kızartması peynir zeytin pidesahur menüsü de belli oldu. kıymalı menemen yapacağım. dünden yulaf kepeği lavaşım var. yanına salatalık doğradı mı tamamdır.
henüz bu ramazan pide yemek nasip olmadı. yarın alayım bariMende menemen airfrey de patates kızartması peynir zeytin pide
Bende aldırmadım ama Aldircam yarına ,henüz bu ramazan pide yemek nasip olmadı. yarın alayım bari
hangisini yediler ???Ressam bu tabloda o kadar seçenek arasından birini elbet yerler demiş.
Ben pideyle açarım ramazanı her zaman çünkü güzel pide yemek için dört gözle bekliyorumhenüz bu ramazan pide yemek nasip olmadı. yarın alayım bari
sıcacık pide de çok güzel oluyor gerçekten. yarın alayım bariBen pideyle açarım ramazanı her zaman çünkü güzel pide yemek için dört gözle bekliyorum
Eşim bu akşam aldı ama çok sıra beklemiş. En iyisi sıra beklemektense evde yapmak diyorhenüz bu ramazan pide yemek nasip olmadı. yarın alayım bari
Çocuklar patates dolmasını, ben soğan, eşim lahana ve biber, hepsinin de gönlü olduhangisini yediler ???
Buraya link atamadım ama nefis yemek tarifleri sitesinde kıymalı pide diye aratırsanız ilk çıkan tarif. NYT MUTFAK in tarifi senelerdir yaparım hiç şaşmaz bu pide tarifi.Tarif varmı
Reklamını yapıyor gibi oluyorum ama yine nyt de ilk tarifi yapıyorum ramazan pidesi diye aratınca. Çok güzel oluyor.Eşim bu akşam aldı ama çok sıra beklemiş. En iyisi sıra beklemektense evde yapmak diyorTamam evde de yapıyorum da aynı tadı vermiyor
Çocuklar patates dolmasını, ben soğan, eşim lahana ve biber, hepsinin de gönlü oldu
Canım ben de yapıyorum. Herkes beğeniyor ama ben fırından alınan daha tatlı geliyor.Reklamını yapıyor gibi oluyorum ama yine nyt de ilk tarifi yapıyorum ramazan pidesi diye aratınca. Çok güzel oluyor.
Ben pideyle açarım ramazanı her zaman çünkü güzel pide yemek için dört gözle bekliyorum
Katılıyorum kızlarsıcacık pide de çok güzel oluyor gerçekten. yarın alayım bari