Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Aynkıyamam hamilemisin of ne zordur yemek kokusu bende soğan kavrulunca nefret ederdim komşulardan gelen yemek kokusu çok rahatsız ederdi
Teşekkûr ederimmmm gerçekten öyle iyiki havalar biraz ısındıda camdır balkondur acıp estiriyorum artık anlayış olmayınca bu anlamda mecbur işte

Zeytinyağlılarda kullanırım ama etli yaptığımda çok fazla baharat ve sumak kullanmam. Etli de pul biber ve karabiber kullanırım sadece. Tavukluda da aynı siz etlide de mi sumak kullanıyorsunuz

Evet kayinvalidemler oyle yapiyor. Etsiz zaten yapmiyorlar. Etlide de kullanıyorlar sumak. Ben her ikisinde de kullaniyorum. Bir de her halukarda bolca dereotu koyuyorum.

Kizlar ben bi cok kadinin aksine yemek yapmayi cok seviyorum
Yaptiktan sonra ortaya cikan lezzet ve görüntü beni cok mutlu ediyor.
Yemegim varsa bile muhakkak pasta falan yaparım illa girilecek o mutfaga
2tabak kuru fasulyem var
1tabak dolmam var
Cacigim var.yanınada cocuklar cok seviyor patates kizartirim.ustüne domates sos yaparım.terem var yıkarım koyarım tabaga.turpta doģrayim.
Buzdolabinda artan hamurum vardi belki ondan pide yaparim.gercekten ramazan ayi cok bereketli ya.yedikce yemekler sanki artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…