- 28 Haziran 2011
- 59.458
- 150.008
Bende arpa şehriye veya tel şehriye koyuyorum. Üzerinede kırmızı pul biber yakıyorum canım çok yakışıyor bayılıyorumSüt çorbasını çok severim annem pirinçle yapardı kasede üzerine karabiber serperdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende arpa şehriye veya tel şehriye koyuyorum. Üzerinede kırmızı pul biber yakıyorum canım çok yakışıyor bayılıyorumSüt çorbasını çok severim annem pirinçle yapardı kasede üzerine karabiber serperdim
Bence GaziantepNerelisiniz
Canım çektiBende arpa şehriye veya tel şehriye koyuyorum. Üzerinede kırmızı pul biber yakıyorum canım çok yakışıyor bayılıyorum
Aksam gördüm bunu ariyordum sayfada simdi yapmaya gidiyorum nefis görünüyorBöyle kaşarlısı da oluyor Eki Görüntüle 3041112
O, canım hemşeri çıktık bende adanalıyımAdana ama mersinde yaşıyorum
Ellerinize sağlık şimdiden. Afiyetle yiyinAksam gördüm bunu ariyordum sayfada simdi yapmaya gidiyorum nefis görünüyor
Bizim de karşı komşumuz katardı, ama gazinatepliydi onlarO civar hep kuyruk yağı kullanıyor
Yarın yap canım çok kolay ve lezzetli zaten biliyorsunCanım çekti
Teşekkûr ederimmmm gerçekten öyle iyiki havalar biraz ısındıda camdır balkondur acıp estiriyorum artık anlayış olmayınca bu anlamda mecbur işteAynkıyamam hamilemisin of ne zordur yemek kokusu bende soğan kavrulunca nefret ederdim komşulardan gelen yemek kokusu çok rahatsız ederdi
Zeytinyağlılarda kullanırım ama etli yaptığımda çok fazla baharat ve sumak kullanmam. Etli de pul biber ve karabiber kullanırım sadece. Tavukluda da aynı siz etlide de mi sumak kullanıyorsunuz
Amin, Allah razı olsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Amin, Allah razı olsunAllah rahmet eylesin Nur içinde yatsın
Aynen aynen hepsine koyarizAynen öyle bizde çok severiz Lahmacun, içli kofte, güveç, kasap köfte... Kıymalı yemeklerin hemen hemen hepsine az da olsa koyarız
ÖylemiO, canım hemşeri çıktık bende adanalıyım
Aynen buraların yazı geldi balkon mevsimi acildi Suan nem yok ama eli kulağında oda gelir 50 dereceler yakındır bu kış ilk kez soğuk geçti _ leri gördük böyle bir soğuğu uzun zamandır görmüyordumAynen tam tahmin ettiğim adana çevresi