Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Neden iki çeşit ana yemek yapılıyor ben çok merak ediyorum aslında :)) birini yemeyen diğerini yesin diye sanırım .

Misafire bizde ana yemek tek yapılır.Ama sarma,dolma,içli köfte,çiğköfte,mantı gibi ara sıcak ve soğuklar eklenirKendimize dediğiniz gibi dolma varsa başka yemek bilr yapmayızAma misafire yapılır
Aynen ellerine sağlık

Ah çok uğraşmış Allah sevabını kabul etsin .. Ben iki buçuk yillik evliyim bir kez karnıyarık yaptım sadece
Sağolsun uğraşmış. Eşimin yeğeni. Ablası annesini ve bizi çağırmış.
Karnıyarık için patlıcan kızartılırsa zahmetli oluyor. Ben çoğu zaman patlıcan yağ sürüp fırında kızartıyorum, mutfak ta batmıyor, yağ da sıçramıyor. O fırındayken de iç harcını yapıyorum.

Evet bu şekilde daha güzel tabi benim anlayışıma gore tamamen Biraz da evlendikten sonra alıştım ben annem de çok çeşitli şeyler yapardi . Hem pilav hem börek gbi .Ama eşim ve ailesi güneydoğulular . Karnıyarık yapmistim bir kez sakin bir daha bunu yapma canına yazık dedi

Karnıyarıgi kizartmadan yemem ben o yüzden de yapmıyorum bu arada kizartmali şeyleri genel olarak yapmıyorum. Afiyet ,şeker bal olsun sizlere de

Ooo çok iyi şanslısın
Bende çeşit yapmayı seviyorum.Dediğin gibi kayınvalidem kızıyor

Ooo çok iyi şanslısın
Bende çeşit yapmayı seviyorum.Dediğin gibi kayınvalidem kızıyor
Aynen,kızıyorlar Eşimin teyzesi gelmişti misafir bana Antep'ten . Kızım niye bu kadar çok şey yaptın diye kızmıştı Bu arada ben evlenmeden önce zaten profesyonel aşçılık eğitimi almistim . Çok uzun süreler olmasa da hem yurtiçinde hem yurtdışında çalıştım . Turk mutfağıni da çok seviyorum ama iki çeşit karbonhidrat gözüme çok geliyor ( pilav ve dolma yanyana gbi ) Neyse bizim hanimlarimiz çok hamaratlar ellerine kollarına sağlık herkesin

O zaman mutfakta çok iyisin
Benim eğitim yok ama 20 yıllık ev hanımıyım
Herkesin yemek kültürü farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…