Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Esimin tayininden dolayi 9yil yozgatta yasadik.yazlari buz gibi serin mukemmeldi.2senedir burdayiz.kışlari degil ama yazları cekip gidesim geliyor yozgatacok zor geliyor sicagi nemi ölıyirum resmen.klima hic kapanmıyor

Esimin tayininden dolayi 9yil yozgatta yasadik.yazlari buz gibi serin mukemmeldi.2senedir burdayiz.kışlari degil ama yazları cekip gidesim geliyor yozgatacok zor geliyor sicagi nemi ölıyirum resmen.klima hic kapanmıyor
Ben de bir süre istanbul da yaşadım tabi yaz mevsimi ışte orada oturanlar çok sıcak burası kadar sıcak bir yer yoktur diyorlar dedim burasımi sıcak ıstanbul bana yayla geldi dedim siz bide mersin ve civarını görün dedim hatta grupta bir arkadaş vardı mersinliydi oda aynısı dedi kocası mersine dönmek istiyordu kendisi sırf sıcağından ötürü istemiyordu.

Aslında en sevilen yemekleri yemiyor eşiniz
Malesef yemiyor, ama çok şükür damak tadını yakalamaya başladım.Nohut yemezdi 2 senedir yiyor diyor ki yıllardır niye yememişsem,dedim bak bütün yemediklerini yemeye başlayınca da böyle düşüneceksin.Kabak yemiyor mecimek çorbasına kattım diyor çorba çok güzel olmuş.Dedim içinde kabak var ondan

Kizlar merhaba benimde bugünkü iftar menüm
Ezogelin çorbası
Patlıcanı kozleyip fırına vericem üzerine kıymalı bı sos yapicam çok güzel oluyo üzerinde kaşar peyniri
Oğlum yemez onada makarna pisircem eşim olmasigin icin iftarda çok çeşit yapmıyorum 2 çeşit yetiyo
Rabbim kabul etsin oruclarimizi...

Sizin adınıza çok mutlu oldum bizde 17 yıl sonra 2 nci şarka geldik Diyarbakıra ağustos ayında ama şuan çok mutluyum burada iyiki geldik diyorum artık ilk zamanlar çok üzülmüştüm
Çok sağ ol canım
Eşime diyorum çocukların okul durumu olmasa sıkıntı değil her yere gideriz ama önümüzdeki 2 yıl bizim için önemli
Çok sevindim memnun olmanıza

Merhabalar
Bugun balık yapacağım.
Çorba ve salata
Çayın yanına da mor havuçlu kek
Çorbaya henüz karar vermedim, bütün çorbaları yeni yedik sanki.
Yorumlarda Ezogelin dikkatimi çekti.
Onu yapabilirim

İbadetlerimiz oruçlarımız, güzel niyetlerimiz kabul olsun inşallah.
Ne duanız varsa Allah hayırlısı ile nasip etsin

Ya evet carsida pazarda sicak diyenleri duyunca sok gecirirdim.bi arkadasim yillar once nisan ayında mersine gelmis sicaktan nefes alamadim diyor kendisi yozgat lı.dedim sen birde ağustosta geleydin

Mor havuçlu kek nasıl oluyor
Normal havuçlu kekten farkı ne
Ellerine sağlık

Mor havuçlu kek nasıl oluyor
Normal havuçlu kekten farkı ne
Ellerine sağlık
Geçen hafta eşim 1 paket mor havuç almış
Mor havuç benim çok aldığım bir sebze değil açıkcası, alsam da 2 3 tane alırdım binde bir.
Adam almış gelmiş, onun için biraz (hayır biraz değil, epey) söylenmiştim zaten.Ben bunca havucu ne yaparım ne işe yarar bu falan derken netten mor havuçlu kek tarifi gördüm
Bildiğimiz kek içine haşlayıp püre yaptığımız havuçları ekliyoruz, bir de limon rendesi.
Sonuç mor-pembe karışık bir kek oldu, tarif bu

Oğlum yedi hatta az önce
Buralarda bilenler yapanlar vardır belki diye belirtmek istedim.

Ellerine sağlık
Aklımda olsun alırsam denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…