Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu sık sık yaparım kendimi çok huzurlu hissediyorum böyle yapıncaGünaydınlar
2 gündür harcamasız gün denediğimden:) Evdekileri değerlendiriyorum:)
Marketin önünden gec 100 tl gidiyor valla yıldımmmm
İftara;Yarım paket kasap köfte buldum buzlukta:)(Mangal falan yaparken hemen yarısını buzluga atan bi ben değilimdir ins Anamın genleri gürül gürül gecmis)
Bugun onlar püreli canak köfte olacak.6 tane falan yetmez doymaya .
Yarım pakette haslanmıs nohut cıkarcam nohut yemeği yaparım.
Hala doymam bunlarla ben derse kocam bey Yarım pakette makarna haslarım ona:)
Fırın sütlac yapacagım birde.
Sahura peynirli gözleme +kahvaltılık düsünüyorum.
Saray sofrası gibi MaşaallahMerhabalar hanımlar
Bugun şehir dışından eşimin abisi ve eltim gelecekler, bizleri ziyarete geliyorlar
Burada yaşayan diğer eltimleri de davet ettim, hepimiz iftar edeceğiz inşallah.
Menüm şöyle;
Yoğurt çorbası (süzme yoğurt - buğday,nohut)
Etli lahana sarma (eşimin ailesinin kırmızı çizgisidir, çok severler)
Fırında soslu tavuk (ızgara tava)
Fırında kremalı karışık sebzeler
Pirinç pilavı
Yeşil elma, havuç, lahana ile yapılan yoğurtlu bir salata, adı neydi unuttum.
Mevsim salata
Soğuk içecekler
Baklava
Çay yanına ev yapımı yaş pasta
Midelerinden rahatsız olan misafirlerim var, çok yemek yapmamam konusunda tembihlendim ama bilmem çok mu iyi mi.Allah bereket versin.
Uygun bulmadığınız eksik ya da fazla bulduğunuz birşey varsa zevkle kabul ederim.
Herkese güzel, hayırlı bir gün dilerim
BilmukabeleAllah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Cuma geceniz kutlu olsun
Çok çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ...Ben bugün iyi değilim
Hem çok yakınım birinin hastalık haberini aldım moralim çok bozuk hem de hastayım, yemek yapabilecek gibi değilim
Dün oğlum dışarıdan birşeyler yemek istedi onu bugüne ertelemiştik iyi denk geldi
Pazara gittik iftara yakın biraz sebze ve kahvaltılık aldık, dönerken limonlu çizkek aldık, birşeyler sipariş ettik yaptık iftarımızı
Ben birşey yiyemedim malesef şimdi çay içiyorum
Geçmiş olsun canımRabbim gönlüne ferahlık versinBen bugün iyi değilim
Hem çok yakınım birinin hastalık haberini aldım moralim çok bozuk hem de hastayım, yemek yapabilecek gibi değilim
Dün oğlum dışarıdan birşeyler yemek istedi onu bugüne ertelemiştik iyi denk geldi
Pazara gittik iftara yakın biraz sebze ve kahvaltılık aldık, dönerken limonlu çizkek aldık, birşeyler sipariş ettik yaptık iftarımızı
Amin güzel arkadaşım İnşaallah sağol varolÇok çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer ...
Çok teşekkür ederim, amin cümlemizin İnşaallahGeçmiş olsun canımRabbim gönlüne ferahlık versin
Afiyet olsun
Geçmiş olsun. Allah ferahlık versinBen bugün iyi değilim
Bizde de annemler küçük kare hamur keserlerdi, onu yoğurtlu olarak yapılmasına mantı derlerdi, hala diyorlar. Bizim için mantı.Mutlu Perşembe olsun inşallah hepimize güzel hanımlar!!!
İnşallah keyfimiz yerindedir. Sağlığımız sıhhatimiz iyidir.
İftar menümüz belli oldu.
Tarhana çorbası
Sarımsaklı yoğurtlu fiyonk makarna
Tatlı canım tulumba istiyor. Kocacıma sipariş vereceğim.
Bol su.
Çocukluğum boyunca bu sarımsaklı yoğurtlu fiyonk makarnayı anneciğim bize mantı diye yedirdi. Mantının kıymalı ve iç doldurulmalı bir makarna olduğunu çok geç öğrendim. Neden böyle bir yol izlediğini bilmiyorum. Muhteşem yemek yapan bir hanımefendi değildi. Gezmeyi, süslenmeyi severdi öyle yokluk da yoktu ama bizim bildiğimiz mantı buydu.
Sahur menümüz;
Gevrekler bitti.
Kocacım kaşarlı pide yapsın.
Avokado
Kefir
Kuru kayısı
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.