Ah çok çok teşekkür ederim.Sizi okurken nasıl bir huzur doluyor içime anlatamam. Umarım orucunuzu tutsanız da tutamasanız da burada olur ve bizi bu güzel sözlerinizden, dualarınızdan mahrum etmezsiniz. :) Anneniz için başınız sağ olsun, ne güzel bir evlat yetiştirmiş.
Allah rahmet ve merhamet eylesin. Rabbim size de bu güzel günlerin hatırına şifa versin İnşaAllahAh çok çok teşekkür ederim.
Be güzel moral veriyorsun bana arkadaşım.
Orucumu deneye deneye tutmaya çalışıcağım. Rabbim nasip etsin tutmak isteyen herkese inşallah.
Anneciğim ne kadar modern görünse de oruç, namaz çok önemliydi. Onun yarısı kadar olsam bana yeter bu konuda.
Amin inşallah arkadaşım.Allah rahmet ve merhamet eylesin. Rabbim size de bu güzel günlerin hatırına şifa versin İnşaAllah
Bizde yapıyoruz yağda şahane oluyorKızlaar tereyağlı,sarımsaklı istiridye mantarı kızarttım sahura. Tavuk eti gibi oldu yeminle. Yok böyle bi lezzet. Deneyin derim.
Aşk yaşıyorum resmen kendisiyle. İçinde tereyağı ve sarımsak olan her şeyi seviyorum zaten. Yağına bana bana yiyorumBizde yapıyoruz yağda şahane oluyor
Afiyet olsun canımKızlaar tereyağlı,sarımsaklı istiridye mantarı kızarttım sahura. Tavuk eti gibi oldu yeminle. Yok böyle bi lezzet. Deneyin derim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Ohhh afiyet olsun sarımsağa bende bayılırdım hamilelik öncesiAşk yaşıyorum resmen kendisiyle. İçinde tereyağı ve sarımsak olan her şeyi seviyorum zaten. Yağına bana bana yiyorum
Dokunuyo mu şimdi?Ohhh afiyet olsun sarımsağa bende bayılırdım hamilelik öncesi
Yok tiksinme söz konusuDokunuyo mu şimdi?
Ayy o çok kötü ya. Bi keresinde hastalanmıştım,sürekli kusuyodum. Hasta olmadan öncede patates salatası yemiştim ve kusarken sürekli onun tadı geliyodu ağzıma. O günden beri patates salatası yiyemiyorum. Tiksindim. Az çok tahmin edebiliyorum o yüzden.Yok tiksinme söz konusu
Soğan sarımsak bayılarak yerdim şimdi Allahım evlerden ırakAyy o çok kötü ya. Bi keresinde hastalanmıştım,sürekli kusuyodum. Hasta olmadan öncede patates salatası yemiştim ve kusarken sürekli onun tadı geliyodu ağzıma. O günden beri patates salatası yiyemiyorum. Tiksindim. Az çok tahmin edebiliyorum o yüzden.
Zorla kendini. Annemde hamileyken öyleymiş. Babaannem zorlaya zorlaya tiksintisini yenmesini sağlamış.Soğan sarımsak bayılarak yerdim şimdi Allahım evlerden ırak
Ay inan imkansız kokuları bile mahvediyor. Hele başlarda durduk yere soğan kokusu geliyor öğürüyordumZorla kendini. Annemde hamileyken öyleymiş. Babaannem zorlaya zorlaya tiksintisini yenmesini sağlamış.
Belki zamanla geçer yaAy inan imkansız kokuları bile mahvediyor. Hele başlarda durduk yere soğan kokusu geliyor öğürüyordum