Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Maşaallah Maşaallah performans bayağı iyi
Buradan kopya çek hanımlar menülerini paylaşıyor
Kayseri yağlaması güzel fikirmiş

Maşaallah Maşaallah performans bayağı iyi
Buradan kopya çek hanımlar menülerini paylaşıyor
Kayseri yağlaması güzel fikirmiş
Ya tutturdu 1 haftadır yağlama yağlama diye. Hemde el açması yaptım ama iftardan beri sürekli söyleniyorum çok yoruldum diye. Tencereleri tupperları falan makineye atmıyorum ben elde yıkıyorum, mutfakta çalışırkende çok şey kirletirim. İftardan sonra elde yıkanacakları da benimkine kakaladım, ben bir duşa gireyim sen yıka hayatım dedim, hof puf homurdandı tamam dedi , ocağı bile silip kurulamış

Hayat müşterekYağlama istiyorsa bulaşıkları yıkayacak
Ellerine sağlık benimde listemde var.Bakalım uygun bir zamanda yapayım.

Sizin adınıza çok mutlu oldum bizde 17 yıl sonra 2 nci şarka geldik Diyarbakıra ağustos ayında ama şuan çok mutluyum burada iyiki geldik diyorum artık ilk zamanlar çok üzülmüştüm

Bizim evde kalan yemekleri kimse yemiyor ve hergün farklı yemek yapıyorum elimde alıştı Ogün bitiyor yemekler

İnşallah kalırsınız canım benim büyük kız Gaziantep'e 3ncüsınıf üniversitede küçük kız Diyarbakırda dershaneye gidiyor oğlan 6ncı sınıf düzeni bırakıp geldik adanadan

Aynkıyamam hamilemisin of ne zordur yemek kokusu bende soğan kavrulunca nefret ederdim komşulardan gelen yemek kokusu çok rahatsız ederdi

18 yıl önce mardinde 3 yıl yaşadım dolmaya kuşbaşı et konduğunu orda gördüm ve sormak suyuyla pişirirlerdi çok severdim

Afiyet olsun

Aslında en sevilen yemekleri yemiyor eşiniz

Dolmayı tavuklu ilk defa duydum tam olarak verirmisiniz tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…