Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Bu arada Nevreste abla icli kofte ic harci ile avci boregi yapilabilir diye dusundum de baska ne yapilabilir biraz ic artti cokta guzel olmustu daha degisik fikirler varsa alirim
Makarna sosu olarak kullanabilirsiniz biraz domates ekleyip sıvılaştırıp
Üzerine yumurta kırabilirsiniz
Dilim ekmeklerin üzerine harçtan koyup üzerine kaşar koyup fırınlayabilirsiniz
Kabak sandal yapabilirsiniz
Nevreste değilim ama aklıma geldi yazayım dedim

Yorucu olmadığına sevindim, ne güzel sevdiklerinizle yiyip içtiniz
Ağzınızın tadı bozulmasın

İçine ceviz koydum.Ondan olmaz diyor
Yoksa dediğin gibi neler neler yapılır

Haha çok tatlısınız ama orjinali öyle değil sonuçta ( tamamen benim takıntım ) Bir de yemesem de olur benim için .Patlıcan alsam direkt patlıcan kebabı yaparım İçimde bir guneydogulu var çünkü
Mutfakta çareler tükenmez derler ya çoğu zaman pratik olsun diye veya daha sağlıklı çoğu yemeği değiştirebiliriz. Senden yemekteyiz yarışmacısı olmaz, hemen puan kırarsın
Güneydoğu mutfagini çok seviyorum .İlk aklıma gelen içli köfte ,yuvalama yaptım ramazandan önce buzluktalar Yuvalamayi normal günlerde pişiriyorum ilk zamanlar uğraşma falan diyorlardı
Hatun içli köfte, yuvalama yapıyor, karnıyarık zor diyor

Benimde sebze atmalarım meshurdur.
Köydeen annem getiriyor genelde.O kadar emekle yetisiyor ki,asla cürütemem.Pırasayı bile dograr atarım.

Allah sifa versin insallah

Kurufasulyeyle karnıyarık aynı masadaysa zengin biri herhlde ev sahibi glgflfglgf 50 tl patlıcanın kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…