Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hayırlı ramazanlar kardeşlerim
Rabbim kabul buyuracağı oruçlar tutmamızı bizlere ve evlatlarımıza nasip eylesin
Güldük konuştuk tartıştık dertleştik, hakkınızı helal edin

Sigara böreği, ıspanaklı börek, patatesli börek, poğaça, köfte, sulu köfte için köfte, sarma koydum buzluğa

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.insallah istifade edenlerden oluruz
Ben neler yaptım
İçli köfte,sini mantısı,fellah köftesi ve sarma yaptım sağlıkla misafirlerle yemek nasip olur inşallah

Hadi bakalım gelsin ilk sahur menümüz;

Biz dün kayınvalidemlere kalmaya geldik. Ben misafir ağırlayamıyorum, evden de hiç çıkamıyorum diye kocam değişiklik olsun diye buraya getirdi. Sağ olsunlar herkes etrafımda pervane gibi. Rahatım iyi çok şükür.

Ancak her Ramazan gibi anneciğimi çok çok özlüyoruz. Burada da onu herkes çok severdi, hep onu anıyoruz. Nurlar içinde uyusun tüm gidenler inşallah…

Şimdi burada benden başka oruç tutan yok.
Menüyü kocam hazırlayacak.

Tost ekmeğinde bol kaşarlı tost
2 yumurta
Bol ceviz
Bol badem
Zeytin belki 1 tane (tansiyonum yükselir oldu bir anda her nedense)
Bol su

Hepimizin ellerine emeğine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Büyük Allahım tüm oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin inşallah.

Şifa, merhamet, şefkatini esirgeme üzerimizden inşallah Büyük Allahım…

Ya biz haşlanmış tavuk eti koyuyoruz aynen böyle şekil veriyoruz macırlar yaparlar genelde sini mantısı o yüzden sordum harika görünüyor ellerinize sağlık
Ayyy çok teşekkür ederim.ben Burdurluyum da bizde yok aslında ama ben çok seviyorum internetten bakıp yaptım

Nur içinde yatsın anneciğin
Allah kabul etsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…