- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
Böyleeee uyutmammmm adamıııı işteeeUyumaya çalışıyorum
Kıymalı yumurta yapacağım
Sağ olunÇok sağolun evet kolay ve seviliyor sizede afiyet olsun
Maşaallah Maşaallah performans bayağı iyiBöyleeee uyutmammmm adamıııı işteeeben bugün kayseri yağlamasııı yaptııııım ondan kaldı onu ısıtıııceeem sahura offf yarına yine yemek düşün sıkıntısı şimdiden bastı
Ya tutturdu 1 haftadır yağlama yağlama diye. Hemde el açması yaptım ama iftardan beri sürekli söyleniyorum çok yoruldum diye. Tencereleri tupperları falan makineye atmıyorum ben elde yıkıyorum, mutfakta çalışırkende çok şey kirletirim. İftardan sonra elde yıkanacakları da benimkine kakaladım, ben bir duşa gireyim sen yıka hayatım dedim, hof puf homurdandı tamam dedi , ocağı bile silip kurulamışMaşaallah Maşaallah performans bayağı iyi
Buradan kopya çek hanımlar menülerini paylaşıyor
Kayseri yağlaması güzel fikirmiş
Hayat müşterekYa tutturdu 1 haftadır yağlama yağlama diye. Hemde el açması yaptım ama iftardan beri sürekli söyleniyorum çok yoruldum diye. Tencereleri tupperları falan makineye atmıyorum ben elde yıkıyorum, mutfakta çalışırkende çok şey kirletirim. İftardan sonra elde yıkanacakları da benimkine kakaladım, ben bir duşa gireyim sen yıka hayatım dedim, hof puf homurdandı tamam dedi , ocağı bile silip kurulamış
Hayirdir tatlis ablam rahatsizmisinAmin canım benim.
Allahım razı olsun inşallah güzel duaların için.
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda.
Sizin adınıza çok mutlu oldum bizde 17 yıl sonra 2 nci şarka geldik Diyarbakıra ağustos ayında ama şuan çok mutluyum burada iyiki geldik diyorum artık ilk zamanlar çok üzülmüştümGelmişti ama geri u dönüş yaptık gibiBiz Elazığ'da 2 şark yapmıştık.Hatta 1 yılda fazlamız var Önce kabul edilmedi tercih yaptık.Sonra yeni genelge yayınlandı.Orada Elazığ'da kabul olduğu yazıyor.
Ondan bize 2.şark yok gibi
Aynen tam tahmin ettiğim adana çevresiMersin
Bizim evde kalan yemekleri kimse yemiyor ve hergün farklı yemek yapıyorum elimde alıştı Ogün bitiyor yemeklerKanka seni görünce ben kadınmıyım diyorum sjsksjakahdskBen de çok yapıyorumki günlerce yensin yemek işinden kurtulayım Dün patatesli bulgur pilavı, kuşbaşılı taze fasulye, pazı çorbası yaptım. Bak cumartesi yaptım, çarşambaya kadar yeriz benimki isyan ediyor, aşevinemi yapıyorsun diye yemekten kaçmak için yapıyorum bilmiyormusun diyorum
İnşallah kalırsınız canım benim büyük kız Gaziantep'e 3ncüsınıf üniversitede küçük kız Diyarbakırda dershaneye gidiyor oğlan 6ncı sınıf düzeni bırakıp geldik adanadanAslında bizim emeklilik doldu.Eşim 26 yıllık memur.2.5 yıl önce memlekete geldik.Burası son olur burada emekli oluyoruz diyoruz.Ama işte yeni yasalar çıkartılıyor.Şimdilik tayin görünmüyor. Ama memur olunca birde polis veya asker olunca ne derlerse onu yapıyorsun.
Umarım çıkmaz ama çıkarsa artık eşim yalnız gidecek
Kızlar seneye 12.sınıf oğlum 7 oluyor.Çocukların sınav zamanları onları maceraya sokamayız.Ama maddi manevi bizi zorlar
Dua edin bize yerimizde kalalım
Biz asla yemek atmıyoruz ve israf etmiyoruz. Ben sadece yemek yapmaktan çok keyif almadığım için biraz fazla yapıyorum 2-3 gün yiyiyoruzBizim evde kalan yemekleri kimse yemiyor ve hergün farklı yemek yapıyorum elimde alıştı Ogün bitiyor yemekler
Süt çorbasını çok severim annem pirinçle yapardı kasede üzerine karabiber serperdimBende süt çorbası
Köfte sote(uydurdum)
Makarna
Patlıcan salatası yaptım
Hayırlı iftarlar canlar
Ne kadar güzel, bende az az yapmaya çalışıyorum sadece ogünlükBiz asla yemek atmıyoruz ve israf etmiyoruz. Ben sadece yemek yapmaktan çok keyif almadığım için biraz fazla yapıyorum 2-3 gün yiyiyoruz
Aynkıyamam hamilemisin of ne zordur yemek kokusu bende soğan kavrulunca nefret ederdim komşulardan gelen yemek kokusu çok rahatsız ederdiAyyy allah razı olsun yemin ederim evde kaos cıkıcak daha 4. Günde ben şu an birsey yapamadiğım icin kokudan vs annem var annemde öyle aşırı dinç bi insam degil 70 yaşında kadın eşimle ugraşılmıyor beni gercekten dusunmekten kurtardınız 2 3 gün idare edilir yazdıklarınız ile artık maske vs giricem mutfağa cok tesekkur ederim
18 yıl önce mardinde 3 yıl yaşadım dolmaya kuşbaşı et konduğunu orda gördüm ve sormak suyuyla pişirirlerdi çok severdimTavuk suyuna şehriye çorbası
Tavuklu yaprak sarma
Biz baba evinde hep kıymalı sarma yapardık eşim mardinli buraya geldim sarmalar ya kuşbaşı ya tavuklu yapılıyor bol sumaklı ve baharatlı hoşuma gitti size de tavsiye ederim :) yalnız bir karadenizli olarak yemeğe tadını verenin bol baharat olduğunu burda öğrendim haklarını yemiyim çok lezzetli yapıyolar
Afiyet olsunKolay gelsin güzel hanımlar!
Bizim menü dünden belli oldu.
@NesNa dan kıskanıp akşam kahvaltısı yapalım diyoruz.
Tarhana çorbası, az önce pişirdim.
Lorlu omlet bana
Sucuklu omlet kocama
Domates, salatalık, biber
Bol peynir hep canım peynir istiyor
Patates şimdi haşlanıyor, kocam çok sever, kahvaltıda haşlama patates.
Kocam gelirken gevrek, boyoz getirecek.
A 101den Kazandibi de getirecek
Oooo daha ne olsun, çok şükür verdiğin nimetlere Rabbim.
Sanırım yarın oruç tutamayacağım. Çok çok üzüldüm. Hastane işlerimiz var, oruç olmaz dediler.
Allahım bir an evvel herkes şifaya kavuşsun inşallah da kendi düzenimi çok özledim.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.
Aslında en sevilen yemekleri yemiyor eşinizElinize emeğinize sağlık,merak ettim sarmaya hangi baharatları katiyorsunuz.Benim eşim malesef et ve sebze yemiyor.Yemek yaparken çok zorlanıyorum.
Yemediklerini değilde sadece yediği sebzeleri sayayım.
Patlıcan,
Kereviz ve semizotunu çiğden yoğurtlu sarımsaklı salatası olursa yiyiyor.Brokoli, Brüksel lahanası da pişmiş yemez kahvaltida ya da salata çiğ yer.
Kİrmizi et yemiyor.yesil mercimek falanda yemez.Nohutu yemezdi neyse ki onu 2 senedir yiyor.
Dİğer sebzeleri falan yemiyor bende tam aksine sebzeyi çok severim.Sabah kız kardeşim ile konusurken diyor yazık bacimın evinde aş pişmiyor
Allah sağlık versin zamanls inşallah alışacak,bol baharatlı köfte yapıyorum hamburger gibi onu yemeye başladı 3 tane köfte yemesi bile benim için mucize
Dolmayı tavuklu ilk defa duydum tam olarak verirmisiniz tarifiBenimki de etsiz yemek yemiyor ben de sebzeciyim bamyaya bile et katsaydın diyor bu da çekilmez bi durum :/
Burda etli sarma satır kıymasıyla yapılıyorsa biraz kişniş de konuyor tavuğu da kişnişle soteleyince çok güzel oluyor ama tavuklu yaptığıma bol nane ve sumak koydum,kısırı da çiğköfte gibi isotla yapıyoruz