Sağ olasın.İnşaallah canım sensiz ramazan olmaz
Rabbim şifa versin
Teşekkür ederimEvetsoğanı, salçayı baharatları kavuruyorum. Pirinci de ilave ediyorum. 2 3 tur karıştırıp en son yeşilliğini ilave ediyorum. Su koymuyorum
Yakın olsak sana da yapardım ablacımFellah köfte çok severim ellerine sağlık canım.
İnşallah ablacımAfiyet ile yersiniz inşaallah
Rica ederimTeşekkür ederim
Ellerinize sağlıkBende aynı yapıyorum
Bilmem mi?Yakın olsak sana da yapardım ablacım
Seninde kuzumEllerinize sağlık
Ellerinize sağlık afiyet ile yersiniz inşaallahBende Katmer ve gözleme yapip buzluga attim sahur icin…Bütün Islam aleminin Ramazani mübarek olsun Eki Görüntüle 3039270 Eki Görüntüle 3039271 Eki Görüntüle 3039272
Çok güzel. Ellerinize sağlık. Afiyetle yiyinBende Katmer ve gözleme yapip buzluga attim sahur icin…Bütün Islam aleminin Ramazani mübarek olsun Eki Görüntüle 3039270 Eki Görüntüle 3039271 Eki Görüntüle 3039272
İnşAllah nevroşEllerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallah
Ellerine sağlık canım harikaaa gorunuyorBende Katmer ve gözleme yapip buzluga attim sahur icin…Bütün Islam aleminin Ramazani mübarek olsun Eki Görüntüle 3039270 Eki Görüntüle 3039271 Eki Görüntüle 3039272
Klasik ic hazirliyorum sarip posete dizip atiyorum buzluga. Ama salamura yaprak icin pismis ic harci, taze yaprak icin cig ic harci yapariz biz. Cikarinca duduklu tencereye siralayip bazen erik bazen visne bazen limonla pisiriyorum. Mis misHayırlı Ramazanlar herkese.
En çok zorlandığım konu yemek fikri.
Bu başlık çok iyi olmuş.
Bir de şunu sormak istiyorum. Sarma sarıp buzluğa nasıl koyuyoruz ? Bir çılgınlık yapıp gece sarma sarsam diyorum.
Afiyett olsunnnBende sendenim kaşar peynirli yumurtalı gözleme çay