Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Herkese hayırlı Ramazanlar.. Ben yarın ilk misafirle başlıyorum güne. Menümü yaptım. Gelenler 2 iş arkadaşım ondan öyle herkesin sevdiği bir şey yapacağım, menü alakasız olabilir
Domates çorbası
Burası çok sıcak belki yemek sorun olur diye yoğurtlu biber kızartması, sigara böreği
Ana yemek olarak da; tavuk baget ve baby patates (fırında)
Pilav
Kola, ayran

Onlar da tatlı olarak trilece alacaklar.

Sigara böreğini bugünden sarıp dolaba atacağım. Çorbayı da yaparım belki. Yarın tavuk ve patates fırınlanırken ben de biberi kızartıp pilavı yaparım dedim.

Hemen sahuru da yazayım. Biz kahvaltı ediyoruz, kahvaltılık yanına yufka gözlemesi ve haşlanmış yurmurta tok tutsun diye. Herkese güzel bir Ramazan dilerim

Ah en sevdiğim konulardan biri... Eşim orucunu tam tutuyor, ben de ona hazırlık yapacağım her zamanki gibi. :) Herkese şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum.

İspanyol omleti yapmayı planlıyorum, geçen sene de ilk sahura bunu yapmıştım. Kahvaltılıklar ile birlikte baya tok tutuyor denemediyseniz çok tavsiye ediyorum.

Sen deyince baktım, e bu bizim patatesli yumurtaya benziyor.

Sen deyince baktım, e bu bizim patatesli yumurtaya benziyor.

Benziyor evet ama İspanyol omleti biraz kalın olur, kek gibi dilim dilim kesersiniz, daha derin bir tavada yapılır. Ben iki kat yapıyorum mesela arasına hindi füme koyuyorum. :) Bir de soğan eklenir içine patatesli yumurtadan farklı olarak.

Ben patatesli yumurtaya da soğan koyarım, öyle daha çok severiz. Evet bu daha kalın, kek gibi gerçekten. Deneyeyim bu gece.

Hayırlı ramazanlar abla cümleten Rabbim tamamlamak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…