Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Sevgi söze dolarsa duа olur, dua Allah'a ulaşırsa nur оlur, aynı yоlda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulаşmаsı dileği ile Rаmаzаnın Mübarek Olsun

:KK200::KK60:Hadi bakalım gelsin ilk sahur menümüz;:KK31:

Biz dün kayınvalidemlere kalmaya geldik. Ben misafir ağırlayamıyorum, evden de hiç çıkamıyorum diye kocam değişiklik olsun diye buraya getirdi. Sağ olsunlar herkes etrafımda pervane gibi. Rahatım iyi çok şükür.:KK71:

Ancak her Ramazan gibi anneciğimi çok çok özlüyoruz. Burada da onu herkes çok severdi, hep onu anıyoruz. Nurlar içinde uyusun tüm gidenler inşallah…:KK42:

Şimdi burada benden başka oruç tutan yok.
Menüyü kocam hazırlayacak.:KK37:

Tost ekmeğinde bol kaşarlı tost :dondurma:
2 yumurta
Bol ceviz
Bol badem
Zeytin belki 1 tane (tansiyonum yükselir oldu bir anda her nedense):KK25:
Bol su:temizlik:

Hepimizin ellerine emeğine sağlık.:KK74:
Allahım olmayanlara da versin inşallah.:KK19:
Büyük Allahım tüm oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin inşallah.:KK55:

Şifa, merhamet, şefkatini esirgeme üzerimizden inşallah Büyük Allahım…
Nurlar içinde yatsın teyzoşumuz mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

Hayırlı Ramazanlar kızlarr😍💐 Geldi on bir ayın sultanı şükür kavuşturana 🤲🌙 Sahurda kahvaltı yapanlardanım özellikle haşlanmış yumurta yaparım . Avakado ve lor peyniri zeytinyağ limon ve tuzla ezip ekmek üstüne krem peynir gibi sürcem👍 Herkese afiyet olsun şimdiden 💓💓

Herkese hayırlı Ramazanlarr:KK36::KK36:
Benim buzluğumda yazdan kalma yeşil fasulye bamya falan var sahur içinde gül böreği sigara böreği yaptım attım mantı makarnayı da zaten hazır alıyorum:KK48:
Güzel topic olmuş herkesin fikir alabileceği :halay:
Seni de burda gördüğüme çok sevindim tatlımmm💞

:KK200::KK60:Hadi bakalım gelsin ilk sahur menümüz;:KK31:

Biz dün kayınvalidemlere kalmaya geldik. Ben misafir ağırlayamıyorum, evden de hiç çıkamıyorum diye kocam değişiklik olsun diye buraya getirdi. Sağ olsunlar herkes etrafımda pervane gibi. Rahatım iyi çok şükür.:KK71:

Ancak her Ramazan gibi anneciğimi çok çok özlüyoruz. Burada da onu herkes çok severdi, hep onu anıyoruz. Nurlar içinde uyusun tüm gidenler inşallah…:KK42:

Şimdi burada benden başka oruç tutan yok.
Menüyü kocam hazırlayacak.:KK37:

Tost ekmeğinde bol kaşarlı tost :dondurma:
2 yumurta
Bol ceviz
Bol badem
Zeytin belki 1 tane (tansiyonum yükselir oldu bir anda her nedense):KK25:
Bol su:temizlik:

Hepimizin ellerine emeğine sağlık.:KK74:
Allahım olmayanlara da versin inşallah.:KK19:
Büyük Allahım tüm oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul etsin inşallah.:KK55:

Şifa, merhamet, şefkatini esirgeme üzerimizden inşallah Büyük Allahım…

Sizi okurken nasıl bir huzur doluyor içime anlatamam. Umarım orucunuzu tutsanız da tutamasanız da burada olur ve bizi bu güzel sözlerinizden, dualarınızdan mahrum etmezsiniz. :) Anneniz için başınız sağ olsun, ne güzel bir evlat yetiştirmiş.

Sizi okurken nasıl bir huzur doluyor içime anlatamam. Umarım orucunuzu tutsanız da tutamasanız da burada olur ve bizi bu güzel sözlerinizden, dualarınızdan mahrum etmezsiniz. :) Anneniz için başınız sağ olsun, ne güzel bir evlat yetiştirmiş.
Bugün bende aynı şeyleri söyledim 🥰😍

Benim sahur menüm
Arkadaşım poğaça yapmış getirdi sağolsun bir kaç tane poğaçam var biraz peynirim zeytinim haşlanmış yumurtam bu kadar eşim gece de olunca kendime göre bir sahur menüsü işte 🙈🥰
Vallahi bende haşlanmış yumurta peynir zeytin kahvaltilik var birde yeğenim tavada tost istedi bu kadar şükürler olsun 😍

X