- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.830
Bana da teselli oluyor.Tek degilsin
Bir de benHiç hazırlık yapmayan ben…
Ay ellerinize sağlık harika görünüyor bu sini mantısı bizde de var tavuklu muuuHayırlı Ramazanlar arkadaşlar.insallah istifade edenlerden oluruz
Ben neler yaptım
İçli köfte,sini mantısı,fellah köftesi ve sarma yaptımsağlıkla misafirlerle yemek nasip olur inşallah Eki Görüntüle 3039356 Eki Görüntüle 3039357
Ben dana kiymayla yaptım ama orjinali nasıl bilmiyorumAy ellerinize sağlık harika görünüyor bu sini mantısı bizde de var tavuklu muuu
Ya biz haşlanmış tavuk eti koyuyoruz aynen böyle şekil veriyoruz macırlar yaparlar genelde sini mantısı o yüzden sordum harika görünüyor ellerinize sağlıkBen dana kiymayla yaptım ama orjinali nasıl bilmiyorumtavuklu yapıyorsunuz
Ayyy çok teşekkür ederim.ben Burdurluyum da bizde yok aslında ama ben çok seviyorum internetten bakıp yaptımYa biz haşlanmış tavuk eti koyuyoruz aynen böyle şekil veriyoruz macırlar yaparlar genelde sini mantısı o yüzden sordum harika görünüyor ellerinize sağlık
Afiyet bal şeker olsunAyyy çok teşekkür ederim.ben Burdurluyum da bizde yok aslında ama ben çok seviyorum internetten bakıp yaptım
Nur içinde yatsın anneciğinHadi bakalım gelsin ilk sahur menümüz;
Biz dün kayınvalidemlere kalmaya geldik. Ben misafir ağırlayamıyorum, evden de hiç çıkamıyorum diye kocam değişiklik olsun diye buraya getirdi. Sağ olsunlar herkes etrafımda pervane gibi. Rahatım iyi çok şükür.
Ancak her Ramazan gibi anneciğimi çok çok özlüyoruz. Burada da onu herkes çok severdi, hep onu anıyoruz. Nurlar içinde uyusun tüm gidenler inşallah…
Şimdi burada benden başka oruç tutan yok.
Menüyü kocam hazırlayacak.
Tost ekmeğinde bol kaşarlı tost
2 yumurta
Bol ceviz
Bol badem
Zeytin belki 1 tane (tansiyonum yükselir oldu bir anda her nedense)
Bol su
Hepimizin ellerine emeğine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Büyük Allahım tüm oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin inşallah.
Şifa, merhamet, şefkatini esirgeme üzerimizden inşallah Büyük Allahım…
Ellerine sağlık canım hepsi çok güzel olmuşAyyy çok teşekkür ederim.ben Burdurluyum da bizde yok aslında ama ben çok seviyorum internetten bakıp yaptım
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım hepsi çok güzel olmuş