Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Sevgi söze dolarsa duа olur, dua Allah'a ulaşırsa nur оlur, aynı yоlda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulаşmаsı dileği ile Rаmаzаnın Mübarek Olsun

Nurlar içinde yatsın teyzoşumuz mekanı cennet olsun inşallah

Hayırlı Ramazanlar kızlarr Geldi on bir ayın sultanı şükür kavuşturana Sahurda kahvaltı yapanlardanım özellikle haşlanmış yumurta yaparım . Avakado ve lor peyniri zeytinyağ limon ve tuzla ezip ekmek üstüne krem peynir gibi sürcem Herkese afiyet olsun şimdiden

Seni de burda gördüğüme çok sevindim tatlımmm

Sizi okurken nasıl bir huzur doluyor içime anlatamam. Umarım orucunuzu tutsanız da tutamasanız da burada olur ve bizi bu güzel sözlerinizden, dualarınızdan mahrum etmezsiniz. :) Anneniz için başınız sağ olsun, ne güzel bir evlat yetiştirmiş.

Bugün bende aynı şeyleri söyledim

Benim sahur menüm
Arkadaşım poğaça yapmış getirdi sağolsun bir kaç tane poğaçam var biraz peynirim zeytinim haşlanmış yumurtam bu kadar eşim gece de olunca kendime göre bir sahur menüsü işte
Vallahi bende haşlanmış yumurta peynir zeytin kahvaltilik var birde yeğenim tavada tost istedi bu kadar şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…